Restavracija Dubočica
Pozdravljeni!
Morda je kdo že bil v prenovljeni restavraciji Dubočica? Hrana kolikor vem je srbska, kajne? Kaksna pa je po okusu? Ste bili zadovoljni? Cene? Prihodnjo nedeljo gremo na druzinsko kosilo, pa da bi bilo malo drugacen meni, smo se odlocili za Dubočico. Kakšen drug predlog je tudi dobrodošel.
hvala in LP, L.
Mi smo z njimi full zadovoljni, kar naprej hodimo tja na kosila, tudi družinska. Hrana je srbska, mi sicer vedno naročimo tako malo mešano na žaru (pleskavice, klobasice, kotleti, ražnjiči…) z x ljudi, kakšne pečene paprike, šopsko solato, definitivno prebranec in potem tudi cene ne izračunajo iz jedilnega lista, ampak nekaj srednjega. Višina cene, hja, sedaj že dolgo nismo bili, ampak kaki dve leti nazaj se nas je nažiralo 8, pa je bilo 30.000 s pijačo vred. Okus pa je božanski!
Poznam zelo dobro. Take pleskavice v lepinji s kajmakom za 1000.Sit ne dobiš v Ljubljani. Momovi kuharji so v Dubočici boljši kot v Portalu. Vse kar je od Leskovca je tam fenomenalno. Pomeni: srbska kuhinja. Ostalega jaz tam niti nebi naročala. Cene so primerljive. Zapomniti si gre vrt. Ko je poleti zunaj na cesti 35° je samo nekaj metrov stran na vrtu fantazija. Prištej še hrano…:)))
Drug predlog bi bil lahko Čad (po okusu enako dobro) se mi zdi pa, da je malo dražji. Na tvojem mestu bi malde poklicala in povprašala za ceno.
Kjerkoli že boste želim dober tek.
Od zadnje debate o pohanih pišancih sanjam Pirca, pa mi še ni uspelo prit tja. Delam na tem.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.