Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri tiskalnik naj kupim?

Kateri tiskalnik naj kupim?

Iščem najcenejšo verzijo fotokopirca in ČB tiskanja.
Rabim za domačo uporabo.
Saj so nekarei res poceni a kaj,ko so kartuše tako zelo drage(pogosto tako kot tiskalnik sam)
Katerega mi priporočate?

Raje daj za sam printer več, pa boš imela cenejše kartuše. jaz imam enega hp, pa so kartuše kar drage, na leto sigurno več kot pa je bil printer.

NAjbolje je če je laser, kupuješ tonerje.

xerox PHASER 3100MFP,

cena 97€ z ddv

vsekakor priporočam Laserje, cena na print je ugodnejša, ni pa najslabši, nikoli ne kupuj najslabše /beri najcenejše/ ker vedno preplačaš.

Za kvaliteto in ceno je tole najboljša izbira.

Lahko pišeš na novi.info@trgovina.over.net pa ti bodo dali ponudbo česarkoli želiš.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

hvala 🙂

..ja vse je v vaši glavi oz vaših prioritetah..
..je pomembna cena, zanesljivost, komoditeta..??
..za vsako varianto je možno naplest cel doktorat..

..na splošno za tiskanje posebej še ČB priporočam LASER (cca 80€) – ni težav s kartušami..
..če ste vešči PC-ja oz te tehnologije ansploh, si potem omislite (lahko rabljen) navadni SCANER..
..je pa res da porabite več “prostora” na vaši mizi..

Hm,tale xerox je pa malce prevelik…rabim nekaj majhnega,enostavnega-za sprintat kak recept ali šolsko gradivo 🙂 Fotokopiranje bi bilo zaželjeno,da ni treba do fotokopirnice…
…glavno,pa je to,da ne bi zapravljala celega premoženja za tonerje/kartuše,…
Sem res čisto nezahtevna 🙂

..že res da ste v osnovi nezahtevna..
..so pa vaše potrebe izključujoče..
..namreč komoditeta kopirca in tiskalnika v eni majhni napravi in mali zasedbi prostora..
..se seveda “plača”.. ali skozi kartuše-drage, ali skozi kartuše-neuporaba-zasušitev..
..
..po drugi strani vas laserske naprave “osvobodijo” stroška zasušenih kartuš..
..pa vas po drugi strani stanejo več prostora, večje naprave..itd..
..skratka, odločitev je vaša..

Oj, jaz imam Hp, z njim sem zeeelo zadovoljna, kartuša je majhna 17€, velika 30€, samo, ker imamo samo za domačo uporabo, zadeva traja kar nekaj časa.
Je pa tiskalnik enkraten, sama sem ga priklopila;))), ima pa tudi fotokopirca in skener, tako da…res priporočam!

Grem poiskat še link in ti ga pripopam;)

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/tiskalniki/vecfunkcijske-naprave/474964-hp-1050-deskjet-ch346b

Oj, jaz imam Hp, z njim sem zeeelo zadovoljna, kartuša je majhna 17€, velika 30€, samo, ker imamo samo za domačo uporabo, zadeva traja kar nekaj časa.
Je pa tiskalnik enkraten, sama sem ga priklopila;))), ima pa tudi fotokopirca in skener, tako da…res priporočam!

Grem poiskat še link in ti ga pripopam;)[/quote]
Hvala,smo na isti valovni :))
Pozdrav

Jaz pa sem ravno takšnega HP v petek kupila v Hoferju za 29,99 EUR. je res vredu.

Drugače pa piši na tisti mail, za njim je en tehnik, ti bo vse razložil in ponudil po tvojih merah.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Res?Gledam po spl.strani,pa ne najem nobene aktualne ponudbe-kdaj pa so imeli?Grem prec ponj:)
lp

Ja zdaj odvisno od kod si. Jaz sem ga kupila v Mariboru. Je rekla, da so jih znižali, ker so jim ostale stare zaloge še v skladišču in jih morajo pred inventuro spucat. Tako da lahko so jih imeli kje drugod po hoferih še tudi.

Ravno takega? Res?
Ne verjamem.

ja ravno tega. zakaj pa nebi bilo možno? kak ste eni smešni. Hofer ima večkrat kakšne računalnike, monitorje znižane, ko čistijo zaloge iz skladišč. So še laserskega canona imeli za 69,00 EUR redna cena pa je bila 120,00 EUR.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close