iščem transport do plaže
Iščem transport do plaže :))
Gre za voziček, ki je recimo da podoben tistim vozičkom za v trgovino, le da gre v bistvu za stol, ki je zložen. Stol je na dveh kolesih, na njega lahko naložiš blazine in še kaj. Na plaži pa ta voziček “odpreš” in nastane stol (ne glih ležalnik, ker so noge v zraku), s telesom si naslonjen na prejšnji voziček. Videla pri nas (ok, hrvatih) na morju.
Ali je kdo slučajno zasledil, da bi to kje pri nas prodajali???
Če vtipkaš v google “voziček za na plažo”, najdeš vse sorte.
Po ene parih klikih mi je vrglo ven npr. tole.
Mal lahko pa še sama brskaš …
Zgleda precej praktično ampak lepo pa prav nič. Mene bi bilo malo sram vozit po plaži tisto karjolo.
Raje manj nesem kot vozit s tistim. Kaj pa boš vse naložila noter ?Za popoldan bit na plaži pa res ne rabiš celo karjolo vozit.
Ko so bilo otroci manjši smo dajali pod voziček in na ročaje vozička, kasneje pa vsakemu svoj rucak in sta si lepo nesla. Sploh pa imamo zmeraj blizu plažo…
tale v linku res zgleda …grdo in kot karjola. jest sem pred par leti na morju videla lepšega, zgledal je kot zložen zložljiv stol, vmes si pa lahko dal blazine. všeč mi je predvsem to, da imaš tko na izi na plaži tudi stol/ležalnik, da ne rabiš glih na tleh ležat (ne da imam za to glih ful časa…). da bi pa nosila ležalnik na plažo, se mi pa seveda ne da, morja tik pod apartmajem pa tudi nimamo 🙁
je kdo to potem videl v kakšni trgovini?
Forum je zaprt za komentiranje.