Serum za zunanja ušesa
Helo,
Mene pa zanima kateri serum za uhlje uporabljate? Da se lepo svetijo, bleščijo, samostojijo, zaščitijo pred zunanjimi vplivi kot so prah, megla, pesek, beton, dim, izpušni plini, polarni mraz, vročinski valovi ipd, ki povzročajo, da se ušesa povesijo po vratu in s tem še pol obraza,, zgubajo in posušijo se. Tudi puhaste lahko postanejo v zimskem času.
tak serum, ki ni predrag, pa vseeno pomaga ohranjati ušesa mladostna, mehka in bleščeča ter samostoječa???
Anonimno 8123, 29.09.2025 ob 00:09
Helo,
Mene pa zanima kateri serum za uhlje uporabljate? Da se lepo svetijo, bleščijo, samostojijo, zaščitijo pred zunanjimi vplivi kot so prah, megla, pesek, beton, dim, izpušni plini, polarni mraz, vročinski valovi ipd, ki povzročajo, da se ušesa povesijo po vratu in s tem še pol obraza,, zgubajo in posušijo se. Tudi puhaste lahko postanejo v zimskem času.
tak serum, ki ni predrag, pa vseeno pomaga ohranjati ušesa mladostna, mehka in bleščeča ter samostoječa???
Jaz bi taki serum, da mi jih prilepi. So zelo samostojna. Včasih ne poslušajo. Mogoče bi ena fajn pleska pomagala.
Hmm508, 29.09.2025 ob 17:13
Se dobi tak nastavek, ki ga prišraufaš za uho in ti ga pomaga obračat v smer, od koder prihaja zvok. Če pa želiš dodatno zaščito pred okoljskimi vplivi, se dobi več dodatnih nastavkov: mreže, dežniki, usnje, plastika..pač uho ti samo pove, kaj bi rado.
???????
Forum je zaprt za komentiranje.