Darilo za 40-letnika
Ker mi na skrinjici idej zal ni nobena odgovorila, se v globokem upanju obracam se na vas:
Drage punce!
Ker ste vedno polne zanimivih idej, se obracam na vas. In sicer, kaj kupiti prijatelju (ne ravno tesnemu, vidimo se recimo vsake dva do tri mesece enkrat; smo bolj znanci kot prijatelji) za 40. rojstni dan. Tudi ce ima katera kaksno idejo, kaj lahko naredim sama, bo le-ta dobrodosla!
Hvalezna vam bom za vse nasvete, namige in ideje!
Pa lep dan vsem!
Brina.
Kupiš dober viski (ali kakšno drugo pijačo, to boš ti vedela). Pa kakšno lepo vrvico. Namažeš steklenico z lepilom in jo od spodaj navzgor oviješ z vrvico (lepo natančno, brez lukenj – vzame nekaj časa). Potem to lahko pobarvaš, če nisi že delala z barvno vrvico, ter gor nalepiš poljubni motiv s pomočjo servietne tehnike.
Jaz sem letos prijatelju za 40. RD spekla torto in vanjo skrila nož za rezanje pršuta z vgraviranimi imeni naše družine. Za zraven, za malo heca sem kupila WD40, ge lepo zavila in pripisala, da je to obvezno zdravilo za po 40. letu… Najprej je dobil WD40 in za nož sploh ni vedel skoraj do konca žura, ko smo načeli torto. Smeha je blo …
Lana, a nevarnost, da bi pršlo do kakšne nesreče pa ni bilo?! He, he, ampak meni nož skrit v torti potegne na kakšno grozljivko..
Jest sm letos prijatelju za 40. rojstni dan kupila knjigo Popolni ljubimec – z nasveti in podobnim, v DZS-ju je kar draga, sem jo pa kasneje našla v knjigarni Felix – v Koloseju, kjer je mislim, da 2.500 tolarjev pa z mehkimi platnicami. Moški v teh letih majo namreč mal krize s spolno identiteto ;))
Forum je zaprt za komentiranje.