Ko vidim kako nagravžn se starajo 50+ moški…
… si pravim, ej, saj za 50 plus sem mnj grda od njih. Edino kar je na takih tipih lahko za mlajšo žensko privlačno je denar, če so se priciganili do njega. Pa pleh ki ga kažejo kot falusni simbol.
Jaz nimam nič, se staram in kaj pa pol. Zdaj mi jemljejo še SČ kjer smo lahko grde starajoče se babe vsaj mal jamrale in koga poslale v koorac.
moški imamo 3 življenja, ženska samo enega. in sicer od 18 do 23. moški smo vsekakor več vredna bitja. v vsaki skupnosti ej vedno 2x več žensk kot moških. torej, če fsak moški kupisvojo amico še vedno sotane 1/3 žensk samskih.
ženska je do 15 punčka
od 15 do 23 je mlada
od 23 do 30 ne morem rečt da je stara ker ni. ni pa mlada.
od 30 naprej gre samo še navzdol. rapidno.
pri 40 je ničvredna.
to velja če lahko ima otroke in jih ima.
če nima moža in otrok do 25, je ničvredna pri 30.
moški ne rabi bit lep. samica mora biti lepa. moški smo tako že lepi naravno. ve kuzle rabite make up in lifintge botos , umetne joške, farbe, nohteke, PETE. moški ne rabi nič in je popoln.
take ločene lezbačike, takeleve prasice, take toxične skrajne feminsitke kot ti, takele smrdulje kot ti, ste največja ugabnost, ki je nihče ne želi niti pofukat.
žensk iorgazem ni pogoj za zanositev. moški odloča o fsem. ženska nima pravice niti en odloča o ničemer. odloča samo komu bo dalasvojo pohcano pizdo ničvreedno. moški pa odloča o vezi. ja ti kuzla prasica lahko gopcaš kaj češ. kersi pač ločenka, kuzla pač zgonjena sprefukana ugabna.
glej, resnica je da če bi ti imela možnost dobit uredu moža, bi ga imela rada. ampak tebe nihče ne želi. so moški zunaj ki si jih ti želiš, poznaš jih, vidiš jih. samo oni tebe ne želijo. ker moški kot si ga želiš ti, ima izbiro. in ne bo želel 65 letnestrikule. ampaksi bo našel 35 letno luliko ki mu lahko da 2 froca.
nimaš nobenega vzvoda odločanja. o ničemer ne odločaš. žensko je v življenu 3x sram. ko prvil prevara moža. ko prvič dobi plačano za sex in ko prvič sama plača za sex.
ti edino kaj lahko dobiš je kaki mladič, ki rabi izkušnje, se mora učit praznt jajca. al pa kaki beta luzer. ki je simpek in ti liže posrano rit za tisto pohcano pičko.
poglej, stara. inkontinetna pizda smrdljiva. spleji se prasica ničvredna. lezbača umsko bolana.
TI KURBETINA NE BOŠ NEKAZNOVAO PREKO MOŠKIH GOPCALA.
vidim jaz zunaj ja, samice, starikule nad 30 kako so urejena ja. ahahah smrdulje smrdljivve, posran in pohcane hodijo okoli. mrš golazn babja. ja ja, poglej se malo, prasica ničvredna.
da te več en čujem govorit preko moških. sebe poglej svinja ena,.
Prehod v starko, 24.09.2025 ob 11:38
… si pravim, ej, saj za 50 plus sem mnj grda od njih. Edino kar je na takih tipih lahko za mlajšo žensko privlačno je denar, če so se priciganili do njega. Pa pleh ki ga kažejo kot falusni simbol.
Jaz nimam nič, se staram in kaj pa pol. Zdaj mi jemljejo še SČ kjer smo lahko grde starajoče se babe vsaj mal jamrale in koga poslale v koorac.
Ve se starate, mi pa bruhamo…
Tako ogabnega moškega v 77-letih svojega lajfa še nisem videl…
Forum je zaprt za komentiranje.