Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sexting

Sexting

Je kakšna za sexting?

Odgovor na objavo uporabnika
Virgin07, 23.09.2025 ob 13:54

Je kakšna za sexting?

Jaz sem zmerom zainteresirana za dober seksting, ampak kaj ko tako malo moških to obvlada, ne znajo te mic po mic zakurit in ne znajo s pravimi besedami. Znaš ti Virgin07? Pokaži primer nedavnega sekstanja da vidim kako to delaš, saj najbrž že si kdaj sekstal?

Pokazati ne morem, ker sproti brišem. Moja ni ravno navdušenka, da se tam.

Lahko pa začneva s sextingom in boš ugotovila, če ti bom sedel.

Odgovor na objavo uporabnika
Virgin07, 23.09.2025 ob 15:29

Pokazati ne morem, ker sproti brišem. Moja ni ravno navdušenka, da se tam.

Lahko pa začneva s sextingom in boš ugotovila, če ti bom sedel.

Pa dobro, kljub temu lahko pokažeš iz kakšnega testa si tozadevno, menda ti ni nerodno na anonimnem forumu demonstrirati svoj sexting stil.

Vsak tip namreč sexta malo drugače, od tistih, ki sploh znajo sextat, večina jih ne zna, enim se ful mudi, nimajo filinga za počasno rajcanje in točno veš, da so tudi v postelji slabi, eni niso kreativni in veš, da bo tudi v postelji dolgočasnež, eni pa preprosto nimajo besednega zaklada, ti pa mogoče so dobri v postelji, ampak te znajo pa z besedami odbiti, bodisi nimajo občutka narediti seksualno napeto vzdušje, ali ga pa z napačnimi besedami uničijo.

V bistvu je sexting zelo dober pokazatelj seksualnega stila pa tudi samozavesti moškega, eni se prav zmedejo ob seksualno odprti ženski, tako da toplo priporočam ženskam sexting pred prvim seksom z novim tipoom, zelo veliko izveš o njem, tam ti ne more glumit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close