Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Križanke – pomoč

Križanke – pomoč

Živjo!

Grem na en koncert v Križanke in ker že dolgo nisem bila tam, me zanima, če se je kaj spremenilo glede parkiranja. Namreč, na koncert bom prišla največ pol ure pred začetkom in res ne bi rada zamudila zaradi iskanja parkinga.

Znanec mi je rekel, da je baje tam, čisto zraven en makadam (??), nasproti Križank, ampak meni totalno ni jasno kje bi to bilo. In bi bila res zadovoljna, če bi mi kdo od lokalcev malo bolj natančno razložil. Aja, pridem pa iz smeri Prule.

Hvala!

Mimo makadama se pripelješ v Križanke..ne moreš falit, ker je samo ena cesta dovozna..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Tam makadam je na križišču slovenske in aškerčeve… Samo vprašanje, koliko bo polno glede na to, da je koncert, sploh ker prideš šele tik pred zdajci….

med filozofsko fakulteto in rižankami je ta parking, 1,20€/h pa pazi na parkingu da ti kdo kakega ogledala ne odnese ko se tok gužvajo

Hm, potemtakem bi bilo morda bolje, da grem kar direkt v garažno hišo pod Kongresnim? Tam bo zagotovo kej frej. Pa še ena butasta, cesta od Križank proti Kongresnemu, mislim, da je Vegova, a je enosmerna in če ja, v katero smer? Pač, če bi šla najprej na makadam, ugotovila da ni nič frej in nadaljevala proti Kongresnemu (se da sploh peljat čezenj, mimo?).

Se opravičujem, ker sem tako lesena ampak res že dolgo nisem bila v LJ, če že sem šla samo do BTC-ja in v tem času se je spremenilo toliko stvari, da sem prav zgubljena.

Hvala potrpežljivcem! 🙂

Vegova je zaprta že en mesec. Na Kongresni trg lahko prideš le iz Slovenske. Živim v bližini in ti priporočam, da na parkirišče pred Križanke prideš vsaj eno uro prej ali pa parkiraš na Kongresnem trgu. To parkirišče nasproti Križank je namreč pred vsakim dogodkom v Križankah zabasano do konca, ponavadi avti zaprejo celotno cesto, naredijo zastoj na Zoisovi, skratka ne priporočam.

aleeeeek, hvala ti za info iz prve roke! 🙂 Torej bo padla parkirna hiša. No, do Slovenske pa bom znala pridet, hehe. 🙂

Hvala še enkrat za pomoč vsem!

V garažni hiši pod Maximarketom je bilo po 19.00 uri nočna tarifa, vprašaj če je še, iz. če je pod Kongresnim trgom isti režim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close