Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi rekle, da imajo moški z močnimi stegni trše erekcije?

Bi rekle, da imajo moški z močnimi stegni trše erekcije?

Veljalo naj bi, da k trši erekciji prispevajo mišice v nogah, posebej stegenske.

Iz obilja penetracij, ki ste jih bile deležne, bi potrdile, da imajo moški z močnimi, to je mišičastimi, ne špehastimi!, stegni trše erekcije?

Kako bi evalvirale kvaliteto penetracij glede na penilno trdoto v razmerju s stegenskimi mišicami vaših loverjev?

Lahko pri sebi potrdim, skoraj v kristusovih letih. Amaterski kolesar (atletska postava, grem v povprečju 30-40 km na uro). Šprical v 5 let mlajšo bivšo par let nazaj 1 minuto (bila na kt, jaz 27 ona 22).

To ne vem, so pa mocna, misicasta moska stegna vsekakor bolj sexy.

Pravijo, da imajo taki precej manjše lulije.

Popravek izhodiščne teze:

Na tršo in dlje časa trajajočo erekcijo pozitivno vplivajo močne mišice medeničnega dna. Ne stegen. Dostikrat imajo sicer moški z močnimi stegni tudi močnejše mišice medeničnega dna, ni pa to nujno res.

Imajo boljši odriv, če imajo seveda tudi hrbtne in ritne mišice utrjene. Drugače pa je smešno videt močna stegna, vmes pa čisto micena jajca in nebogljenčka, ki kot slabo ošiljen svinčnik štrli približno vodoravno iz te gmote mišic. ?

Večja so stegna in rit, manjši je tiček.

Odgovor na objavo uporabnika
Znano, 29.09.2025 ob 17:06

Večja so stegna in rit, manjši je tiček.

Res je dokaz so body bilderji, med nogami ima premoženje ki gre vse v tisto majhno mrežico kjer so običajno tri glavice česna?

jaz delam na estetiki, bildam ramena in hrbet, da imam fino široko figuro zgoraj, nogice pa imam tanke kot svinčnike, potem poleg tega ramena še širša zgledajo, luli pa še večji, to imajo ženske rade.

To je pravi način bildanja za nas hetero desce.

Močna stegna so za pedre, da lahko čepijo in klečijo pred loverjem, ki jim ga uvali od zadi. Ali ga pa jahajo.

Iz mojih izkusenj to ne drzi. Moj ima mocna stegna in rit, in pravo batino vmes. Ampak ni bodybuilder, pac pa fuzbaler.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close