Nova blamaža ptičje vlade SMS Alarm zatajil
Danes bi ob dvanajsti uri morali prejeti testni SMS alarm, pa ga številni niso prejeli.
Pri nas so trije telefoni domačega operaterja popolnoma zatajili, edini je delal telefon tujega operaterja, in ja, ta alarm je bil tako pretiran in paničen, da je človek po nepotrebnem lahko ustraši.
In sedaj bo spet vse drugo krivo, razen nesposobne in toksične vlade, ki niti enega projketa ne izpelje, kot je treba.
Kriv bo Janša, pa Mahnič, pa neka agencija, pa neki nižji uradnik, pa vreme, pa kozmični dež, pa naši telefoni…samo VLADA pa ni nič kriva, lol
Ha, jaz pa ga skoraj nisem slišala. 11.59 sem šla k oknu, da bi poslušala kako se to šliši od zunaj, ker naj bi bilo tako glasno. In mi začne piskat telefon. Potiho, da sem komaj slišala. Moje zvonjenje je glasnejše. Zapiskalo je mogoče 4x čisto potiho. Obvestlo moraš pa “izbrisat” sam drugače ostane na zaslonu. Mama je imela telefon izklopljen, ko ga je vklopila je piskalo, enako kot pri meni. Torej tudi, če si imel izklopljen je piskalo, ko si ponovno vklopil. Pač bedno, nič posebnega… “glasen zvočni signal”. Aha, spet so samo strašili.
Naivnost ni lepa stvar, 27.09.2025 ob 13:22
Ne izmisljujte se, nam so vsi telefoni prejeli pisk.
Ne drkaj astroturfer, morda si ti res prejelo, ampak veliko jih ni. Si pismeno, ali si preveč zabito, da bi znalo brat? Ne piše, da ni nihče prejel, piše da nismo vsi prejeli. To je res blamaža največjega kova.
Mogoče bo treba kakšen dodaten davek uvesti najprej pa bo potem delalo kot bi moralo ?
Vam mogoče ja, nam pa ne. In mnogi niso dobili.
Forum je zaprt za komentiranje.