Zokni in natikači
Zakaj pa ne?? Noge brez nogavic meni niso “lepe”, no, morda kakšne, na splošno pa se mi zdi, da je ta del telesa spodobno pokriti, pa tudi bolj udobno in zaščiteno se počutim. V nogavicah+natikačih greš lahko v gozd ali v trgovino, ampak si nekako bolj na komot. Ne bi pa obula v službo natikačev. Sandalov pa sploh nimam. Imam veliko superg, gležnarjev, par finih čevljev, pohodne, zimske, škornje, pa menda nekje še kakšne salonarje in balerinke od birme. Natikače brez nogavic pa samo za na plažo ali pod tuš. Če pa hočeš imeti proste noge doma, bodi pač bos.
eh, 24.09.2025 ob 21:08
Zakaj pa ne?? Noge brez nogavic meni niso “lepe”, no, morda kakšne, na splošno pa se mi zdi, da je ta del telesa spodobno pokriti, pa tudi bolj udobno in zaščiteno se počutim. V nogavicah+natikačih greš lahko v gozd ali v trgovino, ampak si nekako bolj na komot. Ne bi pa obula v službo natikačev. Sandalov pa sploh nimam. Imam veliko superg, gležnarjev, par finih čevljev, pohodne, zimske, škornje, pa menda nekje še kakšne salonarje in balerinke od birme. Natikače brez nogavic pa samo za na plažo ali pod tuš. Če pa hočeš imeti proste noge doma, bodi pač bos.
Noge brez nogavic niso lepe? Nogavice ti polepsajo noge? Kaksne noge pa imas?
Vsak del telesa je lahko lep, tudi stopala. Veliko moskih ima fetis na zenska stopala. Ampak ti verjetno nimas veliko opravka z moskimi, vsaj v seksualnem smislu.
To ne vem s štumfi in natikači; veejetno iz ex yuge, ker so zavzeli pozicijo. Jutri ĝrem v dolge gate z zaprto obutvijo. Zjutraj je hajcal tollarno avtobusar, ki se ni biko mrzlo, sem mislna, da bodo soet kopalke:. No popoldan je nika pa mrzla klina bus, bi pa ski bucke rabla ??????☺️☺️☺️☺️ Bom imela za vsak slučaj busqrjev, didatni ooremo v moji službi. Računala jo bom pr svoji plači za neugodne posledice do/iz delocnega mesta. Za povracilo za neugodne raznere. Tzdu po sončkih. In staretinah, ki niti ob 6h zjutraj ne utihbnjo. Sodelav je tudi tolk vesel, da swm tam, da me prav v stres soravlha z veselico, kolk je vesel. Iz oete potrpezljivisti ste eni. Amoak, eni v sodelivanju so ok, ko rečeš, ok, ko rečeš, po pol dneva, zdej pa dost no. 25 letnik sigurno ne bo resno idreagiral s podporo mame in z njegovim futrom, ki mu ga daje za seboj iz vrtca za otroke. Torej, vrtec nosijo odrasli otroci v službo. Me ne moti. Motiti me zacne, ker je pri svojih letih v službi v vrtcu.
Pa ne mirem pomafat: se tolk prav napißem, evo s kot šumnik sem pritisnila, pa je včasih s sumnikom, včasih hieroglif. Saj je vseeno: nekateri bruhate in ste za globok pogovor s kom. Izkazali se bodo najbolj izkazajujoči anonimn* po upprabnikih, tisti zame; verjamem da bo veter polomil pedala, ki se bo glih kdo spravil kolesaritivin bo raje doma ostal, da ne naredi škode drugemu.
Taka, ki so ji stopala ena najgrskih delov cloveskega telesa. Lepa (ozko stopalo z ravnimi prsti) stopala so ena na tisoc mogoce. Ne govorim o nepostrizenih nohtih in obisku pedikerja. Ce imas grda stopala ti nobena higiena ne pomaga. Tudi zase menim, da nimam lepih ker so siroka in nic elegantna, zato ne nosim odprte obutve. Tudi ne sandalov z nogavicami, seveda. To je bilo vcasih znamka jugovicev in verjetno je tudi danes tako
Joj meni je to tako mimo! Ravno danes sem videla eno pupo, bele štunfe v črnih kosmatih natikačih. Kosmatih! Ma je zgledala kot da se je pozabla oblečt zjutraj in je šla direkt iz postelje v šolo. Je pa zdaj to moderno, definitivno. Ves čas videvam mladino v štunfih in nekih groznih plastičnih natikačih. Totalno neestetsko.
?, 24.09.2025 ob 21:16
Noge brez nogavic niso lepe? Nogavice ti polepsajo noge? Kaksne noge pa imas?
Vsak del telesa je lahko lep, tudi stopala. Veliko moskih ima fetis na zenska stopala. Ampak ti verjetno nimas veliko opravka z moskimi, vsaj v seksualnem smislu.
Uf če je pa tako, se bom od zdaj naprej trudila ugajati moškim s fetiši na stopala! Sarkazem. Meni pač ni lepo in tudi sama se počutim “gola”. Pa imam kar urejene noge, kožo po potrebi (vzame 5 minut (plus namakanje oz. tuš) (moram priznati, da zdaj že nekaj časa nisem, ni pa katastrofa, namakala sem noge v morju še minuli vikend), vsi nohti vedno zelo kratki, barvam jih ne (niti mi večinoma ni lepo, sploh pa ne pisane barve), egipčanska oblika. V javnosti ustavim pogled morda na lepih laseh, na stopalih pač ne. Morda res res izjemoma kakšna mlada ženska v “rimljanskih” sandalih, po možnosti minimalističnih srebrnih, lahko rečem, da mi je seksi (konkretno 1 imam v spominu, pri čemer je tudi s karizmo zažigala), za večino (stari moški, čudni prsti itd.) se mi pa zdi kot da so kos oblačila pozabili. In seveda ljudje niso na svetu za to, da bi bili meni seksi, to je samo moj okus pač. Plus noge imajo lahko vonj in ni isto, če si v nogavicah ali pa če gole siliš drugim pod oči – podobno kot velja za intimne predele. In če ima toliko ljudi fetiš, je to morda indic, da gre za intimen del. 😉 Ste videli Rudija Bučarja na proslavi? Super glasbenik, ampak gole noge (v sandalih) meni pač ne hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.