Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bolj počasna

Bolj počasna

Prejšnji teden smo šli na izlet, že po naravi sem bolj počasna, sedaj pa sem še bolj. Prej sem vsaj vedela približno kdaj bom dobila menstruacijo. Pa me zato zvija. Z mano sta bila partner in hčerka. Nisem zmogla njunega tempa. Ona dva bi vse na hitro, jaz pa rada uživam v ogledih. Na dan smo naredili 20.000 korakov. Pa še žulj se mi je naredil na drugem prstu na nogi. Sedaj pa naj hodim hitro. Partner mi je očital zakaj sem sploh šla zraven. Da naslednjič naj doma ostanem. 

Sedaj si manj vreden, če si bolj počasen. Eni so zajci drugi pa želve oziroma nekaj vmes. Že tako ne grem nikamor praktično. Znanke hodijo na Maldive in Sejšeli itd meni se to ne da.

Odgovor na objavo uporabnika
Mushroom, 26.09.2025 ob 12:09

Prejšnji teden smo šli na izlet, že po naravi sem bolj počasna, sedaj pa sem še bolj. Prej sem vsaj vedela približno kdaj bom dobila menstruacijo. Pa me zato zvija. Z mano sta bila partner in hčerka. Nisem zmogla njunega tempa. Ona dva bi vse na hitro, jaz pa rada uživam v ogledih. Na dan smo naredili 20.000 korakov. Pa še žulj se mi je naredil na drugem prstu na nogi. Sedaj pa naj hodim hitro. Partner mi je očital zakaj sem sploh šla zraven. Da naslednjič naj doma ostanem. 

Sedaj si manj vreden, če si bolj počasen. Eni so zajci drugi pa želve oziroma nekaj vmes. Že tako ne grem nikamor praktično. Znanke hodijo na Maldive in Sejšeli itd meni se to ne da.

Pa kaj koga briga, če si ti počasna. Kakšna bedarija, da tu tole pises?‍♀️???

Je pa res ena bukovina, tale tvoj partner! Ne zna! Reče se: Lubi, drugič se doma spočij, bova midva s hčerko držala tempo, ali pa naj se malo prilagodi, ko si ti zraven.Madona dio, lahko bi ti ponudil rokco za oporo in pomoč, je pa res bukov, no. Drugič, ko njemu ne bo šlo, mu jo pa ti ne pozabi zabeliti.In ga spomni, kako je on tebi očital.Ma kakšni Maldivi in Sejšeli: hiše so tukaj, hiše so tam…Pa ceste tudi.Najlepša je pa naša Slovenija, ni res?

Tudi jaz sem imela takega bumbarja-vedno sem capljala za njim, nikoli nisva hodila vstric. Ne v stacuni, ne na sprehodu. Zame je to alarm oz se je treba o tem pogovort

še ena monklja, ki ima težave z problemi.

Povedala bi mu, da če gremo skupaj, to pomeni, da se vsi prilagajamo najbolj počasnemu in to je to. Če mu ni do tega, da greste skupaj v tvojem tempu, bi jaz verjetno naslednjič res ostala doma, pa naj hodita sama, jaz pa bi šla s kako prijateljico lepo na počasi drugo turo.

Pa nič, nobeno kosilo ali večerja ju ne bi čakala doma.

Moj partner ve, da recimo nimam toliko kondicije kot on, a se prilagodi meni. Dobro ve, da me tam po 50 km s kolesom (navadnim, ne električnim!) ali po kakem daljšem klancu začne pobirati in pač narediva pavzo, greva na kavo in sok in potem spet naprej. In voziva skupaj v mojem tempu.

Nisem vedela da me bodo teniske tako ožulile.

Bilo je ogled mesta torej ravnina. Ona dva sta hotela videti čimveč in potem počivati.

OMG, 26.09.2025 ob 12:40

Je pa res ena bukovina, tale tvoj partner! Ne zna! Reče se: Lubi, drugič se doma spočij, bova midva s hčerko držala tempo, ali pa naj se malo prilagodi, ko si ti zraven.Madona dio, lahko bi ti ponudil rokco za oporo in pomoč, je pa res bukov, no. Drugič, ko njemu ne bo šlo, mu jo pa ti ne pozabi zabeliti.In ga spomni, kako je on tebi očital.Ma kakšni Maldivi in Sejšeli: hiše so tukaj, hiše so tam…Pa ceste tudi.Najlepša je pa naša Slovenija, ni res?

ni bukov, ne cuti vec lj do nje. jemlje jo samoumevno. kaj se bo ko bo v meni.

ce ne bos doma kjasno povedala kako se pocutis in zahtevala spostovanje, bos dobivala take odgovore

Naslednjič gresta onadva po svoje, ti pa po svoje. Vzemi kakšno počasno kolegico s sabo, se počita na pir in uživajta, onadva naj pa šetata. Saj ni nujno, da vse počnete skupaj.

Tudi v glavi si bolj počasna!

Vampire dance, 26.09.2025 ob 15:01

Tudi v glavi si bolj počasna!

Sem 44, torej se že dogajajo spremembe. Lani imela strdek v možganski arteriji. Ja v glavi tudi počasna…

Mushroom, 26.09.2025 ob 15:27

Sem 44, torej se že dogajajo spremembe. Lani imela strdek v možganski arteriji. Ja v glavi tudi počasna…

če bi redno skrbela zase tega pri 44 letih nebi bilo! Zaspite potem pa jok in stok ko zdravje užge nazaj! SIMPL life

Meni si luštna s svojimi besedami lepo poveš. Prav sweet, zelo

Če si jim doma tečna, še moraš po forumu težit

Zajci in želve ne spadajo skupaj. Lahko ostaneš doma, lahko pa izbereš krajšo turo in se dobite skupaj pri avtu.

Mi tudi gremo večkrat skupaj. Vmes se razidemo in se zmenimo kje in kdaj se spet dobimo skupaj.

Imamo različne želje, interese pa zato nikomur ne težimo. Ne doma, ne prijateljem, ne forumašem

Stara forumašica (res ta prava), 26.09.2025 ob 13:30

Povedala bi mu, da če gremo skupaj, to pomeni, da se vsi prilagajamo najbolj počasnemu in to je to. Če mu ni do tega, da greste skupaj v tvojem tempu, bi jaz verjetno naslednjič res ostala doma, pa naj hodita sama, jaz pa bi šla s kako prijateljico lepo na počasi drugo turo.

Pa nič, nobeno kosilo ali večerja ju ne bi čakala doma.

Moj partner ve, da recimo nimam toliko kondicije kot on, a se prilagodi meni. Dobro ve, da me tam po 50 km s kolesom (navadnim, ne električnim!) ali po kakem daljšem klancu začne pobirati in pač narediva pavzo, greva na kavo in sok in potem spet naprej. In voziva skupaj v mojem tempu.

Jasno, to ni samo stvar empatije, ampak osnovne vljudnosti, za kolega iz službe spustiš tempo, če je treba, kaj šele za svojo najdražjo.

Drugač pri musličih to vidiš, mora ženska hodit pet korakov za moškim, sem jih v Maleziji gledal, ko grejo na plažo, najprej on, korak za njim otroci, pet korakov zadaj pa ženska in ona nosi vse punkle v črnem poliestru zadekana po največji vročini, tako da tudi ko je, si mora z eno roko dvignit burko, da da lahko žlico v usta.

A seksate tudi vedno hitro? ???☺️☺️☺️☺️ mal imate prevlade. Slabo za otroka.

Partner mi je očital zakaj sem sploh šla zraven. Da naslednjič naj doma ostanem. 

————————————

Tempo hoje nima tukaj nobenega pomena. Osnovnega spostovanja nima do tebe. Na zivce mu gres. Verjetno se tudi sicer tako vede do tebe, ne samo na izletih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close