Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa je zacingljalo

Pa je zacingljalo

Evo, vladno opozorilo je mimo.

Ampak pri meni je tako nežno zacingljalo, da sem ga komaj slišala, pa sem imela telefon v rokah.

Meni ni nic ??‍♀️

Kurac je, meni ni. Še čakam.☝️?

Meni ni nič zacingljalo.

meni ni, 3tedne nazaj sem jim poslal mail da nsj odjebejo in da nimajo dovoljenja da mi posiljajo karkoli, in so upostevali, vi ovce pa rajajte naprej

Meni ni nič tulilo. Sem izklopila potisna sporočila. Se je pa prikazalo predsedniško opozorilo.

Nič slišat. Sem šla pogledat na telefon, ne klica, ne sms-ja. Nič.

En mesec govorijo “ne se prestrašit, brez panike”, pri nas doma 4 telefoni – NIČ!

Kera sramota!

Odgovor na objavo uporabnika
vsem že ni!, 27.09.2025 ob 12:05

Meni ni nič zacingljalo.

Očitni jim glih ni ratalo, bodo še kak miljončk ponucal, da popravijo.

mi imamo doma vedno izključeno zvonenje in ni bilo zvoka. Žal pa en od nas sploh ni prejel obvestila. Ta, ki ima “zastonj” gsm št. v T2 paketu (gsm,kabelska,net). Še dobro da je le vaja.. . Naj tako ostane.

Na enem telefonu (pametnem) nič, na navadnem nič, na ostale poslalo, zavibriralo in sporočilo.

Julij Cezar, 27.09.2025 ob 12:05

meni ni, 3tedne nazaj sem jim poslal mail da nsj odjebejo in da nimajo dovoljenja da mi posiljajo karkoli, in so upostevali, vi ovce pa rajajte naprej

To bo to bebec. Tebe so se ustrašili. ☝️? Mater si blesavo nagravžni pedofl.

Zanimivo tole… Mal za razmislit. Vsi telefoncki zvonijo naenkrat. Vidijo kolk jih je. To se lahko tudi zlorabi. Tole je zdej nekdo moral na celo mrežo vplivat.

bozomon, 27.09.2025 ob 12:09

Zanimivo tole… Mal za razmislit. Vsi telefoncki zvonijo naenkrat. Vidijo kolk jih je. To se lahko tudi zlorabi. Tole je zdej nekdo moral na celo mrežo vplivat.

Ajde bebo, jej ti kinderjajčk, ne se spuščat v nekaj, kar ne boš nikoli sposobno razumet.

Stara forumašica (res ta prava), 27.09.2025 ob 12:09

Na enem telefonu (pametnem) nič, na navadnem nič, na ostale poslalo, zavibriralo in sporočilo.

Pri nas ista telefona (kupljena tudi isti dan) a pri različnih operaterjih. Na enemu je bilo sporočilo-brez zvoka, na drugemu ga sploh ni.

V bistvu bi bilo veliko presenečenje, če bi res delovalo.

modrivrag, 27.09.2025 ob 12:09

To bo to bebec. Tebe so se ustrašili. ☝️? Mater si blesavo nagravžni pedofl.

zgodbice v tvoji glavi zabiti glupi milan, jaz govorim o dejstvih, ker sem dobil nazaj dopis da se koja st brise, ti kurba nasilniska pa verjemi kar hoces, tudi to da se jd tvoja zena spotaknila na stopnicah in prileetela na tvojo pest…5x menda hehe

Predsedniško opozorilo brez tuljenja. So rekli, da ni potrebno ukrepati. A se je moralo 2x ukrepati, da si se ga znebil. Tulilo ni nič.

meni že od jutra cinglja ☺️

Julij Cezar, 27.09.2025 ob 12:15

zgodbice v tvoji glavi zabiti glupi milan, jaz govorim o dejstvih, ker sem dobil nazaj dopis da se koja st brise, ti kurba nasilniska pa verjemi kar hoces, tudi to da se jd tvoja zena spotaknila na stopnicah in prileetela na tvojo pest…5x menda hehe

Samo da si jim ti pisal…… tele fuknjeno. ☝️?

itak da se gre za zlorabo  vsak pameten ve da se to s tem obvescanhem zgolj zlirablja

As vido??

Reklo!?

Cinglalo?

Zvonilo?

Uoooooooooooo

Julij Cezar, 27.09.2025 ob 12:18

itak da se gre za zlorabo  vsak pameten ve da se to s tem obvescanhem zgolj zlirablja

Res je. Pravilno razumeš bebavi ščurek. Pred bombardiranjem sirene zlorabijo in so krive, ne avioni ki odmetavajo bombe. Tako je bilo in je v vsaki vojni.

modrivrag, 27.09.2025 ob 12:17

Samo da si jim ti pisal…… tele fuknjeno. ☝️?

seveda da sem kretenoid zabiti…spoh zato ker se kretenska oblast hvali da je sli pravna drzava…po gdpr rabis za tako obvescanje soglasje…bo zdaj slo debil pofukani….ni zvijanja in prirejanja pravil v kso urejeni drzavi ti tele psihopatsko

NIČ

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close