Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Desničarska mladina pretepla indijskega študenta

Desničarska mladina pretepla indijskega študenta

No, to je prvi korak, da v petek za zabavo desničarska mladina, podpihnjena od SDS za zabavo pretepa delavne in pridne tujce. Naslednji bo lov za črnci ob petkih un streljanje za zabavo- tako malo, kot se na vasi zabavajo lovci.

In SDS se bo distancirala od njih, tako kot se je takrat, ko je njihov podmladek smrkal na kongresu koko. In potem so namočili Čuša, ker je ram delal red in izstopil iz njihove greznice.

Spet si izmišljuješ, laž je nesmrtna duša komunistov !

Odgovor na objavo uporabnika
Levičarka, 29.09.2025 ob 12:26

No, to je prvi korak, da v petek za zabavo desničarska mladina, podpihnjena od SDS za zabavo pretepa delavne in pridne tujce. Naslednji bo lov za črnci ob petkih un streljanje za zabavo- tako malo, kot se na vasi zabavajo lovci.

In SDS se bo distancirala od njih, tako kot se je takrat, ko je njihov podmladek smrkal na kongresu koko. In potem so namočili Čuša, ker je ram delal red in izstopil iz njihove greznice.

Ha ha huhu, pretepači imajo vsi priimke na ić.

Razkrilo si samo svojo umazano dušo.

Seveda, še orožje nam manjka v žepih “za obrambo”, kot je predlagal pujs Mahnič, ker Indijci so res en nasilen narod! Greznica desničarska!!

Ne vemo ravno, ali je bila ta mladina kakšne politične barve, so pa pretepli drugega človeka. Upam, da jih policija najde, pravosodni sistem pa ustrezno ukrepa proti njim.

Imaš kakšen dokaz glede desnice ali si si gladko izmislila?

Nas ta tople so v LJ izključno tepli SDSovci iz Rudnika, pa Grosuplja in tako dalje. JA, pa kaki naši čefurji, ampak ti so pol dal mir.

Enga Jelinčičevca sem enkrat nagonu, majku mu jebem, jih je fasal za protestanstsko cerkvijo, k smo šli iz K4 Roza domov…mi je težil na cesti, pa sm reku. pejva se zment za cerkvijo, pa je tip zabit peljal, jih je pol fasal pa ne kurca, ampak batine ! Moje mucke čefote sm pa itak zmer pošarmiral, pa bil normalen z njimi, tako da so zmer stopil na našo stran, pa še hotl so vidt lezbijke hahahahaha…

Čefurji so pol zagrozil skinom iz Rudnika, da bojo frke, če se nas dotaknejo, en da bi mi to hotl hahahahaha, dobri stari časi !

Še vedno ni linka, torej se je zgodilo v levuharski domišliji !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close