Mesečno bi hotele 600 eur samske?
Ti rekla, da bakica treba, da popraviš traktor i kombajn, ti pa o 600 drobiža. Znaš ti, da ko stroj ne dela je to 2,3k na dan., če imam pavzo pa ti delaš, dam ti 800 ojrotov….
Če si za to….
Piši na…..
Anonimno8078, 24.09.2025 ob 16:51
Za 600€ te lepo pozdravim.
Torej sva zmenjena, keš na roko?
Za 600 € me lepo pozdraviš in še ostalo po dogovoru…. Ti plačam na roko. Si za tako? Mi sporočiš na email naravenspontan@gmail.com, da se dogovoriva?
Anonimno 6084, 24.09.2025 ob 16:59
Za 600 € me lepo pozdraviš in še ostalo po dogovoru…. Ti plačam na roko. Si za tako? Mi sporočiš na email naravenspontan@gmail.com, da se dogovoriva?
Ostalo? Si toliko tup, da misliš, da ti bo za ta drobiž katera dala karkoli več kot sekundo pozornosti?!
Anonimno 5304, 24.09.2025 ob 17:25
Par objav nazaj ponujaš 6000 eur celo za par minut. Kako to, da si tako drastično spustil znesek?
Ponujam od 600 € do 6000 € nagrado v odvisnosti kako izgleda ženska, kaj bi ona počela, koliko let ima…. Vitke, mladostnega izgleda, drzne dobijo višjo nagrado v €…. Za koliko se bi dobile ženske? Kaj bi hotele počet?
Nima smisa diskutirati: slovenskim peečkam se je popolnoma odpeljalo…
Mogoče si le nabijajo ego, ali pa tipajo, da bi bila spolna usluga čim dražja.
Dobra nemška domina že res računa tudi 1000 ali več na seanso, ampak ima tako opremljen studio, da v njem lahko takoj začne snemati celovečerni SM film.
Slovenska domina pa kupi po spletu kao usnjene kitajske hlače in top, pa misli, da je opremljena top.
Še kakšna kuhalnica iz kuhinjskega predala, pa se pejmo sado-mazo.
Torej, vsaj tri klase pod nemško-avstrijskim nivojem.
Za masažo pa so potrebne zelo spretne rokice, ki jih ima mogoče le vsaka peta, celo le deseta…
O flodranju pa naj napišejo uporabniki teh uslug zadnja leta…
Če katero samsko zanima srečanje za 600 € se lahko zmenimo. Se bi dobile punce? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com.
Samske vas zanima druženje…. za 600 €? Lahko vam tudi kaj lepega kupim. Kaj bi rade imele? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com.
Forum je zaprt za komentiranje.