Je kdo za akcijo?
Mož bi rad gledal kako me pofuka neznanec. Sem iz Litije. Stara 34 let mož pa 29. Če je kdo za, mi pišite na relativna34@gmail.com
BarbaraX, 29.09.2025 ob 16:12
Mož bi rad gledal kako me pofuka neznanec. Sem iz Litije. Stara 34 let mož pa 29. Če je kdo za, mi pišite na relativna34@gmail.com
Identificirali te bomo na 500 m. Potem bo soseda po celi vasi raztrobila.
BarbaraX
ha ha ha ha ha to je še celo za verjet. ker si ti alfa prasica on pa beta luzer. ker možače, ukazovalne ultra toxične feminstike , dobijo izključno beta luzerje. mlajše beta luzerje, ki pač kimajo da sploh dobijo kdaj luliko pohcano starikavo za povohat. ko mu ti dovoliš. ker ti z pravim oškim kot sem jaz ne bi zmogla. ker jaz ti takih ne bi dovolil. ti bi morala mene gledat, kak otvoj osestrco, mamico ,teto ,najbolšo pfrendico, mojo tajnico guzim. in bi morala lepo fafat moj vlki kurac iz njene sralne lukne. razumeš ti to prasica ničvredna. tisi ničvredna prasica. in tvoj luzer je ničvreden beta simpek. drek od dreka. šisa od moškega. 29 letnik, ki je kaj vreden si najde 22 letnico, samsko, brez otrok, ne indoktrinirano v eminizem, sexy suho atletsko lušno, ki mu da 3 froce, njegove. ne pa neke 35 letne kuzle druzboslovko ločensko debaljso ugabnico. inkontinetno prasico .
Forum je zaprt za komentiranje.