deichmann – reklamacija
načeloma če ti čevlji ne ustrezajo in jih nosiš samo dan ali dva v stanovanju, ti jih zamenjajo za druge al pa za keš, če so bili pa nošeni zunaj in dlje časa pa mislim, da ne menjajo, 17 eur pa tud ni tak dnar da bi se sekiral človek okrog tega, drugač pa malo denarja malo muzike, to bi morala vzet v zakup že pred nakupom.
Moj mož je s tekaškimi copati že parkrat tekel, pa je bil noter en rob, ki ga je žulil. Jih je nesel v štacuno, v Tomas sportu so naredili zapisnik (računa ni več imel, so ga poiskali v računalniku po datumu nakupa), copate je vrnil in čez čas je dobil dobropis za kompletno ceno. Oz. si je šel izbrat nove copate.
Valjda da odnesi in reklamiraj. Lahko zahtevaš vračilo denarja, ker so se pač strgali. Jaz sem pri njih že enkrat reklamirala gležnarje, katerim se je vdrla peta. So mi brez problema skeširali denar, pa še ena mlajša gospodična je bila, ki se je zmotila za 1 evro na blagajni in mi je premalo vrnila. Sem jo opozorila in dobila tudi ta evro, tako da ni panike. Mora ti vrniti denar, če to zahtevaš ali pa zamenjaj za druge — ti imaš pravico izbirat ne prodajalec.
Forum je zaprt za komentiranje.