Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NATURETA

NATURETA

Moja znanka pogosto pripravlja polnjenè paprike pa joto s kislim zeljem p pasulj, bograc.

Pravim ji, da za pripravo takih jedi porabi veliko casa.

Ona pa pravi, da kupi vse pripravljeno v kozarcih od Naturete.

Mislite, da je ta hrana zdrava?

….da ne,polna konzervansov.

mislim da je zdrava

Seveda, zelo je zdravo. ?

Zdravo je samo tisto kar zraste na njivi daleč stran od cest in je dopoldne nabrano in popoldne skuhano.

Odgovor na objavo uporabnika
Goljufija, 27.09.2025 ob 15:27

Zdravo je samo tisto kar zraste na njivi daleč stran od cest in je dopoldne nabrano in popoldne skuhano.

Pa niti ne skuhano. Že skuhano je procesirano. Najbolje je pojesti surovo ali rahlo toplotno obdelano na sopari. Pri daljšem kuhanju gre večina vitaminov in mineralov ter antioksidantov v nič. Glede Naturete… pač odvisno s čim primerjaš. Bolj zdrava je od predpripravljene lazanje, hrenovk, salam, klobas. Je pa vsekakor manj zdrava od doma pripravljenih jedi (no, spet odvisno, kako so doma pripravljene in iz kakšnih surovin).

Odgovor na objavo uporabnika
Prpravljene jedi, 27.09.2025 ob 14:45

Moja znanka pogosto pripravlja polnjenè paprike pa joto s kislim zeljem p pasulj, bograc.

Pravim ji, da za pripravo takih jedi porabi veliko casa.

Ona pa pravi, da kupi vse pripravljeno v kozarcih od Naturete.

Mislite, da je ta hrana zdrava?

Znanka dela tam, pa tega ne bi jedla!

Moj stric je delal v pivovarni. Eni bolj znanih. In tudi ne pije piva. Jaz sem delal v klavnici pa jem meso.

Meso, krompir, zelje tam v kozarcu eno leto, dve…še več, sprašujem se, če je to zdravo.

No, pa tudi česen, ki ga kupimo v trgovini pripeljejo iz Kitajske, na primer krompir iz Egipta. Pa banane iz Afrike, pa mango, avokado in to dajejo otrokom jesti.

Še domač krompir mi v kleti zgnije.

Le kako zdržijo ta živila !

Natureta ima dokazano, izjemno zdrave prehrambene izdelke, dokazano od njihovih tehnologov, preizkušeno od uporabnikov, mogoče še boljše od domačih pridelovalcev.

Ampak, seveda se ne sme vsak dan jesti samo njihov bograč, ki je vsekakor odličen.

Imajo tehnologijo, ki je preizkušena in temelji na dokazanih preizkusih.

A niste zadovoljni, da imamo vsaj 1 slovensko prehrambeno podjetje? Pa saj so že vse prodali.

Sicer pa ja, jedla sem že njihove jedi kot so jota in ričet. Iz konzerve, kozarca. Ne prepogosto, samo parkrat. Bilo je v redu. To sem kupila ko nisem imela časa pripravljat kosila.

Za želodec konzerve lač niso zdrave. Ploskate swveda lahko, za samozavest.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close