Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vesela sem, da se forum ukinja

Vesela sem, da se forum ukinja

In to zaradi debilnih, maloumnih, sovražno nastrojenih sdsovcev, ki jih je na tem forumu veliko.

Odgovor na objavo uporabnika
Neli794, 28.09.2025 ob 09:36

In to zaradi debilnih, maloumnih, sovražno nastrojenih sdsovcev, ki jih je na tem forumu veliko.

Problem je, da zaradi ukinitve foruma teh retardiranih psihično bolanih SDS ovcev ne bo manj.

Golazen bo ostala in se preselila drugam.

Pljuvalo se je po Golobovi Tini, zato se ukinja.

Za kazen, 28.09.2025 ob 09:47

Pljuvalo se je po Golobovi Tini, zato se ukinja.

Mogoče neupravičeno? Resnica boli knede.

forum se ukinja zaradi zakona o medijih, ki ga je sforsirala LEVICA- in predvsem ASTA VREČKO- volite levico še naprej da bo prišla v parlament in bo imela vpliv. Lagala je pred kamerami novinarjem, zdaj pa imamo.  ASTA VREČKO je samo podaljšana roka KAJDRE ki je od nje zahtevala da sprejme tak zakon, da bodo jasno vidni lastniki medija, in tega se med.over.net boji, ker danes točno ne vemo kdo je lastnik v ozadju in po ukinitvi foruma tudi ne bomo vedeli. LAJDRA zahteva PREGLEDENOST IN PODPORO DIGITALIZACIJI, USKLADITEV Z EU ZAKONODAJO IN MODERIRANJE, brisanje vsega kar žali LAJDRO in njene potuhnjene biriče

kaj pravi novi zakon:

Večjo preglednost – obvezno razkritje lastništva in financiranja medijev, vključno z državnim oglaševanjem.
    Podporo digitalnemu prehodu – uvedbo novih finančnih shem za digitalizacijo tiskanih medijev ter krepitev digitalnih medijev.
    Zaščito novinarjev – prepoved uporabe vdorne programske opreme in okrepitev zaščite novinarskih virov.
    Urejanje novih medijev – vključitev spletnih platform in vplivnežev med medije, kar prinaša večjo pravno in etično odgovornost.
    Uskladitev z evropsko zakonodajo – zakon sledi Evropskemu aktu o svobodi medijev (EMFA) ter uredbam o digitalnih storitvah (DSA).

Za Kranjskega Janeza – jap, bo kar držala ta tvoja ugotovitev…

Cenzura je vse bolj na pohodu. Se bojim, da je to šele začetek.

kako veš da so SDSovci haha pa vi ste že nori vsi skupaj. Kaj pa če so samo razočarani in pokvarjeni ljudje?

ja614, 28.09.2025 ob 10:19

kako veš da so SDSovci haha pa vi ste že nori vsi skupaj. Kaj pa če so samo razočarani in pokvarjeni ljudje?

SDSovci in njihovo kletno delovanje z KOPRIVA niknames, ki se dnevno do 100 krat zamenjajo delujejo zagotovo, ampak tale zakon je sforsirala LEVICA in ASTA VREČKO na čelu, ki je lezla v rit LAJDRI in zdaj imamo EU zakon ki nadzira vse medije, tudi forum je medij za katerega ASTA VREČKOA želi imena lastnikov, brez tega ne moreš imeti foruma, pravi da mora biti vse transparentno in zdaj bo transparentno, saj foruma ne bo, ker se ne želijo s forumov ukvarjati in ga stalno nadzirati in brisati pripombe o LAJDRI

Zakaj bi bila vesela? Če in ko so mi šli na živce, enostavno nisem brala (nekaterih že par let ne), ali  nisem prišla sem gor. Enostavno.  Zaradi par res bedakov ni potrebe ukinjat.

Tudi jaz sem po eni strani vesela, da se ukine ta forum. Psihopate pa naj odpeljejo v PB.

Seveda, levica ukinja forum, hahaha, kako bebci ste. Forum je privat lastnine in nimajo šoldov. Financirajte in podprite ali odprite svojega, nihče vam ne brani in nihče ne bo ukinil. Dejte no, dve možganski celici več si kupite, ker tole, da levica ukinja ta forum, je pa prav otroški vrtec in naivnost do kraja. Zabita čreda, ki verjame na besede nekih bebcev, ki si zmisljujejo zgodbice.

A debilni, maloumni in sovražno nastrojeni levičarji te pa nič ne motijo?

Anonimno 9711, 28.09.2025 ob 10:36

Seveda, levica ukinja forum, hahaha, kako bebci ste. Forum je privat lastnine in nimajo šoldov. Financirajte in podprite ali odprite svojega, nihče vam ne brani in nihče ne bo ukinil. Dejte no, dve možganski celici več si kupite, ker tole, da levica ukinja ta forum, je pa prav otroški vrtec in naivnost do kraja. Zabita čreda, ki verjame na besede nekih bebcev, ki si zmisljujejo zgodbice.

daj bebo, preberi še enkrat kaj sem napisal- seveda levica nima moči da zapre forum, imela je pa moč in izsilila da se je sprejel NOVI ZAKON O MEDIJIH ki je ukinil forum- KAPIŠ?

Jasno je, da je za ukinitvijo levica, ki hoče absolutno kontrolo nad vsem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close