Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Istanbul preko agencije?

Istanbul preko agencije?

Konkretno me zanima preko Relaxa? Je že kdo bil? So programi natrpani ali je dovolj prostega časa? Izkušenj s potovanji v večjih mestih nimam, prav tako je moja angleščina velik problem, verjetno je vodič večino časa zraven? Šla bi namreč sama, moj za takšna potovanja ni. Kako je v skupini, sprejmejo take ki gremo sami na pot ali me bodo malo postrani gledali?

Zanima me izkljucno preko agencije, zato mi prosim ne svetujte naj grem v svoji režiji.

Če ne znaš jezika in bi šla sama je res boljše, da greš z agencijo kjer imaš slovensko vodstvo.

v Istanbulu je ogromno balkancev, tko da s srbo-hr pride čist prov. Mal angleščine valda znaš, ostalo pa z rokami in gugl translate!!, ki ga maš na telefonu. Turki so okej in potrežljivi, sam pri nakupovanju, če se ne znaš cenkat, te pa fino nategnejo.

kar se agencije tiče pa ne poznam, ne štekam edin zakaj bi kdorkol kogarkol postran gledal? kr neki .. edin kar vem okol agencij je, da te peljejo v neke fabrke določenih izdelkov, usnje, preproge itd. in pol ti tm bučke prodajajo kolk pocen loh pr njih kupiš, v resnici so pa dogovorjeni fabrka-agencija. Ne padat na te fore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close