Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske izbirajo, s kom se bodo dale dol

Ženske izbirajo, s kom se bodo dale dol

… pomnite to! Moški pa izbiramo, kateri bomo predani in zvesti. Pomnite (tudi) to!

Toliko od mene, za zaključno debato na tem forumu.

Desi, kam se boš pa ti preselil in nadaljeval svoje virtualne filozofije in reševanje sveta?

Priznam, te bom pogrešala.

Moški pa izbiramo, katero bi imeli za resno zvezo in s katero bi imeli družino. Ker tu pa zmanjka solidnih in resnih moških.

Ok? In to sedaj vodi do zloma do belske zahodne civilizacije, ker se ženske raje fukarijo naokoli, namesto, da bi povprečnemu moškemu rodile vsaj 2 otroka. Ti ni čudno, da so včasih zavirali preko cerkve žensko seksualnost in je bilo vse vredu, sedaj pa kar naenkrat propadajo osnovni družbeni sistemi, ker je izražena svobodna otročja ženska volja.

Slovenijo Slovencem.

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI ?, 22.09.2025 ob 15:07

… pomnite to! Moški pa izbiramo, kateri bomo predani in zvesti. Pomnite (tudi) to!

Toliko od mene, za zaključno debato na tem forumu.

Desi, obojni izbiramo, s kom se bomo dali dol in obojni se zase odločamo, komu bomo zvesti, doživljenjsko pripadni.

Ali pa ti morda ne izbiraš, s katero bi šel v posteljo? Pustiš se določiti? Ali izbrati morda?

logično.. večina vas je predanih drolji, ki se vam zgoni naokoli.

jaaa, baš vredno to. ni!

Preden mon ugasne, 22.09.2025 ob 16:18

Desi, obojni izbiramo, s kom se bomo dali dol in obojni se zase odločamo, komu bomo zvesti, doživljenjsko pripadni.

Ali pa ti morda ne izbiraš, s katero bi šel v posteljo? Pustiš se določiti? Ali izbrati morda?

Preden SČ ugasne, si bom enkrat privoščil tudi jaz: ajd’, ne seri! ?

Meni je tudi to nenavadna teza, kot da gremo tipi z vsako, ki pokaže interes.

Anonimno 4602, 22.09.2025 ob 15:28

Moški pa izbiramo, katero bi imeli za resno zvezo in s katero bi imeli družino. Ker tu pa zmanjka solidnih in resnih moških.

Tudi ženske izbirajo, s kom bodo imele resno zvezo in s kom družino.

Zartrose, 22.09.2025 ob 16:32

logično.. večina vas je predanih drolji, ki se vam zgoni naokoli.

jaaa, baš vredno to. ni!

Vse so drolje razen tebe a ne.

iDESI ?, 22.09.2025 ob 16:47

Preden SČ ugasne, si bom enkrat privoščil tudi jaz: ajd’, ne seri! ?

Ma daj no, Desi! Nisi sposoben normalnega odgovora? Zineš bedarijo, pa ne preneseš, da te kdo opomni na to?

Le kam boš zdaj jamral? In kje boš našel koga, da se žrtvuje in posluša tvoje samopomilovanje?
Uh, zdaj bo pa čas, da se začneš k sebi spravljat… Naj ti uspe brez nedolžnih žrtev tvojega najedanja!

A bejž no Desi, 22.09.2025 ob 18:36

Ma daj no, Desi! Nisi sposoben normalnega odgovora? Zineš bedarijo, pa ne preneseš, da te kdo opomni na to?

Le kam boš zdaj jamral? In kje boš našel koga, da se žrtvuje in posluša tvoje samopomilovanje?
Uh, zdaj bo pa čas, da se začneš k sebi spravljat… Naj ti uspe brez nedolžnih žrtev tvojega najedanja!

Ajde, smanji doživljaj. ?

Mislim da pa ima Idesi prav. Res je , ženske spustimo moške blizu, v intimo. Ženske , ne moški. Moski pa ocenijo ali je ta ženska vredna več kot seksa ali ne. Saj je čisto lepo napisal Idesi, kje je problem? Idesi, pogrešali te bomo, bodi dobro , jaz sem te zelo rada brala. Srečno

Zartrose, največja drolja ever, ki vidi samo svojo konkurenco in nič drugega. Fuj, podla ženska, polna predsodkov, vzvišenosti in iluzornih prepričanj.

Anonimna917, 22.09.2025 ob 20:34

Mislim da pa ima Idesi prav. Res je , ženske spustimo moške blizu, v intimo. Ženske , ne moški. Moski pa ocenijo ali je ta ženska vredna več kot seksa ali ne. Saj je čisto lepo napisal Idesi, kje je problem? Idesi, pogrešali te bomo, bodi dobro , jaz sem te zelo rada brala. Srečno

Hvala. Kdo bi vedel, morda se nam pa poti spet kdaj prekrižajo. Cest la vie.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close