Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dr. Jelenc- ZD Bežigrad

dr. Jelenc- ZD Bežigrad

Vaše mnenje o njej, če jo imate izbrano kot pediatrinjo vašega otroka? Baje še sprejema, pa razmišljam, da bi bila ona zdravnica mojega otroka, katerega bom rodila zdaj enkrat. Živimo pa praktično zraven bežigrajskega zdravstvenega doma tako, da bi eno pediatrinjo od tam…

… slišim, je zelo zasedena, sicer v redu. Ampak saj tam so vse v redu. Mogoče bi bilo vseeno kako drugo za izbrati, ker se ona zdaj ukvarja bolj z vodenjem kot šefica ZD.

ona je bila tud naša pediatrinja pred več kot 30 leti, tko, da ti priporočam, da si izbereš kaj mlajšega, da ne bo šla prehiter v penzijo.

Krasna ženska in pediatrinja. Po vseh izkušnjah, ki smo jih imeli z njo, je velik dar, če bo še naprej vztrajala pri najmlajših …

V ZD Bežigrad so vse pediatrinje super! Pediatrinja mojega sina je bila Tatjana Savković zdaj je na porodniški in jo nadomešča Anja Urankar in imam o obeh super mnenje, prijazni, otrok ju ima zelo rad in ga ni strah, če mu omenim, da greva k zdravniku!

Znankin sin se boji pediatrinje na vse pretege, ker pediatrinja enostavno nima “občutka” za otročke. (Žal tudi takšni so,…) 🙁

Jelenčevo sem po treh letih zamenjala. Od začetka mi je bila všeč, ker je dokaj naklonjena alternativi, sem se pa naveličala tistega njenega “…ja, kje pa hodite…”, ker je imel sin non-stop vneta ušesa.
Sem potem šla k privat pediatrinji in bila zelo zadovoljna.
Res pa je, tega je že 17 let nazaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close