Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsak dan naredite vsaj 1 dobro delo

Vsak dan naredite vsaj 1 dobro delo

Ne hvalite se. Ne izpostavljajte se. To, da naredite vsak dan vsaj 1 dobro delo vas bo osrečilo. Veseli boste. Podarite nekomu nekaj. Naredite nekaj za nekoga. Bodite veseli, ko vidite nasmešek na obrazu. Ne zahtevajte nič v zameno. Veselite se.

Hm kaj, če bi si podarili kakšno lepo misel, morda komu za brisalce, kakšno čokoladico eno tako znamenje od nas nekomu.

Se pridružujem plemenitim masvetom.

Jaz se trudim živeti vsak dan po najboljših močeh in delati dobro. Včasih pač nimam najboljše moči v izobilju.

Ampak zastaviti si cilj, da vsak dan narediš eno konkretno dobro delo, lahko tudi zgolj za samega sebe, se mi zdi res nobl.

Noble intentions. 

Računam, da boš upoštevalo lasten nasvet in mi boš prišlo kurac potegnit.

Morda te pa res odreši depre, baba glupa.

Dobrota je sirota. Vsa dobra dela so na koncu kaznovana.

Odgovor na objavo uporabnika
Vredno probat, 29.09.2025 ob 23:24

Računam, da boš upoštevalo lasten nasvet in mi boš prišlo kurac potegnit.

Morda te pa res odreši depre, baba glupa.

A ti pa si na SČ v zadnjih izdihljajih? Te že daje odtegnitveni sindrom 🙂

Boril se bom še naprej za svobodo govora, vsak dan!

Smrt cenzuri, prodanim medijem in omejevanju komentarjev!!!

Izgubili smo bitko, vojno bomo zmagali!!!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Zdravko Mamić Maminjo, 29.09.2025 ob 23:41

Boril se bom še naprej za svobodo govora, vsak dan!

Smrt cenzuri, prodanim medijem in omejevanju komentarjev!!!

Izgubili smo bitko, vojno bomo zmagali!!!!!!!

veš kaj. Dovolj je, da v realnem življenju živiš pravično življenje in opozarjaš na krivico.

Pojdi med ljudi in širi resnico. Opozarjajte na krivice in ne sklanjate glav. Mladim pa, če berejo, ne dopustit, da vas spreminjajo v sužnje.

Vsak nov dan je kot prazna stran knjige – danes imaš priložnost vanjo zapisati nekaj lepega, nekaj svojega. Naj bo tvoj korak miren, srce hvaležno in nasmeh nalezljiv.

Se pridružujem dobrim delom, samo zgolj v vednost. Ko sem nazadnje naredila dobro delo, sem skoraj propadla, si uničila živce, pešalo je zdravje. Tako da ne, hvala. Morda naredim nekaj kar ne bo noben vedel. Dobro delo še vedno obrestuje, a s pametjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close