Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dvig brez najave

dvig brez najave

Koliko denarja lahko sploh dvigneš na banki brez najave? A lahko to izvedeš tako, da največji možni znesek dvigneš na različnih lokacijah? Kaj je res po najavi treba čakati 5 dni?

Na NLB-ju moras narocit dvig nad 4000€ do 10 ure zjutraj za dvig naslednji dan, dajo pa ti vec tudi brez najave, ce imajo vec denarja. Tako je pri nas, predvidevam da je po vseh NLBjih in tudi drugih bankah priblizno enako.

Lastne izkušnje in tudi že večkrat obdelano na forumu …

Do 5000 EUR brez najave. Več en dan prej. No, morda neke astronomske zneske tud še kak dan več, kar pa ne vem.

Ma ja, na SKB banki moraš naročit en dan prej do 11. dopoldne, če hočeš dvignit več kot 1.000 €.

Na GB dvignila ta teden 6.500 brez najave.

Če imajo denar, dajo tudi 20 tisoč €. To je bil največji dvig, ki sem ga videl na lastne oči. Sicer se je uslužbenka nekaj prerekala, nato je zahteval šefa in mu rekel, citiram: “Ste banka ali niste?”, hehe. V glavnem, denar je dobil.

Mu je čisto prav rekel. Kaj pa mislijo da so da se moram najavljati da dvignem svoj denar? Sem menjal 2 banki zaradi tega pravila. Pa nimam bajnih denarcov, dvakrat v življenju pa sem dvignil vse dotedanje prihranke (obakrat manj kot 10.000) in so mi nekaj sikale da ne morem. Pardon kaj vam ni jasno? Z svojim denarjem lahko delam kar hočem. Me je gledala kot tele v nova vrata. Ja vredu grem pa k drugi banki. Je popolnoma druga zgodba če hočem takole dvignat nek ogromen kredit ali takšno vsoto na neki zabačeni poslovalnici kjer imajo toliko na hrambi, da izplačajo 2 penziji in zmanjka financ. Da pa grem na glavno poslovalnico sredi mesta pa so mi DOLŽNI izplačati moj denar. Sploh zato ker se ni šlo za to, da ga ni ampak ni bilo po njihovih pravilih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close