Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mater a vsi dobri fantje dobijo babo z otrokom od prej

Mater a vsi dobri fantje dobijo babo z otrokom od prej

Poznam par takih prej jih nobena ni hotela pa vsi v redu potem pa stari nad 35 let dobijo to .

Kaj čmo , tako je, niso alfe, babe so pa kot kure, poberejo največje peteline, itak je potlej sama drama, na koncu pa pridejo na vrsto tudi tisti bolj iz ozadja.

Saj bi kaj rekel , pa kuram ne zaleže nič.

To pa ne verjamem, da jih nobena prej ni hotela. Ziher jih je, samo je oni niso hotli.

V čem je problem?

Da si ti samski in te nobena noče?

Odgovor na objavo uporabnika
400 000 bedakov na 470 000 podlage, 26.09.2025 ob 11:20

Kaj čmo , tako je, niso alfe, babe so pa kot kure, poberejo največje peteline, itak je potlej sama drama, na koncu pa pridejo na vrsto tudi tisti bolj iz ozadja.

Saj bi kaj rekel , pa kuram ne zaleže nič.

ja je res kar si napisu . Danes gledajo itak kdo je većji frajer pa dnar mora imet pa se ven metat .

Kakšna je tu logika? Saj jih tudi ona noče. Ampak ker ni drugega, bo vzela, kar pride pod roke, za vzdrževanje. Valjda ne boš vzel ene z otroci od prej. Pa tut fajn niso ravno mogli bit, če so pri 35. samski. Po 35. so samski samo še luzerji, kar ostane (velja tako za moške kot ženske).

Ne vsi ?

Samski288, 26.09.2025 ob 16:21

Kakšna je tu logika? Saj jih tudi ona noče. Ampak ker ni drugega, bo vzela, kar pride pod roke, za vzdrževanje. Valjda ne boš vzel ene z otroci od prej. Pa tut fajn niso ravno mogli bit, če so pri 35. samski. Po 35. so samski samo še luzerji, kar ostane (velja tako za moške kot ženske).

Glej to ni res !

Imel sem delavca, obupno si je želel babe, ni pa bil nek iztopajoč, prej malo zadržan, zaradi tega je celo službo menjal da je prišel v mešan kolektiv, na koncu dobil ločenko, super sta se ujela, uredila sta si stanovanje….. Ko bi lahko zaživela 100 na uro je on fasal raka in umrl v treh mesecih…

Polno je takih , čisto vredu desci pa ni bab katerim bi bili zanimivi..

Recimo poznam tistega kateri je nastopil v oddaji Potep z Lejo, ko jo je vodila v hribe Minka  Gantar, vse ima, malo kmetijo, novo hišo, dobro službo, idilično okolje, nima pa ta mlade…Tudi ločenko s prtljago bi vzel, če bi se le pokonektala.

(https://youtu.be/_EPXD-V35SA?t=1408)

Daleč od tega da so po 35 sami luzerji . Poznam par super moških , ki so samski in še sedaj pri 40 letih so veliko bolj fit-ŠPORTNE POSTAVE kot njihovi poročeni vrstniki , ki imajo cel kup problemov ali z babo ali s svojim videzom beri debeli . Pač niso vsi dobili takih punc , da bi z njimi bili za življenje . Nič narobe . Sploh pa dandanes v tem pokvarjenem svetu so tudi mnoge babe pokvarjene bolje da so samski pa občasno kako za denar porinejo in se ne vmešavajo v druge .

Raje ovco natepavam, kot samohranilko.

43678

Bravo, res je. Škoda edino, da bodo ukinili ta forum, ne bomo več lahko blatili samohranilk.

43678, 26.09.2025 ob 18:45

Raje ovco natepavam, kot samohranilko.

Jaz pa raje z otrokom iščem samske so vse čudne ne vedo kaj bi rade in noben ni dost dober . So tudi ene samohranilke super samo znat je treba prebrat med temi .

Potem pa en kup težav s tujim mulcem, pa bivši ti stalno teži in veš da je on ga pred tabo not vtikal, ti si pa ostanke dobil.  Ma da kukovičjega futram in vzgajam , mi ni.

Največja napaka v svojem lifu, da sem si našel žensko z otrokom od prej. Pa toliko samskih sem dal skozi. Ampak jaz budala se ji naredim otroka… Res je da je od tega že 15 let, otroci bodo tudi kmalu že polnoletni, pa vendar skozi neko prilagajanje.  Mladi, dobro razmislite, da vam ne bo žal…

anonimno1678, 26.09.2025 ob 21:34

Jaz pa raje z otrokom iščem samske so vse čudne ne vedo kaj bi rade in noben ni dost dober . So tudi ene samohranilke super samo znat je treba prebrat med temi .

Stari moj, lajf te že tako zjebe, ti pa prav načrtno iščeš probleme 🙂

V življenju štejejo samo otroci in vnuki. Ko jebe babo ?

Marsikatera z otrokom je boljša kot tiste brez otrok k pojma nimajo . Poznam kako tako samo z otrokom super ženska pa pravi da ima kar nekaj samskih snubcev brez otrok in da si želijo veze z njo . Takih je danes veliko tudi samski tipi imajo ženske z otroci od prej pa čist fajn pelejo skoz življenje . Še boljše kot bi bili s kako brez otrok .

Ni pravice, 26.09.2025 ob 11:11

Poznam par takih prej jih nobena ni hotela pa vsi v redu potem pa stari nad 35 let dobijo to .

Če imaš nekoga rad lepo sprejmeš tudi njegovega ali njenega otroka!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close