Osebnostno moteni katolibanski župnik terorizira z nabijanjem zvonov!
Samo klerofašitični podivjanci imenujejo hrupno nabijanje zvonov za vsak drek “slovenska tradicija”!
Potem je tudi zažiganje župnikov “slovenska tradicija”! Kar spomnite se: leta 1952 so v Novem mestu ljudje zažgali nacikolaboranta in izdajalca slovenskega naroda škofa Antona Vovka.
Evo tradicije!
Naj jo še v Hrastju oživijo, pa bo mir!
Cerkveni hudiči, 22.09.2025 ob 20:35
Samo klerofašitični podivjanci imenujejo hrupno nabijanje zvonov za vsak drek “slovenska tradicija”!
Potem je tudi zažiganje župnikov “slovenska tradicija”! Kar spomnite se: leta 1952 so v Novem mestu ljudje zažgali nacikolaboranta in izdajalca slovenskega naroda škofa Antona Vovka.
Evo tradicije!
Naj jo še v Hrastju oživijo, pa bo mir!
Kdo je bil prej tam …verjetno cerkev….se pac ne preseliš tja kjer je hrup….dam prav župniku….če ti kaj ne paše idi tja kjer si bil…so lepo povedali da so se preselili…da pa prej ne razišče kam se boš selil pa je tvoj problem….
Anonimno 58Mercator81, 22.09.2025 ob 21:32
Kdo je bil prej tam …verjetno cerkev….se pac ne preseliš tja kjer je hrup….dam prav župniku….če ti kaj ne paše idi tja kjer si bil…so lepo povedali da so se preselili…da pa prej ne razišče kam se boš selil pa je tvoj problem….
A daj nehaj!
Zvoniti DVA DNEVA ŠTIRIKRAT NA DAN PO 18 MINUT, ko v vasi nekdo umre, pa to je NOROST!!!
Župnik je več kot očitno osebnostno bolan!
Prebivalci pa naj enostavno porušijo tisti satanaki klerokatolibanski zvonik, pa bo mir!
Slovenci si zasluži(m)jo izumrtje. Mislim, kako si lahko tako neumen. Ko te bo motilo jutranje, opoldansko, večerno petje ašram ali karkoli že, boš moral biti tiho! Me zanima, če se boš takrat pritožil, ko bo Slovenija muslimanska. V Ljubljani so vsi zadekani. Sedaj pa še na vasi ukinite zvonove, povabite muslimane – itak oni ne igrajo na klavir, ne na violino, otroci ne ščijejo pred vrtci, ženske so doma, imajo denar, stanovanje zastonj, futra jih država ali Katar (zelo bogata država) saj je vseeno, zaslužimo si izumrtje.
Slovenčki, 22.09.2025 ob 23:18
Slovenci si zasluži(m)jo izumrtje. Mislim, kako si lahko tako neumen. Ko te bo motilo jutranje, opoldansko, večerno petje ašram ali karkoli že, boš moral biti tiho! Me zanima, če se boš takrat pritožil, ko bo Slovenija muslimanska. V Ljubljani so vsi zadekani. Sedaj pa še na vasi ukinite zvonove, povabite muslimane – itak oni ne igrajo na klavir, ne na violino, otroci ne ščijejo pred vrtci, ženske so doma, imajo denar, stanovanje zastonj, futra jih država ali Katar (zelo bogata država) saj je vseeno, zaslužimo si izumrtje.
Bravo, top povedano.
Kot sem razumel zvoni vsakih 15 minut, tudi ponoči. Župnik živi daleč vstran in tega ne sliši. Golazen jedna, to nikoli ni bila tradicija nikoli nikjer v nobeni državi. Slovenska tradicija je, da se zvoni zjutraj opoldan in zvečer. Dodatno še za umrle in praznike.
Temu župniku naj gredo celo noč zvonit na zvonec in petarde metat pod okno. Sem bil ministrant in nimam nič proti cerkvi, samo proti temu župniku je potrebno možgane preverit. Če ni možno zlepa pa zgrda.
Sprejemajo zakone, da se ne smeš vozit z vozilom po gozdu, ker moti divje živali. A zvon ki se sliši 2km daleč ne moti živali, in to dan in noč?
Nekaj je normalno zvonenje, nekaj je pa pretiravanje… Sam živim manj kot 50 m od cerkve in zvonenja, pa ni take težave…
Jaz bi najprej prijazno besedo z župnikom, pa potem še enkrat in še enkrat. Če ne bi šlo v tretje, bi šel v solo akcijo. Prvo rundo bi mu zapurpelal vse zvonove. Če bi nadaljeval z nabijanjem, bi nato porezal vso elektroniko in naj ročno zvoni, če se mu bo dalo. Če še to ne bi delovalo, bi šel na sodišče. Če pa še to ne pa porezal vrvi in pobrenal verige, ki držijo zvonove, da padejo bližje peklu.
Pa ne me je*bat s tradicijo. Ob času nastanka Brižinskih spomenikov (temelj slovenstva) omenjeni turn zihr ni stal.
Kdo je bil prej cerkev ali vi ?
Torej priselili ste se od nekje , vedeli ste kam prihajate, da se bo pa sedaj zaradi vaše nestrpnosti nekdo vam prilagajal, ja itak, ja ziher !
Mi smo danes imeli “smen”, že ob petih je prvič prtrkavalo, pravi balzam za ušesa, znana melodija katero vedno radi slišimo.
Forum je zaprt za komentiranje.