Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Radio Si – hrešči…

Radio Si – hrešči…

…nikakor ne morem nastaviti, da bi imela čist zvok.
Ves čas hrešči ali vleče še neko drugo postajo.
Radio sem že dala na okno, pa nič bolje.
Ima to veze, da je res stal samo 14,00€ ali to nima veze.

Drugi radiji mi niso poslušljivi. Samo bog pomagaj, da City-a slišim – yuuuk…

Kak predlog?

internets

Meni tudi. Par tednov nazaj je sicer hreščal, ampak je bilo poslušljivo, zdaj še to ni več. Ne vem kaj jim dogaja in zelo dvomim, da ima cena radia kaj veze, ker sodelavka, ki je v LJ ima isti problem, jaz sem iz okolice LJ, isto.

Predlog – jaz sem dala na nek lokalni radio, ki ima dobro musko in ne vrti novih hitov – zagotovo se tudi na vašem koncu kaj najde, druga opcija pa je Val202, lovi povsod, muska je ok.

Internetni radio, ja, če si doma, ne pa na šihtu. : /

na, da ne boš brez muske ;>

[youtube]MpMss5e0k6g[/youtube]

[youtube]XsYVgN2bCY8[/youtube]

[youtube]lXrEgAo_bjY[/youtube]

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

sicer pa res lahko mate krizo k ni dobrih radijskih postaj. jst tuki lokalce poslusam pa je glasbena izbira odlicna. 🙂

Ima veze….Za 14 evrov ne dobiš nič pametnega…Hrešči zaradi slabe kvalitete sprejemnika, saj ga motijo druge frekvence.
Ali pa podaljšaj anteno z neko žico….

Poskusi najti isto postajo na drugi frekvenci ali pa preko kabelske, če je možno.

na, da ne boš brez muske ;>

Hihi, hvala 🙂

…doma pa super “vleče”…hihihi mogoče pa je res 14 eur razlog…..

Ma meni so RSI zakon…muzika najboljša!

Bom jutri poskusila z drugim radiem 🙂

Ja daj, ker drugače boš dosti zamudila:)))….samo danes pa res spet ful neke dobre komade vrtijo…ali sem pa jaz take volje, pa mi je vse dobro:)

Ja, tudi meni so super. Pa sem izbirčna pri klasbi.
Evo in ravno, ko se danes vsi kregajo o pisanju in narečjih, so povedali,da ima Slovenia 32 dialektov in vsak dialekt ima vsaj 3 subdialekte.

No eto, ti pravim…manjaj radio!!!!!
Pa saj to je tisto, tudi jaz ne poslušam vsega…a tu je vedno nekaj takega, da zamigam z ritko:)…Ti povem, da jih dosti prijateljev posluša in se vsi strinjajo z mano! In tabo:)

Radio City hrešči ,ker je madžarski lastnik …………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close