Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moško in žensko striženje kratkih las -cena

Moško in žensko striženje kratkih las -cena

Čao

Prosim, če mi poveste (tiste, ki imate kratke lase) koliko vam frizer računa za friziranje? Imam namreč zelo kratko frizuro,kot kakšen moški, pa plačam 25 evrov, moški pa 12-15 evrov. A je to kakšen smisel? Zakaj mormo ženske plačevat več kot moški za isto frizuro?

Hvala vsem

Jaz tudi dam 25. Je pa cena sestavljena iz striženja in fen frizure. In moškim ne dela fen frizure, mislim, da jih celo strižejo brez pranja glave. Po moje je razlika zaradi tega.

mož da 9 eur,jaz pa 21,pa imam tudi kratko frizuro.Imam pa zelo goste,tako da mi jih mora močno razredčiti

jaz imam tudi goste ampak kratke lase in plačam 20 evr za striženje in fen

Malo z mašinco pa mal na peš, kratka frizura pride 7eur, v Kranju. Z umivanjem in fenanjem pa 15 eur.

res kratki , ženska frizura brez pranja glave 10€ ! Izola !

S frizerkami je križ. K nam (na dom, jap, na črno!) jih je hodilo vsaj 7 ali 10 komadov, vsaka s svojimi idejami. In so pobrile moške skoraj na balin, ženskam naredile švoh ali zažgano trajno blede pramene pa še kaj. Pa še lepo jih je bilo treba prosit, čakat, se dogovarjat, postreč s kavico blabla. Za popiz…, res. Nekega dne mi je bilo dovolj. Nekaj knjg, nekaj nasvetov na internetu, nekaj v živo in naučila sem se striči, delati pramene, celo trajno bi, pa mama ne pusti. In od tedaj vsak mesec strižem naše 3 moške ter mami naredim pramene, jo postrižem, naredim vodno trajno vsak teden – sama pravi, da bolje kot frizerke. In prišparamo lepo 100 – 150 € vsak mesec.

Sama si strižem v salonu samo konice las – preliv si naredim sama. V interšparu na Viču. Umivanje, striženje in sušenje je bilo 13 €.

Super. Pa še druge ženske potem vaših moških ne obletavajo, pa si dve muhi na en mah:-)

V Intersparu na Viču sem ravno gledala cenik. Dečki, deklice do menda 10 leta starosti najnižja cena (za fante mislim da manj), od 10-15 leta cena višja za ene 2 evra, za odrasle pa še več. Zakaj imajo otroci od 10 let dalje dražje?

V Intersparu na Viču sem ravno gledala cenik. Dečki, deklice do menda 10 leta starosti najnižja cena (za fante mislim da manj), od 10-15 leta cena višja za ene 2 evra, za odrasle pa še več. Zakaj imajo otroci od 10 let dalje dražje?[/quote]

Verjetno, ker se po 10 letu že začnejo konkretne ideje, kako bi bili postriženi in kako ne, pa kam pride ta las, pa kam oni. Skratka, postanejo bolj težaške stranke. Zato dodatni evrčki! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close