Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Serum za zunanja ušesa

Serum za zunanja ušesa

Helo,

Mene pa zanima kateri serum za uhlje uporabljate? Da se lepo svetijo, bleščijo, samostojijo, zaščitijo pred zunanjimi vplivi kot so prah, megla, pesek, beton, dim, izpušni plini, polarni mraz, vročinski valovi ipd, ki povzročajo, da se ušesa povesijo po vratu in s tem še pol obraza,, zgubajo in posušijo se. Tudi puhaste lahko postanejo v zimskem času.

tak serum, ki ni predrag, pa vseeno pomaga ohranjati ušesa mladostna, mehka in bleščeča ter samostoječa???

Serum proti puhastim ušesom misliš?

Samo en takšen serum obstaja na svetu. Bikovo mleko.

Ušesa krtačim.vsak dan. Vedno ob isti uri, da se navadijo.

Max ears factor deluxe of beauty ears serum balsam nutricite all in one

A to pomaga proti trdim ušesom, ko jih ne zmoreš več premikati ali samo, da so gladke?

Kje pa se to dobi?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8123, 29.09.2025 ob 00:09

Helo,

Mene pa zanima kateri serum za uhlje uporabljate? Da se lepo svetijo, bleščijo, samostojijo, zaščitijo pred zunanjimi vplivi kot so prah, megla, pesek, beton, dim, izpušni plini, polarni mraz, vročinski valovi ipd, ki povzročajo, da se ušesa povesijo po vratu in s tem še pol obraza,, zgubajo in posušijo se. Tudi puhaste lahko postanejo v zimskem času.

tak serum, ki ni predrag, pa vseeno pomaga ohranjati ušesa mladostna, mehka in bleščeča ter samostoječa???

Jaz bi taki serum, da mi jih prilepi. So zelo samostojna. Včasih ne poslušajo. Mogoče bi ena fajn pleska pomagala.

Se dobi tak nastavek, ki ga prišraufaš za uho in ti ga pomaga obračat v smer, od koder prihaja zvok. Če pa želiš dodatno zaščito pred okoljskimi vplivi, se dobi več dodatnih nastavkov: mreže, dežniki, usnje, plastika..pač uho ti samo pove, kaj bi rado.

Odgovor na objavo uporabnika
Hmm508, 29.09.2025 ob 17:13

Se dobi tak nastavek, ki ga prišraufaš za uho in ti ga pomaga obračat v smer, od koder prihaja zvok. Če pa želiš dodatno zaščito pred okoljskimi vplivi, se dobi več dodatnih nastavkov: mreže, dežniki, usnje, plastika..pač uho ti samo pove, kaj bi rado.

???????

Se dobijo take slušalke, ki vsake pol ure izločijo serum, da uhlji ohranijo mehkobo in vitalnost.

Jaz že imam gelish uhice…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close