Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pa,piz.., no

pa,piz.., no

Kdaj vam bo pripeljalo, da gužva ni slovenska beseda?

Kar lasje mi grejo pokonc, ko zaslišim ali preberem ta srbizem.Pa ne zaradi nacionalne nestrpnosti…enostavno ne štekam, kako si ne morete zapomnit ene same,samcate besede.
Tako popolne mone kot ste:(((((

Nehi se gužvat 😛

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ja saj lojtra, karjola, šalčka in podobne besede tudi niso slovenske… Pa kaj potem, gre se za knjižni jezik in pogovorni jezik.

Na forumu pač uporabljamo pogovorni jezik. Nikjer ne piše, da moramo knjižnega.

Če je gužva je pač gužva…:-)

https://www.facebook.com/actio.si

Brezveze, da se nekaj guziš:)))
Pri vseh nemcizmih in amerikanizmih v našem jeziku, so mi srbizmi in hrvatizmi prav simpatične začimbice.
Piz**, kolikor vem, je tudi srbizem, moraš rečt nožni**, da bo po slovensko, al pa pussy, če si bolj prozahodnjaško usmerjena.

kera gužva je dons kle stari ej

Gužva -> gužvanje
Gneča -> GNEČENJE!!!!!
kaj se boljše sliši?

A šteeeekst du, da “štekati” ni slovenska beseda, ampak bi morala uporabiti “razumete”

hahahahahahaa ioooooi sm se nasmejala. ŠTEKNZI DU? hahahahhahahaha…..

Yonix

jaooooj
a, tvoji presledki za piko, vejico, kje so, baba smotana!!

maš gužvo u glavi?
pms?
nedojebana?

seka seka
ta pripeka

Beseda gužva je v Slovenskem pravopisu, torej potrjeno je slovenska beseda. Srbska je samo v tvoji glavi.

beseda “Gužva” v primerjavi z besedo “štekate”? Gužva je zame zakon!!

Pa žur me tudi moti! VESELICA se reče lepo slovensko!!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Da se zgražaš nad gužvo in zraven sprašuješ, če štekamo, je isto, kot bi imela sto kil in bi se zgražala nad tistimi, ki jih imajo 99,5.

Prav, bomo pa od zdaj naprej namesto gužve uporabljali samo še besedo dren. Pa se bomo drenjali namesto gužvali. :))

kak pa se reče po naše gužva

Meni gredo pa lasje pokonci, ko vidim, da nekateri ne poznate osnove računalniške pismenosti.

kak pa to veš?

obožujem gužvo …

Hehehehehe, bravo!
Še ena taka, ki pa mene vedno jezi: TOTALNA RAZPRODAJA, ki jo npr. prodajal citako zavestno v prepričanju v pravilnost pišejo na plakate/letake po/v trgovinah. Dragi trgovci: Pravilno v Sloveniji je POPOLNA RAZPRODAJA!!!

Totalno velja v pravopisu držav naše bivše Jugoslavije ;))))

kok mate preveč časa….

Yonix

Se motiš! Obveščamo o nepravilnostih; tudi tiste,ki se jih to primarno tiče!

Forumi so odlična zadeva, da določene zadeve pridejo do tistih, ki so za to odgovorni in za to prejemajo mesečno plačilo 😉 Od ust do ust, ali pa preko medijev 😉

vem vse to,ampak da se zapiči folk v neki kar sploh ni tolko pomembno je smešno to brati kle gor.pa pikce pa vejce pa žalitve zgoraj etc..to sm mislila.pa ne bom pisala strogo slovensko,ker pišem kakor želim… nism mislila nč slabga kokr je mislu npr tale neumesni člen z prirojenim sindromom izkrivljenega ega.. – krkenzi kikiriki everi dej
Re: pa,piz.., no

03.08.11 17:51
jaooooj
a, tvoji presledki za piko, vejico, kje so, baba smotana!!

maš gužvo u glavi?
pms?
nedojebana?

seka seka
ta pripeka

preveč cajta mate,še 1x trdim.tuki sm tut opredelila zakaj tko msilim.pozdrav vsem.

Yonix

aja p.s,
pozabla sm v zgornjem mojem postu napisat da mi gre na kurac labilen folk ki je tukaj samo zato da žali druge in še nekaj mi gre na kurac.GUŽVA!

Yonix

Predlagam, da se “prestaviš” kam drugam, saj tvoj slengovski stil pisanja kaže, da si očitno še zelo mlada in da nisi (še) dorasla temam, ki se odvijajo na starševskem čveku….Žal je tudi tvoje pisanje polno “pičkarjenja”, kar je žaljivo za nas sodelujoče pa čeprav si na anonimnem forumu in misliš, da si to lahko dovoliš! Si tudi drugače tako konfliktna oseba v življenju, kot tule na forumu? Bo šlo, da boš tokrat obdržala prste stran od tipkovnice brez reply-ja?

Meni osebno so pikice, pa vejice, pa presledki in velike začetnice veliko bolj pomembne, kot pa da nekdo reče gužva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close