Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako vam zdaj ni všeč, ko ste končno dobili, kar ste želeli?

Kako vam zdaj ni všeč, ko ste končno dobili, kar ste želeli?

Kar naprej, leta in leta srali, kako je treba ukiniti ta forum idiotov (seveda, vi, ki ste sami cele dneve viseli tukaj gor, namesto na kakšnih bolj rafiniranih portalih, ste se imeli za nekaj več) , jamrali, kdaj se bo ugasnilo … Ste končno dočakali.

A vam zdaj spet kaj ne paše?

Če bi forum res hoteli ukiniti, bi ga zbrisali.

Tako pa čakajo, da Janša pride na oblast, razsuje Slovenijo in ukine zakone o medijih, in forum bo spet odprt!

Saj zato ga pa samo “zapirajo” in puščajo dostopnega za ogled!

To se tudi jaz sprašujem. Ljudje z ničemer niso vec zadovoljni. Vse jih moti. ?

to so govorili hinavci in dusebrizniki kot t.i stsra forumasica, desi itd….drugim kso berejo moralne lekcije sami pa kradejo drzavi denar, zlorablhajo lastne otroke itd….se se dpomnim kk me je ena vsekana terba prijavila kao na neko spletno oko zsradi sovraznega govora….zdsj ko so se moje besede udejanile je kusa obrnila plosco…

Ja ja, ne želite si preveč, ker se vam lahko uresniči!

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 23.09.2025 ob 19:39

to so govorili hinavci in dusebrizniki kot t.i stsra forumasica, desi itd….drugim kso berejo moralne lekcije sami pa kradejo drzavi denar, zlorablhajo lastne otroke itd….se se dpomnim kk me je ena vsekana terba prijavila kao na neko spletno oko zsradi sovraznega govora….zdsj ko so se moje besede udejanile je kusa obrnila plosco…

LAŽNIVEC!!!

Sem kdaj komentirala, da forum potrebuje vsaj solidnega administratorja, nikoli pa nisem niti omenila, da bi ga bilo treba zapreti ali ukiniti.

Omenila pa sem, da so ga pred leti, ko je bil tu cel cirkus, dejansko za par dni zaklenili. In enkrat omejili, da so lahko komentirali samo registrirani.

Resno vprašanje komu mar

Ko več holoba ne bo, bomo spet svobodni pisali tu hor. To je njegov način svobode, da ukine javni hovor, ker gre hrdo hivorimo čez tinconin njeha. Tako bi on rekel!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close