Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tamlade ne kuhajo

tamlade ne kuhajo

Poslušam mlade žene in dekleta, ki pravijo, da ne kuhajo, ne znajo, ne morejo, se jim ne da, nočejo…itd…
Res ne razumem.

Kaj pa potem jedo otroci, možje, one same???

Nič ali kaj?

Jeste samo jogurt, čips in McDonalds???

Lene so ko fuks!

Zato pa je toliko ločitev!

Odgovor na objavo uporabnika
omg, 29.09.2025 ob 12:56

Poslušam mlade žene in dekleta, ki pravijo, da ne kuhajo, ne znajo, ne morejo, se jim ne da, nočejo…itd…
Res ne razumem.

Kaj pa potem jedo otroci, možje, one same???

Nič ali kaj?

Jeste samo jogurt, čips in McDonalds???

Reala današnjega časa

LOL kaj naj jedo možje? A oni TUDI ne znajo kuhati?

Tisti, ki dandanes od lakote umre pri nas, naj kar umre. Darwin pa to.

Hitra prehrana,dostava na dom..polpripravljena hrana,golaž in ostalo iz konzerve…

Pol pa jamrajo,da ni denarja…

daisycutter, 29.09.2025 ob 13:14

LOL kaj naj jedo možje? A oni TUDI ne znajo kuhati?

Tisti, ki dandanes od lakote umre pri nas, naj kar umre. Darwin pa to.

Moški znajo kuhati a zakaj bi samo oni kuhali???

Moj mož nosi denar, jaz skrbim za dom in družino in srečno živiva že 36 let.

Da bi mi mož kuhal?  Ne hvala:)))

otroci so lačni, 29.09.2025 ob 13:19

Moški znajo kuhati a zakaj bi samo oni kuhali???

Ja duša  zlata, da ne bodo lačni a ne, pa da otrocj ne umrejo od lakote….

Eden mora, on naj kuha, ona naj pa kritizira da juha ni dovolj slana….

Jah, kuhanje jim jemlje čas, ki ga potrebujejo za bivanje pri telefonu.
Ubogi otročki, ki posledično ne jedo nič, ker ne poznajo hrane!

ženi se se da kuhati, pa likati, pa čistiti pol stvari, pa nosit dol smeti, aja pa seksat se ji ne da, no pa pač kar nekako gre. jaz prinesem ogromno denarja domov. pol pa jem banane. srečen zakon pa to.

Nerealno, 29.09.2025 ob 13:26

ženi se se da kuhati, pa likati, pa čistiti pol stvari, pa nosit dol smeti, aja pa seksat se ji ne da, no pa pač kar nekako gre. jaz prinesem ogromno denarja domov. pol pa jem banane. srečen zakon pa to.

Ja saj, o tem je tema:(((

S temi kremplji  pa res ne morjo  kuhat!

Fuj!

Midva sva se zmenila:

Jaz ostanem doma, doma delam vse sama, on hodi v službo in skrbi za finance.

Staršev nimava že dolgo, posledično ni bilo varstva…..

Konec tedna jemo v restavracijah in vse štima že zeeelo dolgo.

Sedaj so otroci šli na svoje in vidim… hči kuha, sin kuha, tamlada ne kuha, ne zna nič.

Jah mamice, naučite svoje hčerke kuhati, delati, drugače bodo kmalu po poroki pritekle domov!

Pri nas kuha mož. Pečem pa jaz. Pečeno meso in ribe ter vse, kar se speče v pečici, je moja domena. Če jed vključuje testo, pripravim jaz (njoki, štruklji, cmoki, itd.). Vse ostalo kuha mož. Pn ima žilico za to, kaj paše skupaj, katere začimbe uporabiti, kako pripraviti, na kakšni temperaturi kaj kuhati.  Jaz tega ne znam. Znam pa natančno odmeriti sestavine, lepo Zamesiti in oblikovati testo, odlično speči ribe ali steak.

Nismo vsi za vse.

Za opice kar prava hrana. Ful denarja prineseš 😀  Tolk da niti za čistilko pa likarco nimate 😀 Z takim picajzlom pa jasno da se ji ne seksa.

V službi/šoli/vrtcu se najedo potem pa kruh, jogurt, jajc, hrenovka, toploteka, pogrej in pojej, mikrovalovka pa wolt. Pa diplomirajo iz velevirtuoznasti ob kremni juhi. Nesposobni do daske.

V dobi interneta, ko imajo vse na pladnju ne znajo nič!

Le kje smo svoja znanja kuhanja in gospodinjenja pridobile me, pridne 50+ punce??!!

Odvisno katere tamlade….. moje mnenje je takšno, da kuhajo ne samo tiste ta razvajene. Ker, da mi ena punca pri 20 letih in dalje reče, da ne zna nič kuhat, je to absolutno samo razvajena. Zakaj pa ne zna? ker ji v življenju ni bilo nikoli treba, ker so jo doma razvadili stariši in ji redno kuhali. Moja hči pri 14 letih zna skuhati čisto vse, zna tudi bolje pečti peciva in torte, kot jaz sama. Ona zelo rada kuha in peče in komaj čaka, da lahko kaj skuha. Da se je pa sploh naučila je pa razlog ta, da sem že ko je bila majhna posadila na pult in je z mano kuhala in mešala…. tako se začne. Če pa otroku od majhnega nič ne dovoliš, da ne bo preveč napacal kuhinje in se umazal…. pol smo pa tam kjer smo….. Prvi problem, da danes mlade punce ne kuhajo, ne pospravljajo in niso prave gospodinje, so absolutno krivi starši, ker so jih tako vzgojili! Moje dva otroka morata doma znati opravljati vsa gospodinjska opravila! dokler sta pod mojo streho morata, ko se odselita, bo pa to pol njun problem ali bosta, ali ne bosta, ampak znala bosta. Naučena sta tega!

Velikokrat slišim stavke:”Jaz nisem njegova mama”.

V redu, nisi mu mama, bodi mu vsaj žena in otrokom mati!!!

Zadnjič je bil moj sin pri meni na kavi in zelo se mu je mudilo.

Rekel je, da mora iti, ker mora skuhati kosilo…

Od doma je navajen, da se kosilo kuha vsak dan…

Ok, jaz pustim tamlade na miru, se ne vmešavam a ne vem kako dolgo bo šla taka veza.

Katera zna kuhati,je takoj za žent!

Ja saj smo enakopravni kajne? On naj kuha, pomiva, pospravlja, dela naloge z otroki, ureja obiske z žlahto, obdarovanja, pere in lika, nakupuje oblačila, hodi na roditeljske in govorilne, vozi otroke k frizerju, na obšolske dejavnosti, na rdje sošolcev, počisti celotno stanovanje …

Jaz bom pa avto na servis peljala, pa na registracijo, poklicala kateregakoli serviserja se bo v določenem trenutku rabilo in z njim debatirala ves čas popravljanja, peljala psa na sprehod, odnesla smeti, v soboto dopoldne bom šla z otroki na sprehod, da bo imel prazno domovanje in ga bo lahko temeljito počistil, ko pridemo domov bomo pa zelo lačni, zato upam, da bo kosilo vsaj 3 hodno.

Saj to je to, mar ne?

msolivija, 29.09.2025 ob 14:01

Ja saj smo enakopravni kajne? On naj kuha, pomiva, pospravlja, dela naloge z otroki, ureja obiske z žlahto, obdarovanja, pere in lika, nakupuje oblačila, hodi na roditeljske in govorilne, vozi otroke k frizerju, na obšolske dejavnosti, na rdje sošolcev, počisti celotno stanovanje …

Jaz bom pa avto na servis peljala, pa na registracijo, poklicala kateregakoli serviserja se bo v določenem trenutku rabilo in z njim debatirala ves čas popravljanja, peljala psa na sprehod, odnesla smeti, v soboto dopoldne bom šla z otroki na sprehod, da bo imel prazno domovanje in ga bo lahko temeljito počistil, ko pridemo domov bomo pa zelo lačni, zato upam, da bo kosilo vsaj 3 hodno.

Saj to je to, mar ne?

Sanja svinja kukuruz.

Saj znajo, samo če ona pride iz službe ob 15h, on pa ob 18h kaj bo on potem kuhal gospa pa fraj že 3 ure?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close