Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Incognito

Incognito

Ali kdo gleda? Lani sem gledala le par oddaj. Danes za probo.  Ni.  Kako se vam zdi?

Odgovor na objavo uporabnika
sedaj, 23.09.2025 ob 20:44

Ali kdo gleda? Lani sem gledala le par oddaj. Danes za probo.  Ni.  Kako se vam zdi?

dobr za pedre pa lezbe

Najteže je gledati Majo. Ne glumi prav dobro, izpade malo prostaško, posiljeno. Fino bi bilo, da bi bili ti ugibajoči vsakokrat drugi.

Incognito je top.

Maja Martina pa danes…..omg! Kar meni je bilo nerodno. A se ni mogla vsaj mslo zadržati?

vedno eni in isti, 23.09.2025 ob 21:04

Najteže je gledati Majo. Ne glumi prav dobro, izpade malo prostaško, posiljeno. Fino bi bilo, da bi bili ti ugibajoči vsakokrat drugi.

Vampire dance, 23.09.2025 ob 20:52

dobr za pedre pa lezbe

Meni se zdi čisto zabavna oddaja. Saj malo se menjajo, jaz sem do zdaj edino Urško pa Ranka že videla.

Maja, ojoj, tole je pa Poden od podna. Drugače oddaja kar ok, voditelj itak.

Anonimno02, 23.09.2025 ob 22:22

Maja, ojoj, tole je pa Poden od podna. Drugače oddaja kar ok, voditelj itak.

Maja katastrofa. Bila je že parkrat, vedno podobno, čeprav je bilo danes najbolj grozno. Ostali, več ali manj, vedno isti. Edino Matjaža še nisem videla.

Danes sem gledala. Voditelj je simpatičen. Ta ženska danes Martina? grozno. Kaj je ona, igralka? Ne verjamem.

Voditelj je top. Urška tudi! Res odlično razmišlja. Se vidi, da je zelo pametna in zabavna za povrh.

Odlična.

Voditelj bi lahko vodil še katwro drugo oddajo.

Martina pa..negledljiva, nerazgledana, prostaška.

Lahko bi uporabila vsaj malo igralske žilice in se delala, da ji je osebni trener vsaj pikico manj všeč, ker tisto včeraj….omg!

danes sem, 23.09.2025 ob 23:50

Danes sem gledala. Voditelj je simpatičen. Ta ženska danes Martina? grozno. Kaj je ona, igralka? Ne verjamem.

Naj jo RTV ne najema več. Kdo bo to gledal?!!

Ta Maja je obupna, Ranko pa tudi. Non stop nekaj duhovičita….prav negledljiva sta.

ISTO, 24.09.2025 ob 07:31

Ta Maja je obupna, Ranko pa tudi. Non stop nekaj duhovičita….prav negledljiva sta.

Prav negledljiva  sta bila/neposlušljiva!/. Ranko mi osebno ni bil nikoli simpatičen.

Reemonklja, 24.09.2025 ob 05:57

Voditelj je top. Urška tudi! Res odlično razmišlja. Se vidi, da je zelo pametna in zabavna za povrh.

Odlična.

Voditelj bi lahko vodil še katwro drugo oddajo.

Martina pa..negledljiva, nerazgledana, prostaška.

Lahko bi uporabila vsaj malo igralske žilice in se delala, da ji je osebni trener vsaj pikico manj všeč, ker tisto včeraj….omg!

Že kar neokusno obnašanje, a ne zna malo zaglumit? Ker, če je to gluma?? Tudi Ranko ni neki presežek. Mogoče, če bi imel boljšo sosedo. Ostali so bili o.k. Voditelj je najboljši.

Koncept oddaje je  dober, voditel odličen. Žiranti pa kakor kdaj /veliko se ponavljajo/. No, kaj takega kot Merlakova je res težko gledat . Jaz sem nehala, ko je prišel tisti gost  /osebni trener?/. Po 5 minutah se ni dalo več.

koncept oddaje, 24.09.2025 ob 08:43

Koncept oddaje je  dober, voditel odličen. Žiranti pa kakor kdaj /veliko se ponavljajo/. No, kaj takega kot Merlakova je res težko gledat . Jaz sem nehala, ko je prišel tisti gost  /osebni trener?/. Po 5 minutah se ni dalo več.

Upajmo, da je ne bodo več angažirali.

Najbolj luštna oddaja ever. Ampak včeraj je bilo pa, na žalost, skoraj negledljivo.

Tara_S/, 24.09.2025 ob 09:50

Najbolj luštna oddaja ever. Ampak včeraj je bilo pa, na žalost, skoraj negledljivo.

A na nacionalki to vedo, se jim kdo pritoži?

Je oddaja v živo? Če ni, bi jo lahko “popravili” oz. to simpatično žensko zamenjali.

Scenarij je naprej napisan. Sproti, ko se snema, se vidi, kaj ne gre. Na koncu ne morejo reči: to bomo ven vrgli, ker ni gledljivo. Ve se pa za naprej, koga je treba gostit.

mal težko popravit, 24.09.2025 ob 11:54

Scenarij je naprej napisan. Sproti, ko se snema, se vidi, kaj ne gre. Na koncu ne morejo reči: to bomo ven vrgli, ker ni gledljivo. Ve se pa za naprej, koga je treba gostit.

Po tem včeraj gospe Maje najbrž ne bodo več vabili.

Oddaja je prevzeta. Treba se je držat nekih pravil. Koga vabit pa ne. To včeraj je bilo res grozno.

po tem včeraj, 24.09.2025 ob 12:34

Po tem včeraj gospe Maje najbrž ne bodo več vabili.

Inkognito je res odlična oddaja, a je Merlakovi uspelo oddajo uničiti. Negledljivo.

A je ni nič sram?????

Sramota za to Majo, to je ena prostaška neinteligentna ženska, ki misli da je s svojimi izjavami duhovita, a ni nikomur niti malo smešno. Prav osmešila se je, nivo ji samo še pada in pada, pa itak nikoli ni bila neka igralka ali karkoli že je. Jo prekašajo vsi, ki so kadarkoli bili na oddaji, tole je bilo na meji gledljivega. Še Javšniku je bilo na momente kar odveč poslušat te njene izjave, res pod nivojem in IQ sobne temperature…

Anonimno8022, 24.09.2025 ob 16:55

Sramota za to Majo, to je ena prostaška neinteligentna ženska, ki misli da je s svojimi izjavami duhovita, a ni nikomur niti malo smešno. Prav osmešila se je, nivo ji samo še pada in pada, pa itak nikoli ni bila neka igralka ali karkoli že je. Jo prekašajo vsi, ki so kadarkoli bili na oddaji, tole je bilo na meji gledljivega. Še Javšniku je bilo na momente kar odveč poslušat te njene izjave, res pod nivojem in IQ sobne temperature…

Duhovita?  Lepo vas prosim ! Pač nima talenta za to. Nismo vsi za vse. Kaj pa sicer počne v življenju?

duhovita, 24.09.2025 ob 17:16

Duhovita?  Lepo vas prosim ! Pač nima talenta za to. Nismo vsi za vse. Kaj pa sicer počne v življenju?

Igralka je, no. In slabo igra, kakorkoli že. Od nekdaj je bolj bebasta. In ker je nihče zares ne porajta, buta ven neke take neumesne, butaste, na prvo žogo, res bebavo, pod nivojem..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close