Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj boste pa kuhala na ta lep jesenski dan?

Kaj boste pa kuhala na ta lep jesenski dan?

Pri nas je bila včeraj mineštra iz leče, fižola in zelenjave, ter marmorni kolač.

Za danes pa imam radič, verjetno bo s krompirjem, jajci in slanino,…pa še nekaj zraven,…mogoče kar pečene perutničke,….še ne vem,….

Po čem bo pri vas dišalo?

Jota 🙂

boste kuhala?
kdo, teleta?
to je oblika vprašanja za srednji spol množine

Pojma nimam, moram še v trgovino. Bom tukaj še malo pošpegala, da dobim kakšno idejo.

Da ne bom samo čakala: včeraj smo imeli piščančje minjone (pariške), motovilec s fižolom in popečene kruhke.

Govejo juho

Sem se zatipkala, pač,….saj ni tak hudo, a ne,…

kumare s pire krompirčkom in parmezan čez … sem se že najedla

Danes bomo imeli golaž in polento.

Včeraj smo imeli razno razne zadeve: fižolovo mineštro, jajčka na oko, korenčkovo solato s papriko in koruzo, sveže pečen polnozrnat kruh, kos domače pizze od nedelje. Hčerka si je pa še mazala pašteto…

In vse to je bilo za zgodnjo večerjo, ker kosila ne kuhamo, pač pa bolj zgodnjo večerjo (okoli 18.00).
In največja fora je, da so tako mož kot oba otroka taki suhci, da če bi za večerjo jedli gres na mleku ali jogurt in sadje, bi mi vsi trije zginili, bi se presušili 🙂

Včeraj je bila špinača in pire krompir. Danes bo zelenjavna rižota, sojini polpeti in solata. Jutri zelje in koruzni žganci.

Goveja juha z domačimi rezanci (kuhana v nedeljo), hladna pečenka, kruh, mešana solata.

Lisičkina rižota

Danes kar kebap

Zeljne krpice, solato.

Sem se zatipkala, pač,….saj ni tak hudo, a ne,…[/quote]
ni….
je pa smešno
🙂

Sem se zatipkala, pač,….saj ni tak hudo, a ne,…[/quote]
ni….
je pa smešno
:)[/quote]

Ja saj verjamem,…veš, sem dislektik, veš kok bi se smejala šele, če bi prebrala, kaj jaz napišem v prvo,..pri meni gre vsak tekst vsak 3x čez preverjenje, pa še ostane,…razlogov za smeh,… :)))))

lep dan!

Pri nas pa polnjene paprike, pire in endivija in radič v solati

korenčkova juha, pečene skutne palačinke

recept prosim za ta radič s krompirjem slanino in jajci
tnx

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

kus kus, tofu mariniran v sojini omako, motovilec česnom,

krvavica+repa…..ze disi….

Čestitam za tale odgovor, waya!!!!

Drugače pa – danes je bil mlečni riž. Jutr pa bodo filane paprike!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close