Nova bančna kartica?
Lep pozdrav! – No tole sem že napisal na “starem” forumu, pa še nisem našel odgovora, tako da postam še tukaj!
Rad bi si poleg obstoječe (maestro) kartice naročil novo mastercard ali visa kartico. Potreboval bi jo za nabavo preko interneta, saj s primarno kartico nočem kaj tvegati (gor imam ves denar in če se slučajno kaj zgodi lahko ostanem brez vsega). Problem pa je pri tem da mi starši ne pustijo kupovati preko interneta, čeprav sem zadevo dobro obrazložil. Torej kako bi si (pri katerikoli banki) naročil novo bančno kartico (visa ali mastercard) brez da bi mi kartico dostavili na dom (torej prevzem na banki) in brez da bi dobival mesečno porabo po pošti (se pravi brez vednosti staršev). Star sem 17, da ne boste mislili da sem kakšen otrok in bi potreboval kartico za kakšne neumnosti. Pa prosim brez neumesnih 🙂
:))))
dokler ne boš imel svoje plače, boš žal odvisen od staršev, kar se kreditnih kartic tiče. se pravi, da boš še dosti po tem, ko boš star 18 let odvisen od staršev v tem oziru. banke bodo namreč zahtevale, dokler nimaš svojih lastnih rednih prihodkov oz plače, da so starši poroki za plačilo obveznosti, ki izhajajo iz kreditnih kartic…
http://www.genspot.com/blog-1622/ko-student-po-viso-gre.aspx
Forum je zaprt za komentiranje.