Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gostilna pri Gašperju Lukovica

gostilna pri Gašperju Lukovica

Ta gostilna slovi kot dobra, z velikimi porcijami in ne previsokimi cenami. Do tukaj vse prav, ampak zraven je pa pisalo (2 leti nazaj), da je vse zelo umazano, tla, okna, mize, WC še posebej.
Ali kdo ve, če so te stvari zdaj že kaj boljše, ker ne bi rada gostov peljala v svinjarijo, četudi imajo dobro hrano. Ker če je vse tako svinjsko, kakšna je potem šele kuhinja?

Hrana je dobra, cena zmerna, porcije pa ogroooomne. Kar se pa tiče čistoče bo pa kar držalo. No, ne bi ravno rekla da je ne vem kako umazano, ampak vzor čistoče pa tudi ni. Pa če se boš odločila, je ponavadi treba kar dosti prej rezervirat, verjetno tudi odvisno od št. oseb.

Slabo leto nazaj smo šli z družino na kosilo v omenjeno gostilno. Nihče izmed nas ni obseden s čistočo, ampak ko smo prišli nas je minilo, da bi sploh jedli. Porcije so resnično ogromne, cene niso pretirane, vendar hrana ni okusna. Cvrtje ima okus po starem olju, kalamari so bili gumjasti,…
Najbolj smešno mi je bilo, da nas je 7 naročilo gobovo juho, en sam pa govejo. Na mizo smo dobili dve ogromni skledi z juho – enako količino obeh. Ko si je sestra (ki je edina naročila govejo), nalila juho v krožnik, je natakar skledo vzel in jo postavil na sosednjo mizo in kasneje še na drugo:)

Okna so resnično umazana, po tleh je tako mastno, da moraš paziti da ne padeš, wc je katastrofa, prt je bil precej popackan, 2 krožnika sta bila umazana,… Že sam vonj v prostoru je odbijajoč.

Ampak konec koncev, smo se imeli fajn. Že par let smo se namreč pogovarjali, da moramo nujno enkrat k Gašperju na kosilo, ker vsi hvalijo njihove porcije in okusno meso. In ko smo se končno spravili tja (rezervacija en teden prej), smo dobili zgoraj opisano. Po začetnem šoku (ker smo imeli velika pričakovanja), smo se sprijaznili s stanjem. Ravno par dni nazaj smo se spet pogovarjali o tem kosilu in se dobro nasmejali. Gostilne pa zagotovo ne bom nikoli več obiskala.

Kako je potem mogoče, da je treba rezervirati toliko prej? Ali imajo tako miniaturni prostor ali ljudje uživajo v svinjariji? Me ne spraviš v svinjarijo, če mi plačaš. Že samo WC je ogledalo tudi kuhinje. Kakšni prašičji ljudje imajo to gostilno? Že toliko let jih po forumih šimfajo, njim pa ne pride na misel, da bi malo počistili. Kaj pa sanitarna inšpekcija?

tkole je.. ce gres poleti tja je kokr tolk lustno ker lahko sedis zunaj pod kozolcem… je prov domace fino 🙂 kar se tiče hrane je super… in porcija in okus in cena… vse skup je bolj po kmecko tako da ce je kdo res obcutljiv na neko ekstra higieno naj ne hodi tja… tisti ki pa radi pridejo zaradi hrane pa je super…

pozimi je drugace ker so tla notri resnicno mastna… stoli so iz praveka prti ravnotako…
ampak vseeno zaradi hrane ok…

nekdo zgoraj je napisal da je hrana brez okusa- naj gre preverit ce mu brboncice delujejo..

Brez dvoma obstajajo tudi gostilne z okusno hrano, kjer se ti ni treba cepit proti hepatitisu, če hočeš it na stranišče.

Sicer še nisem bila pri tem Gašperju, ampak po vaših opisih sodeč me tja ne spraviš, pa naj bo pohan piščanec še tako dober. Je še kje drugje tudi.

Res izgleda, da dokler se je treba en teden prej naročiti, se jim ne zdi potrebno gostilne počistiti, kaj šele obnoviti. Pa kje v SLO imajo še na mizah umazane, svinjske prte, mastno po tleh, umazane krožnike, v WC pa sploh blizu ne moreš? In to leta 2011, ne 1796? Tudi mene zanima, kje je sanitarna inšpekcija. Sem prepričana, da so ti lastniki, ki tako mirno živijo in strežejo v taki svinjariji, tudi sami zelo umazani in se ne umivajo. Si pa sploh ne upam pomisliti, kako izgleda kuhinja.

sedaj je vse lepo in nič ni omazano wc je bol čist kot na borzi v ljubljani.

Kdo je bil pred kratkim v gostilni Gašper?
Kako je sedaj tam s čistočo?
Hvala za inf. in lep dan še naprej!

Sveže, bila sem včeraj, povabila me je teta.
Tla zamazana in mastna, prti na mizah strgani, WC skrajno zamazan (je bil kdaj temeljito očiščen?), hrana očitno bolj “kmečko domača” – obilo pohanja in cvrtja, zelenjave le za vzorec, sicer dokaj okusno.
Zanimivo bi bilo videti kuhinjske prostore, me pa čudi, da si gostilna lahko privošči tako očitno neurejenost oz. zanemarjenost.
Kdaj so interier nazadnje uredili?
Sama v to gostilno ne bom več šla, preveč umazano in neurejeno.

o moj bog, kakšni primitivci…

Odgovor vsem,ki znajo samo pljuvati po drugih.
Ne razumem če je tako hudo in ste skoraj vsi že prej to slišali,zakaj hudiča ste šli jest prav h Gašperju?Očitno so vam cene in porcije zameglile tistih nekaj možganov,ki jih imate.Ne rečem vsak ima pravico do svojega mišljenja ampak tako pretiravanje in pljuvanje čez njih se mi res ne zdi potrebno.Res je da so bili malo zanemarjeni ampak tako hudo pa spet ni.Sama sem bila že parkrat tam in lahko rečem le da odkar so prenovili po požaru,imajo sedaj urejeno in čisto vsaj na pogled,postrežba je pa tudi korektna.Zato prosim zamislite se malo preden nekaj slabega trosite naokoli.(Lahko se vam vrne)
P.S.Nikar ne hodite tam,,,,bo več prostora za druge zadovoljne goste.

Smo bili že mnogokrat tam, tudi z gosti iz tujine, pa z gurmanskimi “razvajenci”, pa se ni nihče nad ničemer pritoževal.

Je pa dostikrat tako, da tisti, ki se najbolj pritožujejo nad kakovostjo in okusom hrane in nad čistočo, sami še veliko slabše kuhajo in so sami še večji packi.

Pač, kakor komu drago. Jaz grem vedno z veseljem tja.

pri gašperju sem že velikokrat jedla imajo velike porcije in zelo dobro hrano bravo kar tako naprej

Pozdravljeni!

Veste kaj me zanima, ali imajo pri Gasperju odkar je prenovljen(po pozaru), spet za hiso vrt ali ne? Bil sem tisto leto po pozaru na klopcah preh hiso, pa ne vem ali sem dobro razumel, da vrt bo, vendar se ne takoj ali pa sem narobe razumel in ga sploh ne bo?

Hahahaha…. Sem si prebrala tele vaše komentarje in prov fajn se mi zdi za vse verjetno Ljubljanske fine riti, da nam ne zasedajo miz…Tko kot je Pikica napisala, bo več placa za nas. Kar nekajkrat letno grem tja in ena pikica na mizi , na prtu ali pa na tleh mi pa res ne zamaje tla pod nogami. Je pa tut res en pregovor, ki drži kot pribito a ne: Za vse ta fine k jih Gašpr moti…. Bolj je fina, večja svina. To je tko kokr se mi je že velikokrat zgodl…čakam pred ženskim wc, da pridm na vrsto in ven pride zrihtana gospodična, namazana, ni da ni no, grem pa za njo na wc in …da ne govorim. To je pa isto. Tko da zaključim, ne k Gašperju na kosilo ( da bo plac za nas) , najboljš da greste v trgovino po eno umetno jaboljko in bo skoz ostalo sveže in lepo, ker dva piskra župe na miz sta pa res DIZASTER NO. Hahahahahaha.

Bila včeraj *Pr Gašperju”….. bilo okusno, prijazen gostinec, prtov nisem gledala, na wc nisem šla, štimung je bil ok, rezervirali smo en teden prej…. tisti, k nočne it tut prov… bo za ostale plac. Še pridem.

Sej je dobr. K sem bil jes bilo je vse tip top!!!!

Vsaj par krat letno grem h Gašperju na Prevoje. Tudi to soboto sem bila. Bilo je super. Vesela sem, da sem bila tam. Bilo nas je kar 24. WC je bil čist – tudi, ko smo odšli.
To je res stvar tistih, ki ga uporabljajo. Ni za pričakovati, da bo kdo stal zraven in za vsakim posebej čistil.
Hrana sveža, kvalitetno pripravljena. Kakšni so bili stoli se ne spomnim, ker nisem šla za to tja, da bi to ocenjevala. Zelo, zelo smo bili vsi zadovoljni in seveda bomo z veseljem čakali teden ali dva, da bomo dobili spet proste mize. Še nikdar nisem bila razočarana.

Kako je kaj v gostilni Pri Gašperju v zadnjem času? Še take porcije? Čistoča?

Zdej so porihtal mal to čistočo sam to ne smeš gledat, najbolj je če tja prideš sestradan takrat te nč ne zanima samo hrana pa porcije

Gašpwer je tipična kmečka poddeželska gostilna z velikimi porcijami in zanimivim ambientom. Doslej od tam še nisem šel razočaran..

Edina kritika z moje strani bi bila – njihov aperitiv. Smo praznovali en rojstni dan tam in nas povpraša če bi bili za en aperitivček. In mi vsi rečemo seveda ja. Potem pa dobimo pravi domači sadjevec in to vsak skoraj 1 dcl. damn…stran pa ne bomo metali..in smo popili. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close