Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dva načina sta da ta forum ostane

Dva načina sta da ta forum ostane

Prvi: Množično se pritožujte lastniku styria po emailih, naredite proteste. Dokler se ne vda in ga spet odklene za komentiranje

Drugi: naj se najde en junak, zakupi strežnik, posname nov forum, ga poimenuje starševski čvek, zato da bo google vse ki bojo to iskal v googlu, usmeril na nov forum. Pa kupi naj se domena npr. Starsevski-cvek.si ?

Drugace je to finito, the end.

Test.

Tretjič.

Kolikor sem lahko sem prebirala zaradi tem kot tudi da se nekako zamotim saj me je to reševalo pred nasiljem v družini. Sedaj se bo stiska hudo povečala.

Odgovor na objavo uporabnika
Nasilje, 29.09.2025 ob 21:59

Kolikor sem lahko sem prebirala zaradi tem kot tudi da se nekako zamotim saj me je to reševalo pred nasiljem v družini. Sedaj se bo stiska hudo povečala.

Bomo probali na Čveku 123. Pridi še ti tja.

Nacisti ne dovolijo širjenja resnice,svobode govora,zato so odkupili domeno in stran,da zaprejo.

Lahko pa ponudiš 20.000.000 eur in odkupiš ali pa odpreš svojo stran podobno medover netu.

Selitev, 29.09.2025 ob 22:38

Bomo probali na Čveku 123. Pridi še ti tja.

Groza!

Sem odprla Cvek123 in sokirana ugotovila, da se je tja preselila psihiatricna bolnica in se nekaj teh groznih Monovcev, ki samo smetijo in unicujejo forume!

Upam, da tam moderator naredi red, ker drugace bo se hujsa stala kot na Monu!

Ujn@
    Zaradi takih spak kot si ti je kar dobro, da ne bo več komentiranja. Izgube tega časa in nepomembni za zgodovino!!!

Ujn, 29.09.2025 ob 21:35

Prvi: Množično se pritožujte lastniku styria po emailih, naredite proteste. Dokler se ne vda in ga spet odklene za komentiranje

Drugi: naj se najde en junak, zakupi strežnik, posname nov forum, ga poimenuje starševski čvek, zato da bo google vse ki bojo to iskal v googlu, usmeril na nov forum. Pa kupi naj se domena npr. Starsevski-cvek.si ?

Drugace je to finito, the end.

Zakaj nisi ti ta junak, ki naredi vse kar predlagaš?

Tudi če se SČ obdrži, mora biti zaposlenih REDNO vsaj pet administratorjev, da vse zalezovalce in žaljivce brišejo, to pa stane. Je pa ideja dobra.

Grenivka422, 30.09.2025 ob 09:03

Tudi če se SČ obdrži, mora biti zaposlenih REDNO vsaj pet administratorjev, da vse zalezovalce in žaljivce brišejo, to pa stane. Je pa ideja dobra.

Potem bi bila ti trajno banana.

Obstaja se tretji način. Forum bi lahko registrirali v BIH.

Dobri ljudje bi ohranili in obvarovali SČ, slabi so ga rušili in ga niso obvarovali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close