Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pred zaprtjem – edina dodana vrednost MON je bila antilopa

Pred zaprtjem – edina dodana vrednost MON je bila antilopa

In to je to. Še pomnim, kako je suvereno pošolala razne Barce in podobne.

No, jaz se pa spomnim njenega prepira z  Barco, jo je res hotela pošolati in je pokazala svojo zlobo in nesramnost, Barca pa ji je samo prilepila sken tega, kar je trdila.

Pa spomnim se, ko je bil Vagabundov pogroma nad Barco, kako mu je pomagala z napadi. Je dopolnjevala svoje komentarje in se parkrat pozabila odjaviti.

Ker že pišeš, kako je pošolala Barco, je bi, jo je samo zlobno napadala in pa  pokazala, da nima pojma.

antilopa pfuj, to pa ni bila ok oseba, prepirljiva, kao suverena, ampak v sebi pa precej negotova, nesramna, ljubosumna.. vse za svoj prav!

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 28.09.2025 ob 11:40

No, jaz se pa spomnim njenega prepira z  Barco, jo je res hotela pošolati in je pokazala svojo zlobo in nesramnost, Barca pa ji je samo prilepila sken tega, kar je trdila.

Pa spomnim se, ko je bil Vagabundov pogroma nad Barco, kako mu je pomagala z napadi. Je dopolnjevala svoje komentarje in se parkrat pozabila odjaviti.

Ker že pišeš, kako je pošolala Barco, je bi, jo je samo zlobno napadala in pa  pokazala, da nima pojma.

Tiste teme se tudi jaz spomnim, se po tistem prilepljenem sploh ni več oglasila z opravičilom, da se je motila in je imela Barca res prav.

Ne drži, antilopa je dokazala Barci, da Barca nima prav. Barca pa ni prenesla, da kdo ugotovi, da je nezmotljiva, in jo je vrglo dol.

Kaj si mislila s tem, da se je antilopa pzabila odjaviti, mi ni razumljivo

največja dodana vrednost tega foruma je bila Fekalna stranka?

jugovic, 28.09.2025 ob 12:51

Ne drži, antilopa je dokazala Barci, da Barca nima prav. Barca pa ni prenesla, da kdo ugotovi, da je nezmotljiva, in jo je vrglo dol.

Kaj si mislila s tem, da se je antilopa pzabila odjaviti, mi ni razumljivo

ni res in ne lazi….antilopa jih je dobila po pizdi ker ji je barca dokazala da se moti in da se laze….potem je dla v ilegali in zacela zmerjsti…prinpigromu sta sodelivsla se vagabund in modropolarni driskac

Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:57

ni res in ne lazi….antilopa jih je dobila po pizdi ker ji je barca dokazala da se moti in da se laze….potem je dla v ilegali in zacela zmerjsti…prinpigromu sta sodelivsla se vagabund in modropolarni driskac

Kje in kaj se je antilopa motila in barca ne?

Anonimno 3945, 28.09.2025 ob 11:45

antilopa pfuj, to pa ni bila ok oseba, prepirljiva, kao suverena, ampak v sebi pa precej negotova, nesramna, ljubosumna.. vse za svoj prav!

Ne bo držalo, antilopa je bila duhovita, inteligentna in razgledana. Je pa bedakom pač naravnost povedala svoje.

Poleg tega je, koliko je meni znano, z argumenti zatrla barco in ne obratno, in tudi barca se je osramočena pobrala s foruma (uradno, sicer še vedno visi gor), antilopa pa je bila še kar nekaj časa prisotna.

sanco dasa, 28.09.2025 ob 13:09

Kje in kaj se je antilopa motila in barca ne?

Izvoli

vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika

Imam shranjeno, ker je tudi meni prišlo prav.

Iz te teme je jasno, da je bila tista borba antilopa vs 5 nickov od Barce. Vse jasno. Dokazov za Brceine trditve pa ni v tej temi.

monmonci je bila največja dodana vrednost tega foruma ?

PIKULET, 28.09.2025 ob 14:02

Iz te teme je jasno, da je bila tista borba antilopa vs 5 nickov od Barce. Vse jasno. Dokazov za Brceine trditve pa ni v tej temi.

Dokazov ni, ker shrambe na shrani.si ni več.

Je pa povezava včasih delovala in jaz sem točno to, kar je bilo na povezavi, predložila v službi in dobila več, kot so pa mi mislili oni dati.

Iz teme je samo jasno, da se je antilopa motila in bila besna, ker je Barca trdila in dokazala, da ima prav.

Se točno spomnim, 28.09.2025 ob 14:13

Dokazov ni, ker shrambe na shrani.si ni več.

Je pa povezava včasih delovala in jaz sem točno to, kar je bilo na povezavi, predložila v službi in dobila več, kot so pa mi mislili oni dati.

Iz teme je samo jasno, da se je antilopa motila in bila besna, ker je Barca trdila in dokazala, da ima prav.

Po moje si pa ti barca…

PIKULET, 28.09.2025 ob 14:58

Po moje si pa ti barca…

Ja, sto različnih Barc je naenkrat tule, kar vsak, ki se je spomni v pozitivnem smislu, je kar ona.

Priznam pa, da sem Anonimnež ob 13:29, me je sistem preimenoval.

Vsi vemo, da je Barca klan ga sral na polno in ga še vedno serje

PIKULET, 28.09.2025 ob 17:10

Vsi vemo, da je Barca klan ga sral na polno in ga še vedno serje

O čem pišeš, kak Barca klan??

O čem govoriš, 28.09.2025 ob 17:18

O čem pišeš, kak Barca klan??

Barca klan : Psiho sledilci te koze  ki dejansko mislijo, da je imela ona veliko pojma.

Antilopa pa žnj drugih vzdevkov? itak ja

Barca je bla top of the op. Pol je parim provokatorjem brez dodane vrednosti šlo v nos, da jih šiša kolkr so dolgi, tupi in brezvezneži. Bejba je folku dejansko pomagala, ološ pa ni znalo nič drugega kot strat pa driskat z izmišljenimi liki.

Barca je ikona tega foruma, kaj ste pa ostali, hahahahahahah?

Vagabund je bil tisti, ki je ponorel, ker mu Barca ni izkazovala dovolj spoštovanja in in jo je pregnal, Antilopa pa pomagala.

Pa Ena južna je tudi omedlevala ob njegovih zapisih.

Ena stara tema kot dokaz, vse je še tu

a je to pravi vagabund?

Antilopa je zakon, baje tudi fejst za pogledat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close