servis za citroen
Zame osebno zadnjih, hmmm, čak mal, enih 30 let Jenko na Praprotni polici. Edini velik minus njihovega srvisa je, da je lociran Bogu za 9. rebrom, stran od vseh javnih povezav, ampak ker delajo več kot odlično, se je držims kozi vsa leta. Pošteni, držijo se rokov in ur, kar reče, da je narejeno, je tudi res narejeno, uslužni – ko sem menjala avto, sem tudi zaradi servisa ostala na isti znamki 🙂
Rada bi pohvalila avtohišo/ avtoservis Jerovšek. Servisirali so moj prvi avto, sedaj sem pri njih kupila rabljenega in sem izredno zadovoljna. Imeli so korekten odnos do mene kot stranke in po pravici so povedali kako je z avtom.
Po vseh mukotrpinih iskanjih ustreznega avtomobila, branju forumov, mnenj, pregovarjanjih z raznoraznimi dilerji,…sem resnično vesela, da sem se spomnila tudi na njih.
Zagotovo se bom k njim še vrnila.
Pozdravljeni,
v zvezi z vprašanjem o servisu Citroen absolutno odsvetujem servis Citroen Jenko Cerklje na Gorenjskem, Gre za servis, ki ima psihološko neprimernega vodjo, nestrokoven kader in tudi zlatarske cene. Dne 31.1.2025 sem zgolj za menjavo zavornih ploščic na C5 spredaj, za menjavoi diskov in p’lošcic ter za menjavo zavorne tekočine plačal 425 Eur, kar je poplnoma nesrejemljivo. Zlatarske cene so v genomu Avtoservisa Jenko iz Cekel na Gorenjskem, zato se mu izognitev v velikem loku.
LP Matej
Anonimno 8965, 31.01.2025 ob 23:11
Pozdravljeni,
v zvezi z vprašanjem o servisu Citroen absolutno odsvetujem servis Citroen Jenko Cerklje na Gorenjskem, Gre za servis, ki ima psihološko neprimernega vodjo, nestrokoven kader in tudi zlatarske cene. Dne 31.1.2025 sem zgolj za menjavo zavornih ploščic na C5 spredaj, za menjavoi diskov in p’lošcic ter za menjavo zavorne tekočine plačal 425 Eur, kar je poplnoma nesrejemljivo. Zlatarske cene so v genomu Avtoservisa Jenko iz Cekel na Gorenjskem, zato se mu izognitev v velikem loku.
LP Matej
Za menjavo diskov, ploscic in zavorne tekocine lahko placas manj, ce ti vgradijo slabso kvaliteto. Za moje pojme varne voznje so diski par pod 300 eur in ploscice pod 100 eur slaba kvaliteta – za po mestu zadostuje, pri 170 na avtocesti pa cenejsim ne zaupam.
Forum je zaprt za komentiranje.