Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek servis za citroen

servis za citroen

Mene pa zanima dober servis za citroene v Ljubljani ali bližnji okolici.
Izkušnje prosim.

Zame osebno zadnjih, hmmm, čak mal, enih 30 let Jenko na Praprotni polici. Edini velik minus njihovega srvisa je, da je lociran Bogu za 9. rebrom, stran od vseh javnih povezav, ampak ker delajo več kot odlično, se je držims kozi vsa leta. Pošteni, držijo se rokov in ur, kar reče, da je narejeno, je tudi res narejeno, uslužni – ko sem menjala avto, sem tudi zaradi servisa ostala na isti znamki 🙂

zame zadnjih 9 let (kolikor časa sem na Citroenih) so super Citroen Jerovšek v Grosuplju. hitri, prijazni, uslužni, ne predragi…no, vse, kar zgoraj trdi “zame” za svoj servis.

Enako, mi vozimo na njihov servis že 13 let. Res prijazni, pošteni itd. Vidim pa, da na ta servis pripeljejo celo iz Primorske. Vse pohvale!!

Enako, mi vozimo na njihov servis že 13 let. Res prijazni, pošteni itd. Vidim pa, da na ta servis pripeljejo celo iz Primorske. Vse pohvale!![/quote]

Ja, sem tudi, z vseh koncev, zadnjič je z mano čakal eden iz Majšperka, madonca :x. To pa je relacija!

Ne vem, če to, da ga iz vseh koncev vozijo k njemu pomeni, da je dober;) Menda je le eden redkih in cenejših, ki opravlja neko določeno stvar. Samo za primerjavo, on to stvar naredi za cca 100 €, drugače te pride 300, 400€! O kvaliteti in ceni ostalih del pa nebi…Aja, govorim o Jerovšku ..

A pa ti res misliš, da so ljudje taki osli, da se nepogruntajo, da jim je nekdo nekaj naredil sicer poceni, ampak zanič in bi se ne vračali tja po 10 let in več???

sj ne pravim, da zanič, samo ta specifična stvar je precej pogosta, pa na račun tega je precej posla!

Absolutno Jerovšek v Grosuplju.

https://www.facebook.com/actio.si

Avtomerkur Ljubljana

Avtoservis Jerovšek, imam veliko dobrih izkušenj, vrsto let že servisirajo moja vozila, če se pa slučajno kaj zalomi, pa vedno uredijo tako, da smo vsi zadovoljni.

12 let vozim C4 picaso Jerovšku v Grosuplje, pred tem je pri njih svojega AX servisiral 14 let tudi oče.
So prijazni, ugodni predvsem pa obvladajo zadevo.

l.p.

Danes je bila moja Xsara, zelo stara in utrujena gospa, pri njih na servisu. Delim pozitivna mnenja- tudi danes so bili zelo prijazni, korektni, strokovni, cenovno ugodni. Ne vidim razloga, da bi človek peljal Citroena na servis kam drugam.

Menim da si samo podajajo stranke dobrega servisa ni!!! Dokler je avto v garanciji se popravljajo samo manjse stvari vecje se pometajo pod preprogo kot da si nocejo delati stroskov.. zares razocaran in nikoli vec ne grem na to znamko!!!

Menim da si samo podajajo stranke dobrega servisa ni!!! Dokler je avto v garanciji se popravljajo samo manjse stvari vecje se pometajo pod preprogo kot da si nocejo delati stroskov.. zares razocaran in nikoli vec ne grem na to znamko!!!

Rada bi pohvalila avtohišo/ avtoservis Jerovšek. Servisirali so moj prvi avto, sedaj sem pri njih kupila rabljenega in sem izredno zadovoljna. Imeli so korekten odnos do mene kot stranke in po pravici so povedali kako je z avtom.

Po vseh mukotrpinih iskanjih ustreznega avtomobila, branju forumov, mnenj, pregovarjanjih z raznoraznimi dilerji,…sem resnično vesela, da sem se spomnila tudi na njih.

Zagotovo se bom k njim še vrnila.

Se strinjam s tabo, katastrofa vsi skupaj.

Tudi jaz sem svojega pred leti vozila k Jerovšku, ker mi ga znanci niso hoteli šraufat in načeloma sem bila zadovoljna. Sem pa šla potem kmalu raje na drugo znamko, ker sem mi je precej kvaril. Od francozev se mi zdi, da je najslabši.

Zanima me, kakšno mnenje je zadnja leta o citroen servisu, kateri v lj vam je ok. Do sedaj sem hodila k Jerovšku, nov avto (par let), malo vožen, …pa sem nezadovoljna, sumim, da so mi celo tam nekaj nalašč nastavili. Torej-kam naj peljem avto, da bodo pošteni?

Citroen servis Dovjak s.p.

Pozdravljeni,

v zvezi z vprašanjem o servisu Citroen absolutno odsvetujem servis Citroen Jenko Cerklje na Gorenjskem, Gre za servis, ki ima psihološko neprimernega vodjo, nestrokoven kader in tudi zlatarske cene. Dne 31.1.2025 sem zgolj za menjavo zavornih ploščic na C5 spredaj, za menjavoi diskov in p’lošcic ter za menjavo zavorne tekočine plačal 425 Eur, kar je poplnoma nesrejemljivo. Zlatarske cene so v genomu Avtoservisa Jenko iz Cekel na Gorenjskem, zato se mu izognitev v velikem loku.

LP Matej

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8965, 31.01.2025 ob 23:11

Pozdravljeni,

v zvezi z vprašanjem o servisu Citroen absolutno odsvetujem servis Citroen Jenko Cerklje na Gorenjskem, Gre za servis, ki ima psihološko neprimernega vodjo, nestrokoven kader in tudi zlatarske cene. Dne 31.1.2025 sem zgolj za menjavo zavornih ploščic na C5 spredaj, za menjavoi diskov in p’lošcic ter za menjavo zavorne tekočine plačal 425 Eur, kar je poplnoma nesrejemljivo. Zlatarske cene so v genomu Avtoservisa Jenko iz Cekel na Gorenjskem, zato se mu izognitev v velikem loku.

LP Matej

Za menjavo diskov, ploscic in zavorne tekocine lahko placas manj, ce ti vgradijo slabso kvaliteto. Za moje pojme varne voznje so diski par pod 300 eur in ploscice pod 100 eur slaba kvaliteta – za po mestu zadostuje, pri 170 na avtocesti pa cenejsim ne zaupam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close