Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izkušnje ob pitju gline

izkušnje ob pitju gline

Pozdravljeni!

Vem, da je bilo že kar nekaj napisanega na temo pitja gline, ampak zanimajo me vaše konkretne izkušnje. Razmišljam, da bi začela 3-tedensko kuro, pa ne vem, ali je v redu, da se tega lotim ravno zdaj, ko odhajam na morje. Namreč, zanima me, ali ste imeli ob začetku kure kakšne zoprne stranske učinke (npr. slabost, driska, bruhanje, napihnjenost, …), kakršni bi lahko preveč zmotili moj dopust – v takšnem primeru bi pač raje začela piti glino po morju.

Hvala za odgovore!

nobenih sprememb. Tako fizičnih kot psihičnih. S krajšimi premori pila dva meseca.

Torej tudi po daljšem pitju nisi opazila nikakršnega izboljšanja počutja? A si jo pila zaradi kakšnih konkretnih težav, ali kar tako, preventivno? Ti tudi na začetku ni bilo nič slabo?

Pila sem jo zaradi utrujenosti in slabše prebave. Ni bilo nobene slabosti ali česa podobnega. Svoje probleme sem sicer kasneje rešila, vendar po drugačni poti.

Evo,jst tud razmišljam,da bi začela.Baje,da pomaga pri uravnavanju delovanja ščitnice.

Po kateri poti pa ?

Glino smeš piti 14 dni, potem narediti premor (ne vem več, kako dolg). Jaz sem jo pila in skoraj do konca 14 dni je bilo vse ok, potem pa so me pričela zelo boleti ledvica, da sem tudi hodila s veliko težavo. Ledvica so namreč pri meni šibka točka. Ker glina spira vse strupe iz telesa, tudi kemične snovi, mi noben tablet ni pomagal pri premagovanju bolečin. Že po končanem pitju sem imela glavobol, pa tudi takrat tablet ni prijel. Sicer ne uživam nobenih zdravil oz. zelo redko, zato mi hitro pomagajo, tokrat mi niso.

Po kateri poti pa ?[/quote]

Ubistvu sem storila ogromno.:) Vendar bistveno – sprememba prehrane.

Glino se pije tri tedne, potem pa en teden premora. Jaz sedaj delam kuro tretjič. Začela sem nekaj dni preden sem šla na morje. Glino in moj lonček s pokrovčkom sem vzela s sabo in kuro nadaljevala. Po približno enem tednu dobim (predvsem) po obrazu mozolje, ki pa kasneje izginejo. Jaz “čiščenje” dopolnim še z malo bolj zdravo prehrano kot običajno, kar pa poleti ni težava, ko je sadja in zelenjave na pretek. Nekih hudih stranskih učinkov, da bi lahko motili dopust nikoli nisem imela.

Po prvi kuri nisem občutila nekega izboljšanja počutja, po drugi kuri se mi je izboljšala prebava in začela se mi je uravnavat (nižat) telesna teža, brez dijete. Ne vem, kako je to povezano, mislim pa, da sem postala čustveno bolj stabilna, zaradi tega nisem več toliko žrla, v povezavi z izboljšano prebavo pa so šle kile dol. Pri tretji kuri pričakujem, da se bom pomladila za 10 let ;))

Po kateri poti pa ?[/quote]

Ubistvu sem storila ogromno.:) Vendar bistveno – sprememba prehrane.[/quote]
Saj to je to. Treba je spremeniti način življenja, ne pa iskati izgovorov v genih ali pa kjerkoli drugje….Ali pa se smiliti samemu sebi….

Jaz imela sem prvi teden pogoste glavobole. Verjetno zato, ker sem takoj začela piti tudi usedlino, posledično se je telo tudi takoj začelo intenzivno čistiti. Kasneje je bilo vse ok.
Pila sem jo zaradi preutrujenosti, slabe energije…
Učinki: nisem več potrebovala kave, saj sem bila ves čas na seedu, hi, hi… So me začeli spraševati, kaj za hudiča jem. 🙂 Počutila sem se res super. Imam tudi občutno manj celulita, malo sem shujšala. Kuro jeseni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ponovim.

Prvo 3 tedensko kuro sem naredila pred 2 meseci. Opazila nisem nobene omembe vredne sprememe. Sedaj jo pijem 2. Zanima pa me, ali spijete vso usedlino, ali samo tekočino in toliko usedline kot priteče zraven? Jaz sem prvič v začetku pila samo vodo, kasneje tudi usedlino.

Ja, ja, počasi se je treba na zemljo navajat.:))
Trapasto smešni ste s temi kao alter scenami.

Glej, jaz sem sicer zelo skeptična do razne alternativne scene, pač me je težko prepričati. Ker mi je bila glina pač podarjena, sem jo poskusila. In glede na moje izkušnje, sem zadovoljna in bom kuro ponovila. Ne upam pa si trditi, da ima enak učinek tudi na druge. Name vem, kakega ima, me ne prepričaš kontra.:)

Glej, jaz sem sicer zelo skeptična do razne alternativne scene, pač me je težko prepričati. Ker mi je bila glina pač podarjena, sem jo poskusila. In glede na moje izkušnje, sem zadovoljna in bom kuro ponovila. Ne upam pa si trditi, da ima enak učinek tudi na druge. Name vem, kakega ima, me ne prepričaš kontra.:)[/quote]

Ni vse alter scena, česar ne razumeš, čeprav se tole od gline celo da razumetm če kaj prebereš.

alter scene so čist kul, če jih poštekaš z zdravo pametjo.

Kako pa

Če piješ glino, kakaš keramiko?

Kaj je narobe z vami? Že leta 2011 ste glino pil.

Malo glovobola, malo odpovedi ledvic, ampak to je vse zdravo.

Glino v žilo, cepit se pa ne, ker tam je strup.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close