Boste pogrešali mon?
Še enkrat, moti jih, da ne morejo vsega nadzorovati, niti stalno nadležnim trolom ni uspelo ustaviti tega, da se ljudje vendarle počasi prebujajo… Vprašajte se raje, kakšni so ljudje, ki so tako poceni prodali našo svobodo govora. In to povsod!! Aja, BTW, VB že uvaja digitalni ID, digitalno osebno izkaznico. Potem pa le še povežejo bančne podatke, biometrične in osebne – pa smo na konju, kajne?
WEF, SEK: ”Ničesar ne boste imeli in boste srečni.”
Mah niti ne.
Že tako je včasih minil cel teden, preden je bila ena normalna tema gor, ostalo je bilo vse politično ali seksualno trolanje in go-go zgodbice.
Par ljudi mi je bilo simpatičnih, pa kaj ko so jih vedno preglasili umsko in čustveno moteni osebki…občutek včasih je bil, kot da bredeš po greznici, da bi našel biser….se ne splača.
Forum kot oblika komunikacije se je po mojem izpel…že nekaj časa nazaj. Mularija sploh ne ve več kaj to je. Kar je po svoje škoda.
Hvala za vse kar sem se naučila od vas , imejte se ultra fajn.
TA ČVEK je največja levičarska feministična greznica kar jih je. kjer se ločenke, družboslovke, luzerke, smrdulje, lažnivke, varalice, lenobe, največji drek od bab dobiva in šimfa moške. to je resnica fsega. in sedaj ej prišel čas, da te samice dokažejo, da os neki vredne. in sedaj se bo potrdilo popolnma vse kaj jaz in še marsikdfo govori in piše. da imajo ženske v naši socijalistični federaticvni republiko sloveniji, feminstični greznici popolnoma fse podarjeno. iz razloga, ker se nikoli ne uprete. nikoli. protestirajo, uprej ose edino moški. in moški v slovniji ni več. to je lulika greznica, kjer je fse usojeno na propad. saj se lahko te samice uprete. pa rečite, pišite po inrternetu, uprit se! pa se ne bodo. ker se zmorejo. i nikjer se ne. n zato levičarji zbrajo take umske revice, lezbačike, posijenke, zlorabljenke za svoje učiteljcie, pedagogignje psihologinje policistke socijalen delavke. zakaj mislite da nihče ne želi za ženo, učiteljco, psihologinjo, pedagognjo, policistko, medicink osestro?, pravnico? družboslovko?
ker ste ugabne leve, nespsobne luzekre, toxične feminsitke, uakozvalne prasice.
in sedaj imamo tukaj lepo pokazano!!! samice se nikoli ne uprejo. nikoli se ne potegnejo za nič. nikoli. edino za njihov denar sluzbi. in jaz dobr vem kakšen ste babe. vaši možje, fanti, si želijo takega odnosa od vas do njih kto ga imate o vaših šefov, direktorjev.
in zato sste samke in ločene. ker ste pizde navadne babje. TO JE RESNICA.
in ta forum, je dokaz.
ste dobile priliko, bit ok. niste htele. dobro. haahahha pač vas več ne bo.
zapomnite se samice. moški je nagrada. ve morate bit podrejne moškemu. to je edini način.
srečno prasice smrdljive ničvredne
Ja, priznam, bom pogrešala.
Spoznala sem nekaj super ljudi in spoznala sem, da obstajajo tudi ljudje, ki jih v reali nikakor ne želim srečati.
Ob nekaterih temah sem se zamislila, pri nekaterih pošteno nasmejala (se spomnite, da je bila včasih na vrhu pripeta tema o najbolj smešnih debatah?), v nekaterih sem se naučila kaj novega, dobila kako priporočilo, nasvet.
Pa ugotovila, da je nekatere uporabnike dejansko najbolje preskočiti, se sploh ne zapletati v debate z njimi, da niso vsi ljudje empatični in dobri. Pa čeprav sem še vedno prepričana, da večina jih je.
No če povem po pravici,sem se navadila malo kliknit na Mon.Sodelujem eno leto, po naključju opažen zaradi bolezni. Nisem vedela,da to sploh obstaja. Zelo me moti žaljenje,blatenje po imenskih osebah, ali je lepa,grda,suha,debela….kar neki. Taki smo in kaj? Debata tragičnih dogodkov, bi morala biti zbrisana, nobena normalna oseba teh tem ne bi odpirala. Danes se zgodi drugim, jutri pa lahko nam ali našim najbližjim, sorodnikom. Sama sem doživela žaljenje,čeprav sem samo želela neka mnenja. Tudi drugi so to doživeli, nesramnost, žaljenje… O temah raje nebi, 90% za zbrisat. Ga bom pogrešala kljub temu. Srečno vsem in ostanite zdravi.
daisycutter, 26.09.2025 ob 12:53
Mah niti ne.
Že tako je včasih minil cel teden, preden je bila ena normalna tema gor, ostalo je bilo vse politično ali seksualno trolanje in go-go zgodbice.
Par ljudi mi je bilo simpatičnih, pa kaj ko so jih vedno preglasili umsko in čustveno moteni osebki…občutek včasih je bil, kot da bredeš po greznici, da bi našel biser….se ne splača.
Forum kot oblika komunikacije se je po mojem izpel…že nekaj časa nazaj. Mularija sploh ne ve več kaj to je. Kar je po svoje škoda.
Hvala za vse kar sem se naučila od vas , imejte se ultra fajn.
Ja boga kolerabarka, mi bomo tudi tebe pogrešali ?
Vsi ti, ki tulijo da ne, bodo najbolj pogrešali.
Pač prva stopnja žalovanja – Zanikanje, da je kar je ?
Forum je zaprt za komentiranje.