Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žalosti me, da ne bo več SČ:(

Žalosti me, da ne bo več SČ:(

Ve kdo za kako drugo alternativo? Ta cvek123 mi ni cisto nic vsec. Skos ena psihiatricna motenka pise.

Tukaj smo se razen parih izjem, imeli prav lepo. Zanimive teme, novice, razprave.

Mi smo pacientke že navajeni. Vprašanje pa, kako se bodo na unem čveku to navadili haha

Dajte že nehat. Kar naprej ste se pritoževali čez “forum za idiote”, med katere vi seveda ne spadate, čeprav ste stalno prisotni. Stalno pritoževanje, kako se je pokvaril, kako no bi bilo nobene škode, če ga ugasnejo. Ja, pa kje so moderatorji, da cenzurirajo vse po vrsti …

Zdaj pa že cel teden cviljenje in jamranje, ker se želje končno uresničujejo

Saj ne veste, kaj bi sploh radi.

Saj so se monovci skupaj z nekaterimi temami preselili na cvek123, kaj ti potem ni všeč? Isto sranje, kot je bilo prej tu, je zdaj objavljeno tam.

Nič žalovanja in jokat za človeško izlito gnojnico. Saj ste sami podirali cvek, bodite veseli in plešite …

Cvek123 nima nobene odzivnosti. Pišejo, noben ne odgovarja. Tu pa je bilo par psihopatl, 3469, ki je zelo grdo zmerjal ženske, potem pa se par čudakov. Ampak ti me niso tako motili kot 3469. Tega bi morali že zdavnaj blokirati. Pa se jim ni zdelo primerno očitno.

Kaj bo kak alarm, ko ga ugasnejo?

Saj ga ne ugasnejo, kar puf. Piše, da bo ostal za prebiranje tem do konca leta, ne bo pa možno več komentirati.

Kolikor sem lahko sem prebirala zaradi tem kot tudi da se nekako zamotim saj me je to reševalo pred nasiljem v družini. Sedaj se bo stiska hudo povečala.

Se lohk zahvališ politikom

Zanimive teme? razprave?

Edino kar je bilo zanimivo je bilo te motence v bučah brat. K ta zadnji, k misli da politiki zapirajo mon 😀 Mislim fascinantno mi je v glavo teh bolnikov kukat. Pa kaj jih pritegne. So idealna tarča.

Budale čuranske mislijo, da politiki kaj škodijo takšni forumi. Dol jim visi. Kaj pa jim je bilo hudega, ko ste dvajset let tukaj srali?

Jutri vsi na Kongresni trg kolesarit ?

Zmaga cenzure, začasno.

Smrt cenzuri!!!!

Ne dela več

Grem na Reddit, ker je moderiran.

MON bi bil krasen, če bi imel 2-3 moderatorje, ki bi skrbeli za red in hitro reagirali na prijave. Škoda, ker se jim ne da in ne vidijo pozitivnih lastnosti foruma.

Bom pogrešala. Mislim da sem od leta 2001 ali tam nekje tu gor.

Odgovor na objavo uporabnika
Neregistriran, 29.09.2025 ob 23:21

Budale čuranske mislijo, da politiki kaj škodijo takšni forumi. Dol jim visi. Kaj pa jim je bilo hudega, ko ste dvajset let tukaj srali?

Misliš?

Ko smo nekateri začeli pisati krepko resnico, se je sistem foruma spremenil, (dejali da se prenavlja se je pa pokvaril sistemsko, kar je delovalo prej potem ni več) omejevati se je začelo tudi še bolj simpl zadevo kot so YT video in podobno.  Prav tako se ni več odstranjevalo napadalce, kršitelje mnogih razumno pšrepovedanih zadev, in njihovih objav niti po prijavi.

Vse to, ko je forum dobil konkretne resnice. In  še kako pizdunska politika je slišala za ta forum in ga brala.

Darko ne pišem brez veze. Mnogi so marsikaj izvedeli kar sicer verjetno še dolgo ne bi.

Grenivka422, 29.09.2025 ob 21:22

Nič žalovanja in jokat za človeško izlito gnojnico. Saj ste sami podirali cvek, bodite veseli in plešite …

Ti si motena. 5minut tako, 5minut drugače.

Zločinske oblasti vedno vladajo s silo, fizičnim in psihičnim nasiljem, prikrivanjem resnice in manipulacijo.

Zato vsaka direktna resnica jim počne luknje v njih ogaben sistem, saj razkriva laži, pokaže prave poti, pokaže dejansko naravo zločinskih oblasti. Še najmanjša resnica zločinske oblasti ogrozi, zato pa traja gnusobna propaganda leta in leta vse dni in noči povsod, kjer jo gnusne lažne oblasti lahko projecirajo nad ljudi.

Zdravko Mamić Maminjo, 29.09.2025 ob 23:59

Zmaga cenzure, začasno.

Smrt cenzuri!!!!

Cenzura je lahko tukaj, povsod pa je ne more bit. Hvala tudi tebi za dobre teme.

Možno je, da bo cenzura povsod, le v hrupu v živo je ne bo. Kot v starih dobrih časih, kajne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close