Ženske izbirajo, s kom se bodo dale dol
Ok? In to sedaj vodi do zloma do belske zahodne civilizacije, ker se ženske raje fukarijo naokoli, namesto, da bi povprečnemu moškemu rodile vsaj 2 otroka. Ti ni čudno, da so včasih zavirali preko cerkve žensko seksualnost in je bilo vse vredu, sedaj pa kar naenkrat propadajo osnovni družbeni sistemi, ker je izražena svobodna otročja ženska volja.
Slovenijo Slovencem.
iDESI ?, 22.09.2025 ob 15:07
… pomnite to! Moški pa izbiramo, kateri bomo predani in zvesti. Pomnite (tudi) to!
Toliko od mene, za zaključno debato na tem forumu.
Desi, obojni izbiramo, s kom se bomo dali dol in obojni se zase odločamo, komu bomo zvesti, doživljenjsko pripadni.
Ali pa ti morda ne izbiraš, s katero bi šel v posteljo? Pustiš se določiti? Ali izbrati morda?
Preden mon ugasne, 22.09.2025 ob 16:18
Desi, obojni izbiramo, s kom se bomo dali dol in obojni se zase odločamo, komu bomo zvesti, doživljenjsko pripadni.
Ali pa ti morda ne izbiraš, s katero bi šel v posteljo? Pustiš se določiti? Ali izbrati morda?
Preden SČ ugasne, si bom enkrat privoščil tudi jaz: ajd’, ne seri! ?
iDESI ?, 22.09.2025 ob 16:47
Preden SČ ugasne, si bom enkrat privoščil tudi jaz: ajd’, ne seri! ?
Ma daj no, Desi! Nisi sposoben normalnega odgovora? Zineš bedarijo, pa ne preneseš, da te kdo opomni na to?
Le kam boš zdaj jamral? In kje boš našel koga, da se žrtvuje in posluša tvoje samopomilovanje?
Uh, zdaj bo pa čas, da se začneš k sebi spravljat… Naj ti uspe brez nedolžnih žrtev tvojega najedanja!
A bejž no Desi, 22.09.2025 ob 18:36
Ma daj no, Desi! Nisi sposoben normalnega odgovora? Zineš bedarijo, pa ne preneseš, da te kdo opomni na to?
Le kam boš zdaj jamral? In kje boš našel koga, da se žrtvuje in posluša tvoje samopomilovanje?
Uh, zdaj bo pa čas, da se začneš k sebi spravljat… Naj ti uspe brez nedolžnih žrtev tvojega najedanja!
Ajde, smanji doživljaj. ?
Anonimna917, 22.09.2025 ob 20:34
Mislim da pa ima Idesi prav. Res je , ženske spustimo moške blizu, v intimo. Ženske , ne moški. Moski pa ocenijo ali je ta ženska vredna več kot seksa ali ne. Saj je čisto lepo napisal Idesi, kje je problem? Idesi, pogrešali te bomo, bodi dobro , jaz sem te zelo rada brala. Srečno
Hvala. Kdo bi vedel, morda se nam pa poti spet kdaj prekrižajo. Cest la vie.
Forum je zaprt za komentiranje.