nupo – izkušnje?
V 14. dneh sem shujšala 5 kg (6 cm v bokih, 4 cm v pasu) – prehranjevala sem se samo z Nupo izdelki. Sem pa precej pretežka; če bi imela 5kg preveč, najbrž ne bi šlo tako hitro.
Zdaj je minilo 2 meseca, odkar sem končala z Nupom. Težo sem zmanjšala še za dodatnih nekaj kg, jem navadno, uravnoteženo hrano, v normalnih količinah in se resno držim tega, da imam 5 obrokov na dan.
Prepričana sem, da bi lahko shujšala tudi s podobnimi, cenejšimi šejki in juhicami iz Mullerja ali DMa. Nupo sem uporabila zgolj zato, da sem dobila nek zagon za hujšanje in se navadila jesti 5x dnevno, brez prenajedanja in grickanja med obroki.
Okus mi je bil na začetku ok, zadnjih nekaj dni pa sem komaj čakala, da bo konec, ker sem se okusov naveličala.
Nupo je zakon…hujšam že tretji mesec…na začetku so šli kilogrami precej hitro sedaj gre malo bolj počasi…ampak gre…in kar je važno imam ogromno energije, ki bi jo lahko izvažala…redno telovadim, jem šestkrat na dan…5 obrokov je NUPO, kosilo pa surova zelenjava in sem ter tja se pregrešim pa pade kakšna ribica ali škampek. Tečem 6 krat na teden. Ne izgledam kot Špela Grošelj vendar sem sama sebi vsak dan bolj všeč. Mimoidoči opažajo spremembe. Imam občutek da imam manj celulita in da je moja koža bolj čista. Ne vem, če je to zaradi nupa ampak tudi nohte imam bolj trde.
Zadovoljna sem in po dolgem času srečna, ker me je moja teža res obremenjevala. Sem pa štartala z 92 kg na 164 cm.
Okus mi je fantastičen. Obožujem pekočo juhico in jagodni šejk.
Priznam da sem poiskusila vse aktualne diete, prehranska dopolnila in nasvete. Efekta ni bilo. Nupo je prvi, ki je “prijel”. Torej sem in ostajam NUPOHOLIK!
Forum je zaprt za komentiranje.