ogabno me boli zob, Diclo duo kapsule poznate?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › ogabno me boli zob, Diclo duo kapsule poznate?
okej, kot že v naslovu zob katastrofa, zobar šele jutri, do takrat moram preživet. Imam doma lekadole-malo je boljše ampak še vedno preveč boli, mam pa še Diclo duo kapsule, pa jih ne poznam, vrjetn slabš ne more bit ne? Poznate?
če te tako fajn boli ne čakaj do jutri.
Peti, te čist razumem in načeloma ne bi čakala, ma mam en zapleten primer, se s tem zobom ukvaramo že pol leta, ne bi šla kr do nekega nepoznanega zobarja, mah sej pomoje ga bom mogla kar ven dat. Sam je šit k bi mogla jit v nedeljo na dopust…joj groza, glih zdej.
za močan zobobol so o.k. tablete Brufen.So močnejše in res primejo.
Diclo duo so zelo podobne po sestavi Naklofenu samo od druge farmacevstke hiše, ne piti na prazen želodec.
Diclo duo je men se zdi isto kot naklofen, samo od drugega proizvajalca (preveri na netu sestavine, nisem ziher). Vsekakor sem to reč jaz jemala po eni operaciji in je delovalo proti bolečinam.
te kapsule ce jih imas,v dolocenih primerih kot je npr.gangrena zoba predpisujejo te kapsule diclo duo 75mg,ne bo nic narobe,pomagale bodo bolj kot lekadol
Diclo duo je zamenjava za Naklofen duo, pač sta različna proizvajalca. Drugače pa najbolj zaležejo kombinirani praški, kupiš jih lahko v vsaki lekarni.
dva nalgesina naenkrat popij in bo zobobol prenehal za vsaj 3-4 ure !
hvala vsem, sm pojedla zdej ta D D, pa da vidim, drugače pa grem v lekarno ja.
kak je z zobom
uh že dobre pol ure me NIČ ne boli, kot da bi se ponovno rodila 🙂 take diclo duo je fajn. Drž pesti, da mi bo jutri zjutri lahko zrihtov do te mere da grem na dopust.
jutr preden greš zobarju, vzam tablet, tud če te ne bo bolel….ker te bo itak pol k ga bo rihtu
to so Naklofen duo kapsule, morda ti to pove kaj več.
Forum je zaprt za komentiranje.