darilo-krst
Mi smo dali že dosti krstov skozi, od naših otrok in od drugih. In moje izkušnje so take, da so tisti, ki so že prej prišli pogledat otroka, prišli na krst praznih rok, ali s kakšno malenkostjo (magari s kavo za mamico in atija, ali s čokolado za starejšega otroka…), ker so že takrat, ko so prišli gledat otroka, ponavadi kaj prinesli… Tisti, ki pa niso prišli otroka prej pogledat (teh pa skoraj ni bilo med povabljenimi), pa so prinesli nekaj, kar bi najbrž tudi takrat, ko pri prišli dojenčka gledat…. Nič komplicirano.
Botri pa zmeraj verižico s križem. Takrat se mi je lepo zdelo, zdaj se mi pa to zdi nepotreben strošek, ker verižica je prekratka, da bi jo zdaj, ko so primerni zanjo, otroci nosili. Včasih kdo reče, naj jo ima pa za spomin… Ja, saj jo ima. Ampak za spomin ima lahko tudi kaj cenejšega.
sveti krst darilo[/quote]
Samo v vednost: tole ni forum ampak post oz. tema ali sporočilo.
Hahaha, očitno…
KRAT – sorry k sm se zmotla sam ponavad se reče hvala ne pa da se komandira…[/quote]
Na živce mi grem, da se oglašajo ljudje, ki imajo popvedat samo, da je ta tema že bila in podobne bedarije. Lepo sem vprašala in nič drugega.
Leelee: ne, ne bi imela posebnega foruma za krst, samo o joj je napisala, da je na temo krsta spodaj polno forumov.
Če se že kupi verižica je lahko tudi daljša, pa jo nosi kasneje. Jaz imam pri 25ih še vedno svojo krstno verižico in jo nosim že 10 let. Seveda je bila vmes že strgana ampak saj se nese popravit!:)[/quote]
Ja, s tem se pa strinjam. Ampak navadno žal kupujejo krajšo verižico, ker je to za otroka, torej kupijo otroško… žal. Pri nas je noben ni nikoli nosil. Če bi pa jo, je pa itak ne bi bilo več… Najbrž.
Hahaha, očitno…
KRAT – sorry k sm se zmotla sam ponavad se reče hvala ne pa da se komandira…[/quote]
Na živce mi grem, da se oglašajo ljudje, ki imajo popvedat samo, da je ta tema že bila in podobne bedarije. Lepo sem vprašala in nič drugega.
Leelee: ne, ne bi imela posebnega foruma za krst, samo o joj je napisala, da je na temo krsta spodaj polno forumov.[/quote]
No jst sm ti pa hotla povedat da je spodaj pol TEM o darilih za krst…. pa še link sm ti prpopala…. sm mislla da bi ti blo to v pomoč ker boš hitrej najdla ideje kukr da čakaš da ti jih kle kdo napiše. Ampak očtino tega nočeš. Sem se zmotla, se opravičujem… Ne bom več…
Mene pa zanima, kako je folk živel pred 15 leti in še prej, ko ni bilo MON-a? So sploh vedeli, kaj kuhati, kako se obleči, kaj kupiti za darila, kako se pride v Pulo, kdaj oprati posteljnino, kako pogrevati gobe, itd, itd.? Tolk idiotskega folka, kot je tukaj, pa težko najdeš, ta forum je čist mimo in nobene škode ne bi bilo, če ga ukinejo.
Mogoče kaj takega:
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024
Forum je zaprt za komentiranje.