sir z žar-li ga imajo v Lidlu?
jaz v Lidlu kupujem:repke rakcev v slanici,jogurte,mleko, olivno olje, balzamični kis,neke piškotke s sezamom,tabl za pomivalca,krpe in gobice, papirnate brisače,mozzarelice,grški sir,paradižnik grappolo,občasno tudi sadje in zelenjavo (vsakič je odličnega okusa),sladoled…pa najbrž bi se še kaj našlo…aja toast in sirčke. Edino mesa, salame in kozmetike ne, pa ne vem čisto zakaj ne…bom enkrat probala.
Skratka, skoraj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nakupa že opravim v lidlu.
Sira za žar v Lidlu še nisem zasledila, lahko pa, da samo nisem bila pozorna.
Mi tam kupujemo:
sadje, zelenjavo – banane, pomaranče, občasno hruške, jabolka, grozdje, tudi breskve, nektarine, ananas, melone, mango; solato, por, krompir, čebulo… itd.
mlečni izdelki – navadni jogurti v tetrapaku ali v lončku, activio, občasno sadne jogurte.
sir – če je kak v akciji ali pa kar tako za probo, mozzarelo…
kruh in pekovski izdelki – francoske štruce, skutin zavitek.
pijače – jabolčni sok, pomarančni sok, multivitaminski, včasih tudi kakega drugega za probo.
zamrznjeni izdelki – zamrznjena zelenjava več vrst, špinača, občasno pohan sir, ribje palčke, pizzo margherito, stročji fižol
konzerve, vloženo – šampinjoni, olive…
kozmetika, čistila – če je v akciji – mehčalec, Johnsons baby olje, Vanish…
ostalo – lazanje, tortelini, njoki, občasno čebulni čips, razni čaji….
meso – perutničke, bedra, čevapčiče (mesa tam ne kupujemo redko, prej izjemoma; imajo tudi od Meso Kamnik, tako, da ni čisto leva roba))
Skratka toliko se na hitro spomnim, zagotovo pa je še kaj. Spremljam akcije na njihovi spletni strani ali pa reklame, ki jih dobimo na dom pa vidim, kaj mi je in kaj ni. Saj nekako vidiš po parih obiskih, kaj je OK in kaj ne. Aja, pa fino je, ko imajo kake posebne ponudbe razne azijske, mehiške, ameriške prehrane, takrat kupim tudi kaj takega, čisto tako, za probo. Smo se pa navadili na spomladanske zavitke in komaj čakamo, da je teden azijske kuhinje.
Srečno pri nakupih!
Poglej na net, kaj imajo trenutno ugodno – na zemljevidu izbereš kraj pa pogledaš ponudbo, kaj je trenutno v akciji.
Ljuba duša – nikakor ne razumeš, kaj je hotela avtorica posta in ne znaš zluščit bistvo vprašanja – avtorica ne spračuje nič od tvojega naštetega, le če imajo sir za žar. Nisi ji odgovorila na njeno vprašanje.
Pa moj namen napisanega ni “nastrojen” proti tebi osebno ali proti določenemu trgovcu, saj tudi sama tam kupujem, ampak določenim ljudem ponovno pojasniti, da morajo ne samo tukaj na forumu, ampak morda tudi v službi, doma, znati ločiti bistvo od nakladanja…..
Ljuba duša – nikakor ne razumeš, kaj je hotela avtorica posta in ne znaš zluščit bistvo vprašanja – avtorica ne spračuje nič od tvojega naštetega, le če imajo sir za žar. Nisi ji odgovorila na njeno vprašanje.
Pa moj namen napisanega ni “nastrojen” proti tebi osebno ali proti določenemu trgovcu, saj tudi sama tam kupujem, ampak določenim ljudem ponovno pojasniti, da morajo ne samo tukaj na forumu, ampak morda tudi v službi, doma, znati ločiti bistvo od nakladanja…..[/quote]
Zdaj pa res ne vem kdo je tu funkcionalno nepismen. Citiram avtorico:V petek bom v kraju kjer je ta trgovina pa bi g kupila tam.Kateri so še tisti izdelki,ki bi mi jih priporočili da jih kupim,glede na to da sem v lidlu res malokrat.
Forum je zaprt za komentiranje.