Kateri tiskalnik naj kupim?
NAjbolje je če je laser, kupuješ tonerje.
xerox PHASER 3100MFP,
cena 97€ z ddv
vsekakor priporočam Laserje, cena na print je ugodnejša, ni pa najslabši, nikoli ne kupuj najslabše /beri najcenejše/ ker vedno preplačaš.
Za kvaliteto in ceno je tole najboljša izbira.
Lahko pišeš na novi.info@trgovina.over.net pa ti bodo dali ponudbo česarkoli želiš.
Primož
..ja vse je v vaši glavi oz vaših prioritetah..
..je pomembna cena, zanesljivost, komoditeta..??
..za vsako varianto je možno naplest cel doktorat..
..na splošno za tiskanje posebej še ČB priporočam LASER (cca 80€) – ni težav s kartušami..
..če ste vešči PC-ja oz te tehnologije ansploh, si potem omislite (lahko rabljen) navadni SCANER..
..je pa res da porabite več “prostora” na vaši mizi..
..že res da ste v osnovi nezahtevna..
..so pa vaše potrebe izključujoče..
..namreč komoditeta kopirca in tiskalnika v eni majhni napravi in mali zasedbi prostora..
..se seveda “plača”.. ali skozi kartuše-drage, ali skozi kartuše-neuporaba-zasušitev..
..
..po drugi strani vas laserske naprave “osvobodijo” stroška zasušenih kartuš..
..pa vas po drugi strani stanejo več prostora, večje naprave..itd..
..skratka, odločitev je vaša..
Oj, jaz imam Hp, z njim sem zeeelo zadovoljna, kartuša je majhna 17€, velika 30€, samo, ker imamo samo za domačo uporabo, zadeva traja kar nekaj časa.
Je pa tiskalnik enkraten, sama sem ga priklopila;))), ima pa tudi fotokopirca in skener, tako da…res priporočam!
Grem poiskat še link in ti ga pripopam;)
Oj, jaz imam Hp, z njim sem zeeelo zadovoljna, kartuša je majhna 17€, velika 30€, samo, ker imamo samo za domačo uporabo, zadeva traja kar nekaj časa.
Je pa tiskalnik enkraten, sama sem ga priklopila;))), ima pa tudi fotokopirca in skener, tako da…res priporočam!
Grem poiskat še link in ti ga pripopam;)[/quote]
Hvala,smo na isti valovni :))
Pozdrav
Drugače pa piši na tisti mail, za njim je en tehnik, ti bo vse razložil in ponudil po tvojih merah.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.