Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako povečati volumen las

Kako povečati volumen las

Izkoristim se zadnje dni foruma. Drage dame, kako si pomagati da povečam volumen las? Rahla trajna verjetno ful uniči lase. Kaj pa kakšen lak? Pomaga mi tudi puder za lase. Malo več las zgleda

Oprane lase, že skoraj suhe malo navlaži s kremo za roke in jih zvij v trdno figo in z njo pojdi spat. Lahko narediš več takih malih zvitih fig. Zjutraj boš imela volumen večji in obstojnejsi.

Zdravih rešitev ni, dolgoročnih pa sploh ne.

Zgleda. Malo smešno. Imaš, kolikor jih imaš. Lahko kaj narediš za bolj zdrave in čvrste lase predvsem s tem, da jih čim manj obremenjuješ z umetnimi preparati, sušilci, kodralniki.

.https://www.youtube.com/shorts/F91JcOlB9vk?feature=share

Tole vreme zdaj, ko je dez in visoka vlaga, meni naredi tak volumen, da ne morem skozi vrata, ce nimam las spetih v cop.

Drugace pa krajsi lasje in trajna, vsadki, podaljski in verjetno se kaj.

Naravno pa rozmarin v vseh oblikah, blagi samponi in dobre maske za lase, pa zdrava prehrana.

Jaz sem se sprijaznila…zadnjic sem prvic frizerki rekla naj mi jih nakodra, ker je rekla da drzi do naslednjega pranja…sem rekla ce bo res, si kupim kodralnik. No do vecera je zdrzalo. Kljub laku in peni za utrjevanje.

Ti bi sam izgled, ali bi kaj naredila za gostejše lase?

Vsak večer jih nežno zmasirajte.

Kopriva, poparek in z njo zadnjo vodo izplakni lase.

Postrizi se na kratko. Dolgi lasje so težki in potisnejo lase k lasišču. Opusti barvanje z nevarno kemijo, vse razne gele in lahke za lase. Uporabljaj šampone in balzame brez sulfatov in parabenov. Takoj po umivanju jih posuši, po možnosti brez krtač, mokrih las itak ne smeš česati.

Škarje so najboljše prijateljice lasem. Včasih je hudo, a poškodovani lasje morajo stran, četudi to pomeni striženje 20cm ali več. Vsa spenjanja in nategovanje las v razne čope, fige… povzročajo izpadanje las na določenih področjih. Tudi prečo je potrebno menjati na vsake toliko, da se tam lasje ne poležejo. Lasem moraš dati možnost, da zrastejo naravni in nepoškodovani. Le taki, bodo okras na glavi.

Prehrana je enako pomembna, vitamini, minerali… naredi krvne meritve da vidiš če ti česa manjka in začneš temu primerno s prehrano in dodatki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close