Koliko vas ni dobilo alarma v soboto
Ja, folk ser..je v lastno skledo, ko na veliko objavlja jaz nisem od tu in tu, jaz tudi ne…hahahaha, to je za posrat, res.
Saj ste menda že prebral ali pa slišal, da se vzpostavlja mreža, kjer bodo naši mobiteli v bistvu ujetniki in talci naše vlade in EU, kjer nas bodo treba ali pa ne bombardirali z obvestili, samo zato, da nas dobro napsihirajo, zastrašijo, da se bo raja poskrila v svoje luknje in bodo oni imeli popolni nadzor.. Pa prosim vas, no……
To je tako gromozanski poseg v zasebnost, čisto mimo vseh zakonov o odebnih podatkih, da glava peče..
Za alarmiranje in obveščanje so sirene, javna občila, ne pa obvestilo na mobi, ki izgine v eni sekundi, preden si ga sploh prebral in ga tudi se enkrat ne moreš prebrati zakaj se sploh gre..
Vse to, ta “alarm” je vzpostavljanje odprtih vrat na vaših mobitelih, kjer bodo od zdaj naprej lahko veselo, brez nadzora in vedno harali vlada, policaji, EU, vsak ki bo hotel malo zdrmat folk namreč….
Na vse naše mobilce smo prejeli sporočilo par min čez 12.uro. Najprej angleškega nato slovenskega.
Precej neugodno, da tako šlampasto naredijo v letu 2025, pa časa so imeli leto in pol?! Se vprašaš kak kader dela na Min za digitalizacijo.
Je pa res, da zato pa je treba sistem testirati, da se v živo vidijo napake. Upam, da bodo ponovili testiranje v roku 2mesecev in bo šlo vse bp. Ker drugače gre zaupanje v maloro.
Irenc, 29.09.2025 ob 11:00
Ali dela to raziskavo statistični urad ali mogoče Urad za digitalizacjo?
Ne povem!!
Ne povejte tudi vi, ker delajo teren za nadaljno teroriziranje preko naših LASTNIH MOBITELOV, za katere MI plačujemo mesečno !!
Oh veš, nisem nek špijon. Pravaprav sem srečna, da me niso dobili in upam, da nas je takih več. Sem bila pomirjena, ker nihče od nas štirih ni dobil. Upam, da se jim vse sesuje.
Thorrr525, 29.09.2025 ob 11:08
Ja, folk ser..je v lastno skledo, ko na veliko objavlja jaz nisem od tu in tu, jaz tudi ne…hahahaha, to je za posrat, res.
Saj ste menda že prebral ali pa slišal, da se vzpostavlja mreža, kjer bodo naši mobiteli v bistvu ujetniki in talci naše vlade in EU, kjer nas bodo treba ali pa ne bombardirali z obvestili, samo zato, da nas dobro napsihirajo, zastrašijo, da se bo raja poskrila v svoje luknje in bodo oni imeli popolni nadzor.. Pa prosim vas, no……
To je tako gromozanski poseg v zasebnost, čisto mimo vseh zakonov o odebnih podatkih, da glava peče..
Za alarmiranje in obveščanje so sirene, javna občila, ne pa obvestilo na mobi, ki izgine v eni sekundi, preden si ga sploh prebral in ga tudi se enkrat ne moreš prebrati zakaj se sploh gre..
Vse to, ta “alarm” je vzpostavljanje odprtih vrat na vaših mobitelih, kjer bodo od zdaj naprej lahko veselo, brez nadzora in vedno harali vlada, policaji, EU, vsak ki bo hotel malo zdrmat folk namreč….
Podpis !
Forum je zaprt za komentiranje.