je po janševanju lahko še slabše
Ob nastopu te vlade, sem bil prepričan, da ne. Golob je dobil večino in sestavil trdno vlado, sicer se je malo nerodno izrazil tisto s plesom, ampak začetniška napaka storjena v evforiji. Vlada je na začetku kazala dobro, potem se je začelo z Bobnarjevo, Švarčevo, menjave ministrov, premier se še poročen pojavi na državni prireditvi z starleto, požrte obljube, grožnje in zmerjanje….
Sledila je inkognita cenzura na mmc in 24ur, brisali so tudi popolnoma normalna vprašanja, kot naprimer, čemu bo doprinesla sprememba prostvoljnega zdravstvenega zavarovanja v obveznega, glede na to, da se stanje v zdravstvu rapidno slabša, brisano je bilo vse, kar je nakazovalo na opozarjanje te vlade. Kot volilec točno te vlade, sem se začel spraševati, koga smo izvolili in kaj nas čaka, no takrat sem nekako dojel, da po forumih delujejo špiclji, ki skrbijo za brisanje komentarjev.
Tukaj gor je velikokrat prišlo do izjemnih vulgarnosti na račun politikov, laži in deziformacij, napadov, zmerjanj in obtoževanj, spraševal sem se, kako dolgo bo še to dovoljeno in vendar je bilo dolga leta tako, vse odkar sem tukaj, nekje 2015, ampak forum se zapira sedaj, ko je tudi povprečnemu državljanu jasno, da je po janšizmu lahko še veliko slabše, da je golobizem pravzaprav korak nazaj do pred leta 1990.
To je moj zadnji zapis tu gor. Lepo se mejte in bodite pametni.
Anonimno 4165, 23.09.2025 ob 11:44
Dajte jansisti za vas je demokracija in svoboda diktarura, ker tisto pravo diktaturo, ki jo izvaja janez in vam je z njo opral mozgane, tisto si razlagate zmotno kot svobodo
Nepoznavanje osnovnega načela demokracije ne more biti izgovor za blatenje, je pa nasprotje demokratičnih odnosov, ki se ga lahko sodno preganja.
Dobro nam je, 23.09.2025 ob 11:51
Volitev ni,se sami izvolijo in nastavijo.Če bi nam bili slabo kot vsi jamrate bi že zdavnaj bili protesti,ulice gorele in narefili red v Sloveniji.
Ulica naplavi nove iste. Oblasti željne in ne oblasti sposobne, to nas uči zgodovina. Kar je potrebno je, da se končno nehamo deliti in s tem odvzamemo moč oblasti željnim in damo moč oblasti sposobnim.
nisem tisti, 23.09.2025 ob 11:31
Ob nastopu te vlade, sem bil prepričan, da ne. Golob je dobil večino in sestavil trdno vlado, sicer se je malo nerodno izrazil tisto s plesom, ampak začetniška napaka storjena v evforiji. Vlada je na začetku kazala dobro, potem se je začelo z Bobnarjevo, Švarčevo, menjave ministrov, premier se še poročen pojavi na državni prireditvi z starleto, požrte obljube, grožnje in zmerjanje….
Sledila je inkognita cenzura na mmc in 24ur, brisali so tudi popolnoma normalna vprašanja, kot naprimer, čemu bo doprinesla sprememba prostvoljnega zdravstvenega zavarovanja v obveznega, glede na to, da se stanje v zdravstvu rapidno slabša, brisano je bilo vse, kar je nakazovalo na opozarjanje te vlade. Kot volilec točno te vlade, sem se začel spraševati, koga smo izvolili in kaj nas čaka, no takrat sem nekako dojel, da po forumih delujejo špiclji, ki skrbijo za brisanje komentarjev.
Tukaj gor je velikokrat prišlo do izjemnih vulgarnosti na račun politikov, laži in deziformacij, napadov, zmerjanj in obtoževanj, spraševal sem se, kako dolgo bo še to dovoljeno in vendar je bilo dolga leta tako, vse odkar sem tukaj, nekje 2015, ampak forum se zapira sedaj, ko je tudi povprečnemu državljanu jasno, da je po janšizmu lahko še veliko slabše, da je golobizem pravzaprav korak nazaj do pred leta 1990.
To je moj zadnji zapis tu gor. Lepo se mejte in bodite pametni.
Lepo da priznaš svojo norost, zmota jo imenujete, srbi imajo pregovor”Žvaka nije za seljaka”, naslednjič raje ostanite doma in ne ukvarjajte s stvarmi katerih ne razumete in ne zmorete, volitve niso za norce, ti se odločajo po nagonu ali nareku, volitve so za zrele ljudi.
Lej, za večino ruralnega prebivalstvo in nekaj mestnega so višek svobode, gasilske veselice, kjer se ga ulijejo kot prasci, mesti so bolj navdušeni nad odpiranjem novih štacun s vrakojakim kršem, ki ga še v Burundiju ne bi marali, a oni ga veselo pokupijo. Ene in druge pa navdušuje misel, da bi lahko babo pretepali brez posledic in naskakovali svoje otroke, se pravi največ hčere, čeprav se ti trogloditi ne branijo niti sinov, samo tega pa res celo na gasilskih veselicah ne razglašajo, hinavci pedofilski. Vidiš, tako je in bo s to desnjakarsko svobodo.
Vse je dobro samo ,da ni desnice na oblasti,ker smo vse slabo občutili, ko so nazadnje vodili državo. Tega nočemo nikoli več, čeprav si sedaj zatiskajo glave v pesek kot,da se ni nič zgodilo. Torej v tem je sodelovala nsi, Logar sds , zato lahko rečemo ,da jih nikoli več nočemo imet v vladi. Pa tudi vsa ta leta ,ko so v opoziciji nič dobrega ne delajo, razen nagajajo in mečejo polena. Tudi to vidimo. Dobivajo plače od nas, za neopravljeno delo. Še kaznovati bi jih morali, ker so obljubili,da bodo delali za narod, pa temu ni tako. Ocitno jim narod toliko pomeni ,da se igrajo in se potegujejo samo zase in za stolčke. So nacionalna sramota.
Anonimno 7678, 23.09.2025 ob 20:31
Odkar imamo goloba, smo najbolj zadolženi, gospodarstvo tone. Na področju zdravja nič boljše. On hujska ljudi, z njegovega žepa tako nič ne gre, to bomo samo mi plačevali. Slo narod bi se mogel zbrat na ceste in ukrepat. Tudi musolinija so zrihtali kot je yreba!!!!
Tvoj vodja je hudo bolan. Raje usmerajte pozitivne misli v vesolje, da ne zbolite od lastnih negativnih misli še vi.
Forum je zaprt za komentiranje.