Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Monovcem in monovkam, do nadalnjega…

Monovcem in monovkam, do nadalnjega…

Hvala Vam, red/black/white pill ekipi monovcev, veliko več nas je, kot se vidi na prvi pogled, ki ga slika lažna globalistična propaganda. Še malo in bomo prevzeli vse belske države, eno za drugo. Mi smo prihodnost!!!

Žal že dolgo gori marsikaj, kar retardirani globalistični kolaboranti do tega trenutka niso uspeli uničiti, mi RED PILL tipi bomo tisti, ki bomo v reševanju naših narodov demolirali mimozaste luzerje ter kolaborante/uporabne idiote, kot so oni zadnjih 3.000 let naše narode in bomo po ekonomskem, družbenem, kulturnem in demografskem kolapsu, ki ga opravljajo indoktrinirani kolaboranti pod kontrolo bezrodnih kozmopolitov, prevzeli kontrolo ter bomo rešitelji naših ljudi/narodov (čeprav nam imbecilizirani, altruistično sprani, pusificirani retardi nikoli ne bodo hvaležni) izpod rok nesposobnih kvizlinških, pederastičnih, globalističnih levuharsko/desnuharških bizarnežev…

O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/

Frogica, u’r awesome, one of a kind… Be good…

Zartrica… Če bi se rodila v moji generaciji bi te vzel za svojo… Bil bi ti prvi in zadnji… Pač, jaz bi ga bluzil z droljami, pil, se drogiral in se na koncu vedno vrnil k tebi, ustvaril bi ti fensi lajf, ti meni potomce… Tega dara bo pač deležna neka druga…

Tiste, ki ste me brale… še nekaj let in po kolapsu brainwashinga bezrodnih kozmopolitov, bo večina ječala po WPWW, po koncu terorja ”zdravnikov, astrofizikov in inženirjev”, po koncu terorja izdajalcev in korporacijskega terorja globalistov itn…

Nekega dne bomo končno slobodni…

Vsem monovcem in monovkam, želim vam veliko zdravja in vse dobro.

Odgovor na objavo uporabnika
Navajo, 30.09.2025 ob 04:13

Hvala Vam, red/black/white pill ekipi monovcev, veliko več nas je, kot se vidi na prvi pogled, ki ga slika lažna globalistična propaganda. Še malo in bomo prevzeli vse belske države, eno za drugo. Mi smo prihodnost!!!

Žal že dolgo gori marsikaj, kar retardirani globalistični kolaboranti do tega trenutka niso uspeli uničiti, mi RED PILL tipi bomo tisti, ki bomo v reševanju naših narodov demolirali mimozaste luzerje ter kolaborante/uporabne idiote, kot so oni zadnjih 3.000 let naše narode in bomo po ekonomskem, družbenem, kulturnem in demografskem kolapsu, ki ga opravljajo indoktrinirani kolaboranti pod kontrolo bezrodnih kozmopolitov, prevzeli kontrolo ter bomo rešitelji naših ljudi/narodov (čeprav nam imbecilizirani, altruistično sprani, pusificirani retardi nikoli ne bodo hvaležni) izpod rok nesposobnih kvizlinških, pederastičnih, globalističnih levuharsko/desnuharških bizarnežev…

O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/

Frogica, u’r awesome, one of a kind… Be good…

Zartrica… Če bi se rodila v moji generaciji bi te vzel za svojo… Bil bi ti prvi in zadnji… Pač, jaz bi ga bluzil z droljami, pil, se drogiral in se na koncu vedno vrnil k tebi, ustvaril bi ti fensi lajf, ti meni potomce… Tega dara bo pač deležna neka druga…

Tiste, ki ste me brale… še nekaj let in po kolapsu brainwashinga bezrodnih kozmopolitov, bo večina ječala po WPWW, po koncu terorja ”zdravnikov, astrofizikov in inženirjev”, po koncu terorja izdajalcev in korporacijskega terorja globalistov itn…

Nekega dne bomo končno slobodni…

Vsem monovcem in monovkam, želim vam veliko zdravja in vse dobro.

Sloboden boš, ko se boš delat spravil lenuh debeli gnilozobi.

Anonimno 5049, 30.09.2025 ob 04:29

Sloboden boš, ko se boš delat spravil lenuh debeli gnilozobi.

Hehehehheheh

Odkar je psihotičen diktator Jahsnari Jazshezi Albansese pred leti zahteval delo od doma, imam jaz 2-3 na teden od doma hahhahahahhahahahahhahahahhahah. BTW se sam odločam kdaj hehehehehehheheheheheheh

Prejšni teden sem zdilal 40 ETH za 4.900 USD in gledam kdaj naj jih nabavim za 4.000 USD in tako naredim skoraj 1.000 USD na komad hehehehehhe

Jahhhhh Anonimno 5049, še enenga Jacka si bom nalil in si prižgal cigaro hihihihihihihiihihihi

Woooooooooooo

Hooooooooooooo

Fuck ya looser…. U envy me??? Fuck ya motha fucka hahhahahahhah……..

Kaj je pusi?????

.https://www.youtube.com/watch?v=5MFMze2L4II&list=RD5MFMze2L4II&start_radio=1

Navajo, 30.09.2025 ob 04:58

Hehehehheheh

Odkar je psihotičen diktator Jahsnari Jazshezi Albansese pred leti zahteval delo od doma, imam jaz 2-3 na teden od doma hahhahahahhahahahahhahahahhahah. BTW se sam odločam kdaj hehehehehehheheheheheheh

Prejšni teden sem zdilal 40 ETH za 4.900 USD in gledam kdaj naj jih nabavim za 4.000 USD in tako naredim skoraj 1.000 USD na komad hehehehehhe

Jahhhhh Anonimno 5049, še enenga Jacka si bom nalil in si prižgal cigaro hihihihihihihiihihihi

Woooooooooooo

Hooooooooooooo

Fuck ya looser…. U envy me??? Fuck ya motha fucka hahhahahahhah……..

Kaj je pusi?????

.https://www.youtube.com/watch?v=5MFMze2L4II&list=RD5MFMze2L4II&start_radio=1

Ne moreš bit Sloboden, če imaš resne duševne motnje.

Anonimno 10357, 30.09.2025 ob 05:01

Ne moreš bit Sloboden, če imaš resne duševne motnje.

Hihihihihih

40K sam na ETH ta teden, hahhahahahahhahahahahhahhah

Zdej bom zdilal v SOL in nasledn tedn nardim mimimum naslednih 20K sam na temu trejdu hahahhahahahhahahahahha, tri klike z mišom hahhahahahhahahahahhahahahahhaha

Dokler svoje drolje furam v avtu za 100K hahhhahahahha in jih nabijam in vržem stran k smeče hahhahhhahahhahhahahahhah

Kisssssssssssssssssssssssssssss my assssssssssssssssssssssssssssss feget

hahhahahhahahhahahahhahahhha

.https://www.youtube.com/watch?v=xLrW4IcPiWw&list=RDxLrW4IcPiWw&start_radio=1

Bebavi navajo v vsej svoji majhnosti zakrnelega možgana. Pa to so vse tipi z IQ na ravni idiota in se lenuhi povrh. Vsaj smeti bi lahko pobiralo, če za drugo ni.

Navajo ??? uživaj!

Navajo, vse dobro tudi tebi, rada sem te brala. Saj mogoče naredijo izjemo in SČ pustijo, morda je nek test, da se norci spametujejo in spregledajo, kakšna vrednost je ta forum in prenehajo žaliti. Je pa nujno treba zaposliti moderatorja za zagrenjene, ki žalijo.

Fajn bodi.

Grenivka422, 30.09.2025 ob 09:21

Navajo, vse dobro tudi tebi, rada sem te brala. Saj mogoče naredijo izjemo in SČ pustijo, morda je nek test, da se norci spametujejo in spregledajo, kakšna vrednost je ta forum in prenehajo žaliti. Je pa nujno treba zaposliti moderatorja za zagrenjene, ki žalijo.

Fajn bodi.

Ni test Grenivka. Zares je in gre vse navzdol, vsaj za nas ki imamo pogum da razmišljamo s svojo glavo. Za vse strahopetci podganske pa prihaja tehno obdobje ki ga bodo veselo sprejeli (ker vlade delajo za njih) in še upali bodo da lahko še zaslužijo nad sužnje. S tem da bo tokrat vse to trajalo le kratek čas.

Čas pa je da se s besede gre na dejanja. Komentiranje in ozaveščanje je že mimo… ne more trajati v nedolgled…

Dejanja pišejo zgodovino ne besede. Začne se z besede oz. misli ampak mora biti tudi konkretna akcija. Pozitivne spremembe se ne dogajajo same od sebe. Vsi bi lahko sodelovali v dobro in vsak na svoje področje. Skupno protestiranje je tudi mimo. Rešitve so, samo pogum za sodelovanje je potrebno najti.

Srečno vsem!

Ana673, 30.09.2025 ob 09:44

Ni test Grenivka. Zares je in gre vse navzdol, vsaj za nas ki imamo pogum da razmišljamo s svojo glavo. Za vse strahopetci podganske pa prihaja tehno obdobje ki ga bodo veselo sprejeli (ker vlade delajo za njih) in še upali bodo da lahko še zaslužijo nad sužnje. S tem da bo tokrat vse to trajalo le kratek čas.

Čas pa je da se s besede gre na dejanja. Komentiranje in ozaveščanje je že mimo… ne more trajati v nedolgled…

Dejanja pišejo zgodovino ne besede. Začne se z besede oz. misli ampak mora biti tudi konkretna akcija. Pozitivne spremembe se ne dogajajo same od sebe. Vsi bi lahko sodelovali v dobro in vsak na svoje področje. Skupno protestiranje je tudi mimo. Rešitve so, samo pogum za sodelovanje je potrebno najti.

Srečno vsem!

Pacientov vas je preveč in stanje je nevzdržno. Bomo pač vsi brez. Mi bomo komot brez, teoretik pacienti boste pač malo trpeli.

Slovenci nikdar ne bodo šli k dejanjem kot pišeš. Žal. Raje napišejo, da si pacient zarot. Tako je lažje. In “fajn”.

Je pa nujno treba zaposliti moderatorja za zagrenjene, ki žalijo.

Bravo, Grenivka!

Eden najhujših dodatnih pojavov spleta je žaljenje.

Ravno iz tega razloga bi bilo treba internet ukiniti!

Ker je nedvomno naredil ljudi slabše, kot so dejansko…

So pa ljudje, brez najmanjšega dvoma, čedalje bolj/več slabši.

In, brez najmanjšega dvoma, čedalje bolj neumni, celo GLUPI…

Civilizacija pa bi rabila, kajne, čedalje pametnejše ljudi, kajne…

Ki se jih ne bi dalo “vozit” sem ter tja..

Samo za pogumne:

Queen & David Bowie ‘Under pressure’ official video, vse lepo ponazori…

….če gledate z oči otroka….

(žal, link ne prilepi)

Star dec, 30.09.2025 ob 09:59

Je pa nujno treba zaposliti moderatorja za zagrenjene, ki žalijo.

Bravo, Grenivka!

Eden najhujših dodatnih pojavov spleta je žaljenje.

Ravno iz tega razloga bi bilo treba internet ukiniti!

Ker je nedvomno naredil ljudi slabše, kot so dejansko…

So pa ljudje, brez najmanjšega dvoma, čedalje bolj/več slabši.

In, brez najmanjšega dvoma, čedalje bolj neumni, celo GLUPI…

Civilizacija pa bi rabila, kajne, čedalje pametnejše ljudi, kajne…

Ki se jih ne bi dalo “vozit” sem ter tja..

Ti si tako že na vrhu čakalne vrste za  upepeljitev, kaj se sploh sekiraš? Itak te pa ni bilo nikoli nič prida.

Nenormalno pisanje. Na nivoju brezhrbteničnega Ljubljancana. Sorry.   Saj mora vse  crkniti in je  crknjeno. Tako centralno bluzite, ogabni ste, vključno s celotno centralizirano vlado.

Tako gozno propagandistične in samovšečne vlade pa vseeno še ni bilo. Zdi se, da se kot država bližamo k svojemu koncu. Razpadamo.

Frogica, Grenivka, Ana in ostale pogumne ženske………….

Brez vas ne bo spremembe na bolje, vse je na Vas, pogumnih ženskah!!!!

Tistih 5% moških, ki se zavedamo kaj se dogaja in imamo hrbtenico, ne moremo nič!!! Brez žensk ne zmoremo privabiti ostalih 20% močnih tipov, ki jih nujno rabimo za kritično maso!!! Naša naloga je, da vam damo zaščito preko katere boste prepričale tiste, ki jih potrebujemo… O/ WPWW

Ponosen sem na vas, ker ste ženske pod večjim pritiskom ugoditi kolektivu!!!

Frogica, zate;.https://www.youtube.com/watch?v=YxIiPLVR6NA&list=RDYxIiPLVR6NA&start_radio=1

Tega sem ti pa enkrat zapel;.https://www.youtube.com/watch?v=kxSTFtHPo6E&list=RDkxSTFtHPo6E&start_radio=1

Grenivka, naj se ti vsak dan nasmehne! Zate;.https://www.youtube.com/watch?v=0gm0O6Sqg0c&list=RD0gm0O6Sqg0c&start_radio=1

Vsak narod potrebuje Vas, pogumne ženske za preživetje! Vsak narod potrebuje narodno MATER! Srbski narod ima po 200 letih, po princesi Obrenović po mojem mnenju zopet žensko okoli katere se lahko zbere. Danico bom jaz proglasil za Srbsko Mati, enako potrebuje tudi moj Slovenski narod žensko, ki nas bo navdihovala in ostale pogumne ženske, ki ji bodo stale ob strani!!!

.https://www.youtube.com/watch?v=jReYT8zdRA4&list=RDjReYT8zdRA4&index=1

.https://www.youtube.com/watch?v=50t-8B0v9CI&list=RD50t-8B0v9CI&start_radio=1

Kultura je odraz žensk, pogumne ženske ste resnično edina prava motivacija moških!!!

Zartrica, če bi mi to pesem zapela, bi ti dal cel svet na dlani (lažem kot divji garjav Avstralski dingo, ampak se pa lepo sliši)…..https://www.youtube.com/watch?v=eGEwsIcvO1M&list=RDeGEwsIcvO1M&start_radio=1

GNWP

Presenečena, hvala. Take teme bi morali imeti in bi SČ ostal.

Ja sam momak iz ravnoga Srema, zame u Beogradu dosta devojaka nema

Neko vole garavu i plavu, a ja Sremac samo svoju Slovenku pravu

Navajo ljubi kad god se probudi, neću Srbkinju, samo gorenjku moju

Sve od Ljubljane pa do jezera Bleda, Navajo svoju lepu gorenjku gleda

Otvorte se u kafani vrata, evo ide Navajo iz Ljubljane do Beograda

Navajo u Beograd opet se vratio, litre vina u kafanama popijo

Nikad svoje Slovenke nije zaboravijo, mnogo dece on bi napravijo, e da nije viskija previše pijo

Baš je Navajo nestao brzo, izpod mosta u Minhenu smrzo

Dugo čuli nismo za njega, ceo svet propao bez njega

Mnoge cure alkohol su pile, al se Navaja nisu setile

Od kad njega više nije bilo, mnogo se stvari promenilo

Navajo bijo je pravi care, al u kafani potrošijo sve pare

Za njim ostala samo jedna priča, o legendi iz jednog kafića

Indijanec bo končno sloboden.☝️?

Anonimno 9243, 30.09.2025 ob 10:07

Ti si tako že na vrhu čakalne vrste za  upepeljitev, kaj se sploh sekiraš? Itak te pa ni bilo nikoli nič prida.

1. V primeru realne tretje svetovne vojne te bodo zagotovo vpoklicali, mene pa pri 77 zagotovo ne.

2. Še kar žališ?

Se s tem dviguješ iz jame, v kateri si? Ti je lažje? Misliš, da si kvaliteten “pisec”?

Si pa zgolj navaden slovenski pezdetek, ki nabere potrebno energijo za lajf  le tako, da žali druge!

C R K N I!

P.S.

In enkrat za spremembo spremeni tekst. Hint: napiši malo drugače, kot drugi žalilci. Avtorstvo, pa to…

Vem pa zelo dobro, da se to z IQ-jem le 40 ne da…

Ti si tako že na vrhu čakalne vrste za upepeljitev, kaj se sploh sekiraš?

Pepeljnik?

Zdej pa cajt za Mission Impossible – The final reckoning

To bo sedl 3 urce… na moji široki sedežni, pokrit s toplo zimsko dekico… Manjka samo ena v žlički in v objemu…

Eeeeeeeeeee…

In ko je cinik svoje uživaško brezskrbno urbano oportunistično egoistično življenje zamenjal za resno vezo in to povedal, čvek tega več ni prenesel. nekaj dni kasneje je sledil sklep, da se čvek ukinja.

Ker to pa je preveč. Ampak samo človek sem.

Navajo prijatelj, uživaj, isto star dec, 1434, 3469 in ostali svobodomiselni ljudje, sposobni rzamišljati izven okvirjev..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close