Erotične trgovine
No pa dajmo, povejte po pravici, hodite v erotične trgovine? In če ja, kje vam je najbolj všeč? Bi izpostavili kakšnega prodajalca, prodajalo, lokacijo? Delam v eni izmed njih nekje v Sloveniji, tako da bom vesela če se bo moja lokacija znašla med pohvalami ali pa grajami da bomo lahko še boljši. :)))) čauči!
Jaz sem si kupila v Medvoškem sexšopu en vijoličasti vibrator na baterije,ki se zelo hitro izpraznejo.Zraven bi mogli še prodajat take baterije za napolnit pa seveda polnilce tudi.Ja pač veliko ga uporabljam…Drugače si pa želim,da so prodajalci in prodajalke v sex šopih čim bolj seksi -erotično oblečeni.Pač vse v stilu trgovine.
Sva hodila en čas v te v MB, nato nehali, ker je vse veliko predrago in večina nekvalitetno. Cotike so sploh en večjih klumpov kar sem jih videla. Vibratorji velikooo predragi. Razni lubrikanti i neka masažna olja pa so sama packarija. Sedaj kupujem kar lepo navadnega na vodno osnovi. Sva veliko preveč denarja zmetala ven za vse to… Tako, da ne zahajava več v erotične trgovinice.
Všeč mi je bila vibracijska napravica za ženske, takšna mala zavita – ne vem kako se reče. Ampak sta crknila tako hitro, da je brez veze… pa stane mislim, da čez 60€.
ne vem….. – po celi Sloveniji so, več firm, od Murske pa do Kopra, veliko pa se najde tudi na netu 🙂
zadovoljna stranka – na Viču sta delali dve, ena suha (je še v LJ, malo pobrskaj), pa ena debela – drugače pa, karkoli od Fun Factory, pa We-vibe je dal ven ene, ki se polnijo, mal preglej ponudbo. Drugače pa se polnijo tudi tisti, ki so podobni mikrofonom, niso pa za “notranjo” uporabo, bolj za zunaj – pa precejšen prodajni hit 🙂
jagodička – tovrstne dodatke lahko res kupiš v vsaki trgovini, pa še bolj poceni je, kot bi bile pri nas, dejstvo pa je, da se praznijo, tudi tisti, ki se napolnijo ne zdržijo bistveno dlje. Aja, pa baterije za polnit znajo včasih pokvarit izdelek, če so premočne. : / Glede oblačil pa tko, slišala sem, da je v BTC-ju ena precej sexy. 🙂
DRRR – če se ne bi prodajalo, bi vsi propadli, tko da en smisel najbrž je. Sama recimo ne razumem v čem je point Radlerja, ker ni pivo, ampak sklepam da je nekaterim všeč. 🙂
Ne zahajam kaj dosti, ker igračk pač ne nakupuješ vsak dan, razen če jih zbiraš 🙂
Moti me veliko na videz nekvalitetnih izdelkov, čudnih materialov in veliko neestetskih izdelkov.
A to se res na veliko prodaja, tile latex dildi enormnih dimenzij, grdih barv in po možnosti še s ponazorjenimi izstopajočimi žilami?
Ponudba strap-onov je tudi precej borna.
Že pri 19ih me je mikalo, da grem v sexshop nekje v Mariboru, ampak nisem šla, saj prijateljica ni hotela z mano not (sva bili že pred trgovino, a jo je bilo preveč sram). Brez podpore tudi sama nisem šla.
Nekaj let kasneje me je spet prijelo, da bi šla v Ljubljani, a nisem imela poguma:))))
Minila so še 4 leta, ko sem KONČNO zbrala pogum, da prestopim prag sexshopa. Naj omenim, da sem vseskozi imela v sexshopu namen kupiti le en dotični izdelek: vibrator:)
Tako sem letos prestopila prag sexshopa, za katerega sem mislila, da bo za pultom prodajalka (z žensko bi se veliko raje pomenila o teh rečeh), ampak sem se uštela, saj je bil tam moški. Naredila sem se samozavestno, a me je drugače skoraj razneslo od sramu, šlo mi je tudi zelo na smeh:)))) Saj veste, tam sva si “ogledovala” nadomestke moškega spolnega organa in to ni kar tako:)))) Mi je dobro svetoval in sem z izdelkom zadovoljna!:)))
Joj, ampak zdajle takole razmišljam…. Hmm, zate, avtorica, bi mogoče imela kakšno vprašanje o izdelkih, saj bi še rada obiskala:) Naslednjič bi poleg peljala fanta.
Aja, v trgovini sem videla en ogromen anal plug. A ljudje dejansko to res kupujejo in uporabljajo???
Ja, se strinjam glede kvalitete, ampak sej tko je dejansko povsod, ene par jih izstopa, vse ostalo pa bolj za hec kot zares. Lih zato so nekateri izdelki, kot je omenila ena punca grdi, nesetetski, etc, ker je pač bolj “zabavno” nekomu za hec kupit neki poceni pa čiiiiim bolj grdega. In ja, se prodajajo, pa še precej. Hvala bogu za različne okuse! 😀
moja izkušnja, kar vprašaj če te kaj zanima. Hm, ogromen analni plug. Sklepam, da si bila v eni manjši trgovini, prodajalec pa je bil mlajši? 🙂 Po pravici povedano, najbrž se najde kdo, ampak razen za hec (al pa je bil to izgovor, hehe) vsaj kar jaz vem, ni bil prodan še noben. 🙂
Drugače pa, ne grizemo in smo povsem normalni ljudje in sram je povsem odveč, pa naj bo notri moški ali ženska. 🙂
Tako je:))) Če se prav spominjam, stoji nekje na desno takole bolj visoko:))) Delaš torej v dotični trgovini? Je to tam, kjer se srednješolci nekoliko izživljajo?:)
Uf, mislim, da bi imela še dosti vprašanj- od tega, če so japonske kroglice res tako učinkovite do tega, če obstaja kakšen izdelek, ki med odnosom stimulira klitoris?:)))
V beate ushe v Mb sem redno kupovala en in edini the best lubrikant, dokler ga nisem tudi v Mullerju zasledila. Itak da mi je bolj praktično ga kupit mimogrede ko sn že v mullerju, kot pa da morm ekstra za lubrikant it v ekstra trgovino. Ampak če ne bi tam držali točno te znamke in točno tega izdelka, bi pa zagotovo še naprej kupovala v sexshopu.
Tako je:))) Če se prav spominjam, stoji nekje na desno takole bolj visoko:))) Delaš torej v dotični trgovini? Je to tam, kjer se srednješolci nekoliko izživljajo?:)
Uf, mislim, da bi imela še dosti vprašanj- od tega, če so japonske kroglice res tako učinkovite do tega, če obstaja kakšen izdelek, ki med odnosom stimulira klitoris?:)))[/quote]
Jap, točno tam je. 🙂 Ne, ne delam tam, vem pa kako trgovina zgleda in ta artikel je itak tak da si ga zapomniš. 🙂 Kar se pa srednje IN osnovnošolcev tiče je pa tako, da se izživljajo povsod, ne le v tisti trgovini (je pa res, da je tam kar nekaj šol v bližini) žal. Najverjetneje doma poberejo kaj, pa itak, blazno zanimivo je prodajalce v seks šopih zajebavat, pa vrata odpirat, pa tečt stran, al pa kej not metat, koga not zapret, mogoče še kaj uničit sproti, pa take. Precej stresno. Tako da se včasih vprašam kakšne signale jim doma pošiljajo starši in če sploh vedo kako se tamali “sončki” obnašajo, ko njih ni zraven (osnovnošolci so tanajhuj, najbolj žleht, srednješolci se ponavadi sam smejijo :))
Kroglice – namenjene krepitvi vaginalnih mišic, če pričakuješ orgazem, boš razočarana. 🙂 Tiste, ki bluzijo kako doživijo orgazem, sam da jih dajo noter lažejo. Je pa fajn jih uporabljat po porodu, pa keglove z njimi delat in ja, posledično je boljši tudi seks in so res dobre za zdravje, tut ginekologi jih priporočajo. Same po sebi pa ne naredijo nič. 🙂
Stimulacija klitorisa – simpl – vibrator z nastavkom za klitoris, metuljček, ki se ga samo “namontira” na klitoris in se ga lahko uporablja med spolnim odnosom, pa we vibe, ki se ga pa tut lahko uporablja med seksom. Je pa precej drag, se ga da pa polnit in odzivi so kr fajn. 🙂
taka tematika !
Sem bila v BTC v enem sexshopu in moram povedat ,da kot laiku na tem področju je bil en krasen prodajalec ,ki je res vse lepo natančno z veliko mero občutka do strank,žensk mislim povedal,razložil ,svetoval in vedno govorim,da upam ,da bo tam ko bom šla naslednjič spet po kakšno zadevico.
Takrat sem isti dan samo ,da pred vstopom v Btc šla v Venero shop blizu Vojkove v LJ.tam pa neka punca,ki pomoje sploh ni vedela zakaj je tam .
Nam malo nelagodno,ko si ogleduješ zadevo, pol jo vprašaš kaj in ona zardi ,skomigne z rameni in poskuša ona čitat tisto deklaracijo.HALOOOO to znam tud sama.A v bistvu njej še bolj nelagodno.Tako,da tam seveda nismo nič kupili.
Tako,da mislim ,da je dobro iti tja kjer ti lepo znajo vse razložit,svetovat,……
dragi trgovci dotičnih trgovin dajte dobro plačat te svoje dobre prodajalce,da vam ne bodo ušli.
Uf, mislim, da bi imela še dosti vprašanj- od tega, če so japonske kroglice res tako učinkovite do tega, če obstaja kakšen izdelek, ki med odnosom stimulira klitoris?:)))[/quote]
Jap, točno tam je. 🙂 Ne, ne delam tam, vem pa kako trgovina zgleda in ta artikel je itak tak da si ga zapomniš. 🙂 Kar se pa srednje IN osnovnošolcev tiče je pa tako, da se izživljajo povsod, ne le v tisti trgovini (je pa res, da je tam kar nekaj šol v bližini) žal. Najverjetneje doma poberejo kaj, pa itak, blazno zanimivo je prodajalce v seks šopih zajebavat, pa vrata odpirat, pa tečt stran, al pa kej not metat, koga not zapret, mogoče še kaj uničit sproti, pa take. Precej stresno. Tako da se včasih vprašam kakšne signale jim doma pošiljajo starši in če sploh vedo kako se tamali “sončki” obnašajo, ko njih ni zraven (osnovnošolci so tanajhuj, najbolj žleht, srednješolci se ponavadi sam smejijo :))
Kroglice – namenjene krepitvi vaginalnih mišic, če pričakuješ orgazem, boš razočarana. 🙂 Tiste, ki bluzijo kako doživijo orgazem, sam da jih dajo noter lažejo. Je pa fajn jih uporabljat po porodu, pa keglove z njimi delat in ja, posledično je boljši tudi seks in so res dobre za zdravje, tut ginekologi jih priporočajo. Same po sebi pa ne naredijo nič. 🙂
Stimulacija klitorisa – simpl – vibrator z nastavkom za klitoris, metuljček, ki se ga samo “namontira” na klitoris in se ga lahko uporablja med spolnim odnosom, pa we vibe, ki se ga pa tut lahko uporablja med seksom. Je pa precej drag, se ga da pa polnit in odzivi so kr fajn. :)[/quote]
O, hvala za odgovore!:)))
Itak, v to, da kar tako doživijo orgazem, ne verjamem. Mi je kolegica o tem bluzila, pa jih sploh ni uporabljala:))) Me pa zanima, zakaj je dobra krepitev vaginalnih mišic? Je potem orgazem bolj intenziven?
Metuljček, ki se ga namontira na klitoris? Hmm, sliši se zanimivo:)))
Definitivno bom še morala v sexshop:))))
Forum je zaprt za komentiranje.